Netwerken. En hoe het nou net NIET werkt.

Veroniqueprins.nl_

 

Ik vind netwerken best een ding. Ik voel me vlak voor binnenkomst altijd een beetje als voor de deur van de sportschool; eigenlijk wil ik niet maar het is zo goed voor me…..

Gaat me dus niet echt natuurlijk af zeg maar ???? Toch durf ik te zeggen dat een ongelooflijk groot deel van mijn business juist uit dat persoonlijke contact komt en daarom laat ik mijn giechel op zoveel mogelijk plekken zien.

Is het wel handig dat als je er dan bent dat je een beetje weet hoe je zo goed mogelijk van de kansen gebruik kunt maken. En deze week had ik een goed voorbeeld van hoe je dat nu juist NIET doet. Ik heb er even een video van gemaakt.

‘Be interested, not interesting’
Succes!

Veronique Prins

Dé Kick Ass Businesscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten die een serieuze praktijk willen opbouwen

3 gedachten over “Netwerken. En hoe het nou net NIET werkt.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven