Interview met Erno Hannink over minder denken en iets meer doen

Veroniqueprins.nl_

 

Onlangs ben ik geïnterviewd door Erno Hannink, wat voor mij een speciale gewaarwording was. Toen ik iets minder dan 3 jaar geleden mijn eerste netwerkbijeenkomst bezocht was hij de spreker. En tsja, als je dan zelf groen aan een nieuw bedrijf begint, krijgt zo’n expert op het podium toch een extra status. Hoe bijzonder dat hij mij nu gevraagd heeft om mijn mening over ondernemerschap en de redenen achter mijn succes, het maken van keuzes en het stellen van prioriteiten te delen. In 24 minuten breng ik je van denken naar doen, ben je er klaar voor??

Dank je wel Erno voor de kans en het leuke gesprek!In deze aflevering het interview met ondernemerscoach Veronique. Ze is echt van de actie. Voor zichzelf en voor haar klanten. Met haar bedrijf verdient ze een mooie omzet van ruim 6 cijfers en dit doet ze allemaal in haar eentje. Voor 2016 heeft ze een groei van 30% voor ogen. Luister het gesprek voor de cijfers die ze deelt in dit gesprek. Veronique is ondernemerscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten. Ze heeft binnen 3 jaar een  succesvolle praktijk opgebouwd. Ze is no-nonse, direct, houdt van duidelijk zijn en actie.  Zij leert jou om geld te verdienen met dat wat je het liefste doet. En is daarbij soms liefdevol confronteren. Je bent gewaarschuwd.

Dit zijn een aantal quotes die Erno opvallend vond uit ons gesprek

 

Ik ben een ondernemerscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten. Ik leer mensen die heel goed zijn in hun vak om ook goed te worden in ondernemen zodat ze ook daadwerkelijk geld kunnen verdienen met wat ze het liefste doen.In mijn doelgroep zijn er hier heel veel van. Deze mensen hebben liefde voor hun vak, hebben een goede opleiding gehad maar van enige ondernemerskennis is vaak geen sprake en als je geld wilt verdienen is dat wel handig. Veel opleidingen leren je dit niet.In het eerste traject, bij binnenkomst weten klanten nog niks over ondernemerschap. In eerste instantie leer ik ze hoe ze een praktijk opzetten. Hoe ga je om met klanten en hoe vorm je je doelgroep. Hoe definieer je je producten en hoe stel je doelen op. Dit is voor mij het begin. Dit duurt tussen de 4 en 6 maanden.Na een half jaar of een jaar komen ze terug, want ze willen meer. Het gaat goed maar ze willen uitbreiden. Als ondernemer groei je en hiervoor heb je nieuwe kennis nodig. De 2estap is dan om mijn klant naar de 2500 tot 5000 omzet per maand te helpen. Als laatste leer ik zo om financieel afhankelijk te worden, het langste traject.Mijn belangrijkste product is een dienst, namelijk mensen leren hoe ze structuur in hun bedrijf kunnen aanbrengen. Ik probeer mensen ook altijd simpel te laten denken.Denk niet te lang na, doe het gewoon !

 

Personen die ik noemde in het gesprek:

 

Jim Rohn Suzanne Evans Taco Oosterkamp 

 

Klik hieronder op de link om het gesprek te beluisteren

 

Veronique Prins

Dé Kick Ass Businesscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten die een serieuze praktijk willen opbouwen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven