Mijn weg naar succes in 3 dagen

Veroniqueprins.nl_

Je wordt niet ‘ineens’ succesvol. Dat is een kwestie van heel veel grote en vooral ook kleine stapjes vooruit en een flink aantal ook weer achteruit. Hoort er allemaal bij. Vandaag heb je een ‘ja’ die, na er een nachtje over geslapen te hebben, uiteindelijk toch ‘nee’ zegt en het ‘toch nog even zelf gaat proberen’.

 

Een potentiële klant zie je ineens met een andere coach stralend op de foto. Tuurlijk! Je bijt op je knokkels om niet te gaan gillen, trekt er nog een paar haren uit (mits en indien aanwezig) en zet je pokerface maar weer op. Oké………

 

 Ik ben groter dan dit, ik kan dit, het is slechts een test, ze was toch niet mijn ideale klant

Ik ben groter dan dit, ik kan dit, het is slechts een test, ze was toch niet mijn ideale klant

Ik ben groter dan dit, ik kan dit, het is slechts een test, ze was toch niet mijn ideale klant

Ik ben groter dan dit, ik kan dit, het is slechts een test, ze was toch niet mijn ideale klant

 

Deze zinnen zo vaak herhalen als nodig is maar minimaal 4 keer achter elkaar. En 4 maal daags. 

 

De kunst is om jezelf dan weer ‘bij elkaar te rapen’, te zorgen dat je je interne vlammetje weer extra leven in blaast, inspiratie vergaart om het weer te gaan doen. En weet je, dat is in je eentje soms verrekte lastig. Mag ik vast niet zo zeggen maar het is wel de f*cking waarheid. 

 

Bovenstaande mantra’s heb ik eindeloos herhaald, wel 40 keer en 14 keer per dag en niet altijd met het gewenste effect. Want alleen is maar alleen. Daarom heb ik het zakelijk nodig om geïnspireerd te worden en te blijven. Zodat ik het kan blijven doen.

 

Mijn allergrootste doorbraken en inzichten heb ik bereikt tijdens 3-daagse events. 3 dagen echt UIT mijn bedrijf. Vol focus bezig zijn met wat ik wil en waar ik heen wil. Enneh, deze 2 vragen stel ik mezelf minstens 1 keer per jaar en dan heb ik er ook een antwoord op. Ik ga dus zo’n event in terwijl ik ‘niets nodig’ heb. Zelfs als mijn plan al in kannen en kruiken staat kan er in een zaal met like-minded ondernemers magie ontstaan als ik er weer echt even ‘in’ duik. Loslaat wat er al is en wat ook prima klopt en toesta te voelen waar mijn hart van gaat zingen. 

 

Mijn allerbeste programma, mijn meest succesvolle lancering, mijn nieuwe ideale klant waar mijn hart van gaat juichen, mijn meest gedownloade weggever en nog zoveel meer zijn ontstaan als ik me 3 dagen volledig bezighoudt met mijn bedrijf. Geïnspireerd door de spreker en de collega’s om me heen. Het is als olie voor mijn motor. 

 

Dus toen ik vorig jaar weer 3 dagen in een zaal zat bedacht ik: ‘ik wil dat mijn mensen meemaken wat hier de kracht van is, dit gun ik hen ook’. Vier maanden later zaten we met 250 mensen in Ermelo en was het gaver dan ik had durven hopen. 

 

Ben je er dit jaar ook bij? Bij het Business Boost Bootcamp van 26 – 28 september? 

  • 3 dagen aan jezelf werken: wat wil je nu eigenlijk, waar is het tijd voor, wat houdt je tegen en welke besluiten ga je nemen? Wat wordt je eerstvolgende nieuwe stap
  • 3 dagen met een Kick Ass Business Coach werken aan de beste versie van je bedrijf. Nieuwe producten, nieuwe doelen, grootsere plannen
  • Netwerken met collega-ondernemers, ideeën uitwisselen en inspiratie opdoen
  • Je ideale klant ontmoeten en gewoon business doen
  • En nog zoveel meer want deze 3 dagen worden echt een beleving! Beloofd! 

 

3 dagen met mij aan de slag brengt je minstens een jaar vooruit in je business. Het is intensief en dat is ook precies wat je nodig hebt. Wat zorgt voor de inzichten, wat maakt dat je nu eindelijk lastige keuzes durft te maken. Hele belangrijke keuzes.

 

Meer informatie en tickets via www.jezaakvoorelkaar.nl/bbb. Bekijk daar ook de testimonials en de after-movie van vorig jaar. 

 

Je krijgt er 100% zeker géén spijt van. Ik zie je heel graag in september!

Veronique Prins

Dé Kick Ass Businesscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten die een serieuze praktijk willen opbouwen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven