Is jouw (gratis) ebook een anonieme marketingtool?

Veroniqueprins.nl_

 

Heb jij ook een ebook op je website staan? Het is een prima methode om je namenlijst te laten groeien én je expertise aan de markt te tonen. Vandaag ontdekte ik iets wat heel belangrijk is als het gaat om het vermarkten van je ebook.

Ik heb zojuist van een website een gratis ebook gedownload op mijn tablet en vervolgens opgeslagen in mijn bibliotheek. De afbeelding hieronder geeft aan hoe het boek op mijn tablet zichtbaar is; geen duidelijke afbeelding, geen titel en de auteur is onbekend volgens mijn bibliotheek. Is dat niet eeuwig zonde? Het is namelijk wél een goed boek met veel waardevolle tips. Daarnaast zie je mijn eigen ebook; titel, auteur en afbeelding zijn lees-en herkenbaar. Welk boek zou jij lezen?

Mijn vraag aan jou is dus: heb jij een ebook en heb je getest hoe deze opgeslagen wordt op (verschillende) tablets? Verdwijn jij als ‘onbekende auteur’ tussen alle boeken in mijn digitale bibliotheek of verkoop jij je naam en content om er voor te zorgen dat ik jouw boek ook ga lezen?

Doe jouw ebook check vandaag nog en doe er je voordeel mee! Laat jouw waarde en expertise niet verloren gaan door dit soort technische details.

Veronique Prins

Dé Kick Ass Businesscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten die een serieuze praktijk willen opbouwen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven