The best time to celebrate is whenever you can

Veroniqueprins.nl_

Iedere maand maak ik de balans op van mijn successen in die maand. Ik evalueer en op basis daarvan maak ik nieuwe plannen. Dat ik daar tijd voor maak is één van de redenen voor mijn groei, daar ben ik van overtuigd. Want de definitie van waanzin is hetzelfde blijven doen en een ander resultaat verwachten. Dus stuur ik steeds bij, pas aan, doe het anders, doe het beter. En kijk ik vooral ook waar het goed ging, wat ik mag vieren. En toen ik het lijstje opmaakte van april werd ik steeds enthousiaster, wat was april een bizarre maand. En niet alleen omdat ik jarig was ????

 

Vier je successen

 • April was mijn allerbeste maand ooit. Aan het begin van het jaar had ik een doel gesteld voor deze maand. Zoals ik dat altijd doe ‘genoeg voor een beetje buikpijn en te weinig voor een maagzweer’. Ik moet eerlijk bekennen, dat het soms richting een maagzweer dreigde te gaan. Voorafgaand aan april en tijdens april. En toch ging ik door, deed ik mijn ding, hield ik vertrouwen en maakte ik het gewoon waar. Zelfs Euro 115 meer dan begroot. Waanzinnig!
 • In april is mijn website live gegaan. Dat was tijdens mijn 8 daagse en toen had ik het zo druk dat ik nog niet eens tijd heb gehad om er ruchtbaarheid aan te geven. Terwijl hij zo mooi is en ik er zo trots op ben; www.jezaakvoorelkaar.nl
 • Ik had als doel om in april over de 3.000 likes op mijn Facebookpagina heen te gaan en de teller staat inmiddels op 3017. En ik wilde meer dan 1.000 leden in mijn Facebookgroep, ook die kan ik afvinken want het zijn er meer dan 1.200!
 • Mijn nieuwe trainingsruimte is nu echt af en dat verdient minstens een feestje. Hij is zo mooi!
 • Mijn dochter is weer thuis na 4 maanden in Canada gestudeerd te hebben. Niet mijn prestatie maar wel iets om te vieren.

Vandaag vieren we de vrijheid. Ik vier naast mijn vrijheid dus nog zoveel meer! En vieren doe je vooral door te vermenigvuldigen, dus heb ik iets gaafs bedacht; jij kan gratis met mij komen lunchen! Enneh, ik sta er om bekend goed voor mijn gasten te zorgen! Daarnaast is het de kans om met gelijkgestemden een paar uur te sparren, ideeën opdoen, elkaar inspireren. En last, maar zeker not least, 2 uur de kans ‘to pick my brain’. Ik heb zoveel bewezen kennis en ervaring en wil jou daarvan laten profiteren. Gratis!!

 

Wat zou je mij (willen) vragen?

Op vrijdag 9 juni nodig ik 10 mensen uit om met mij te komen lunchen op ons fijne kantoor in Moordrecht. Gratis en voor niets en ik hou nog rekening met je dieetwensen ook! ???? Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is mij hieronder laten weten welke vraag je me zou willen stellen? Wat zou je nu graag van mij willen weten? Van hoe ik mijn praktijk heb opgebouwd, van mij persoonlijk? Ik ben heel benieuwd. De 10 mensen die de meest originele vraag stellen eten met mij een bammetje op 9 juni tussen 12.00 en 14.00 uur. Ik zou het wel weten!

 

Dus, kom maar op met die vragen. Je kunt ze hieronder aan me stellen. Je kunt tot en met maandag 8 mei je vraag indienen, op 9 mei kies ik de winnaars.

 

Wellicht zie ik jou  in juni in Moordrecht! Je bent van harte welkom!

Veronique Prins

Dé Kick Ass Businesscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten die een serieuze praktijk willen opbouwen

76 gedachten over “The best time to celebrate is whenever you can”

 1. Mijn belangrijkste vraag: Hoe houd je vertrouwen in je gekozen pad? Zodat je ook op je pad blijft, in plaats van tig activiteiten tegelijkertijd te proberen?

 2. Wat een leuk initiatief en ik zou dan ook heel graag willen aanschuiven!
  Mijn vraag luidt:
  Hoe bereik ik mijn doelgroep (werkende vrouwen na een hartinfarct of borstkanker) in het begin. Ik weet inmiddels dat vlak na het ziekenhuis het belangrijk is om naast de medische informatie ook mentale informatie te geven. Nu ben ik voor het laatste een on-line training aan het maken om ze direct de mogelijkheid te geven hier iets mee te doen. Maar…….. hoe bereik ik ze aan dit begin en hoe zorg ik ervoor dat als ze het zien ook direct het gevoel hebben dat ze dit nodig hebben en niet eigenwijs zijn van dat kan ik zelf wel, want ze zitten nog in een andere flow.

  Hieronder geef ik mijn huidige website aan maar die is achter de schermen druk aan het veranderen

 3. Hoi Veronique,

  Wat een fijne site en gefeliciteerd met je successen in april!
  De vraag die ik jou wil stellen is: wat was jouw kantelpunt, welke overtuiging of angst blokkeerde je het meest in je ondernemerschap en hoe heb je deze doorbroken zodat je vandaag deze successen viert?

  Ik eet graag een bammetje met jou op 9 juni!

  Vier-je-successen-groeten,
  Eline

 4. Ik ben nooit echt goed in originele vragen te stellen. Ik vind het echt super leuk voor je hoe het je allemaal is gelukt. Heel erg gefeliciteerd. Wat ik heel graag wil weten: Wat doe jij ervoor dat je omzet je niet overvalt. En geniet van je super feestje.

 5. Hoi Veronique, wat een geweldig energieke blog weer! Ik word er sowieso vrolijk van! Leuk initiatief ook. Mijn vraag aan jou: stel: ik wil graag 1 miljoen omzet draaien in de komende 12 maanden en ik wil dat jij mij daarbij helpt. Voor welk percentage van de omzet zeg jij “ja”tegen deze uitdaging?

  Hartelijke groet en een hele fijne dag!

 6. Hoi Veronique,
  Prachtig, jouw nieuwe site! Gefeliciteerd met je successen, geniet ervan!
  Ja, die lunch met jou en andere inspirerende mensen… die zie ik natuurlijk wel zitten 🙂 En een vraag heb ik zeker, iets waarnaar ik stiekem nieuwsgierig ben:
  Je bent nu heel succesvol, maar ook jij bent ooit ergens ‘met het begin begonnen’. Wat heeft voor jou de doorslag gegeven om 10.000 procent voor jouw zaak te gaan? Wat heb jij in je hoofd en in je hart gedaan om zo jouw business te leven. Waren dat vooral factoren van binnenuit, of was er een externe invloed of een combinatie? Niemands leven gaat zonder ups and downs, dus waar ik benieuwd naar ben, is wat voor jou maakt dat je -wat er ook gebeurt- jouw focus zo energiek weet vast te houden. En in dat verband, stel nu eens dat er een tovenaar is die in een keer alle eigen zaken wegtovert waardoor mensen (door deze speciale magie) alleen nog maar in loondienst kunnen werken. Wat zou jij dan doen om toch dat te kunnen blijven doen waar jij met hart en ziel voor voelt en hoe zou je daar net zoveel voldoening uit halen als -naar ik aanneem- nu? Je snapt het: waar ik naar op zoek ben, is wat jouw drive zo sterk maakt, dat je er -wat er ook gebeurt- zo je focus op houdt met zoveel bruisende energie.
  Nou, ik ben heel benieuwd!
  Hartelijke groeten, Manon Brinkman

 7. Gerry van Denken

  Dag Veronique,

  Leuk deze mail en van harte gefeliciteerd met jouw succes van de maand april. Je bent zeker een grote inspiratiebron en een vat van kennis. Hebt zelf ook weer jouw coach maar wat ik me afvraag is het volgende.
  Jij als adhd’er bent niet te stuiten, onstopbaar zogezegd en gelukkig heb je ervoor gekozen om je bedrijf buitenshuis te houden. Maar kun jij als je bij je thuis op de bank zit ook werkelijk tot rust komen en niet meer met je bedrijf bezig zijn? Ben jij iemand die goed los kan laten, werk en privé kan scheiden of heb je daar door de jaren heen zo je methodes voor gevonden. Het is namelijk van wezenlijk belang om een goede balans te hebben lijkt mij en om tot ontspanning te kunnen komen.
  Gelukkig heb ik meteen gechecked of ik 9 juni ruimte heb in mijn agenda en jahoor ik kan bij je aanschuiven. Ik wacht het ‘in spanning’ af 🙂 liefs, Gerry

 8. Ik wil je heel graag vragen hoe je de focus houdt, hoe je steeds je missie groter laat zijn dan je angst, je hartkracht groter dan de kans op maagzweer, hoe je steeds door durft te gaan omdat je weet dat dat de richting is. Niet meer terugvallen in alles bedenken, willen weten, onzekerheid. Daar ben ik heel nieuwsgierig naar en zou ik graag met jou over van willen praten. Deze spier in mijn brein – en dus mijn mindset – versterken waardoor ik nog zo veel meer van waarde kan zijn voor mijn klanten en ook voor mijn gezin, want dan kan ik in overvloed leven en blijven creëren en een bijdrage leveren aan een betere wereld.

 9. Lieve Veronique,

  Gefeliciteerd met al je successen.
  Zo fijn te lezen hoe goed het met je gaat en het voelt voor mij ook zo puur omdat je je echt inzet het beste uit je klanten te halen.

  Natuurlijk vind ik het super leuk om met jou en wat andere ondernemende vrouwen te komen lunchen.
  Wat ik van jou zou willen weten ;

  Wat gebeurt er allemaal in jouw hoofd voor dat je iets doet.
  Het is voor mij een stukje modelleren; Wat denk je, zie je, zeg je, voel je etc. voordat je iets gaat doen wat je spannend vind.

  Dus eigenlijk wil ik graag even in je hoofd graven.
  😉

  Lieve groet,
  Hanneke van der Weerd

 10. Hi Veronique, Ik had mijn vraag al onder jouw live uitzending van vanmorgen geplaatst maar misschien had ik dat toch niet helemaal goed begrepen vandaar ook nog even via de officiële weg.

  Mijn vraag: hoe kunnen Tammy en ik ervoor zorgen dat jij nu wél met ons kan samenwerken?
  Vier maanden geleden heb jij jezelf afgeraden bij ons (en met reden). Op jouw dringende advies zijn we gaan doen, doen en nog eens doen en daardoor hebben we een shift gemaakt. Super gaaf want dit werkt wel. Jippie. De mensen zitten nu in de workshop zoals we heel graag willen maar ahhhhh; hoe nu verder?

  Dikke kus,
  Maureen

 11. wat een geweldig idee, zo’n lunch. er zijn zoveel dingen die ik zou willen vragen, hoe kom je bijvoorbeeld op zulke leuke ideeen? wat doe je als je – dat moet jou toch ook overkomen – een off-day hebt? hoe ga je dan toch weer volle bak? hoe ga je om met “ik-ben-zo-zenuwachtig-en-ik-wil-mijn-verhaal-goed-vertellen” stress? ik merk dat ik dan vaak niet goed uit de verf kom en niet duidelijk mijn verhaal vertel, waar ik dan naderhand van baal.
  ik werk de hele dag de 9e, maar wil graag mijn schema omgooien, om met je te lunchen!
  groeten
  Yvonne Koobs

 12. Hi Veronique,
  Van harte met al je successes! Geen wonder dat wij superveel van jou kunnen leren.

  Als ik je op dit moment een vraag zou mogen stellen, want ik zou natuurlijk graag met jou en ondernemende collega’s lunchen, zou dat het volgende zijn:

  Wat heb jij gedaan en wat heb jij nodig om de regie over jouw gezondheid te krijgen en te behouden?
  Hoe leuk zou het zijn om dit antwoord uitgerekend van jou te krijgen. Een succesvolle ondernemende vrouw behorend tot mijn (mogelijke) doelgroep. ????

  Hartelijke groet,
  Cynthia Bogarde

 13. Hoi Veronique,

  Wat gaaf zeg dat je dit doet en wat een leuke actie! Gefeliciteerd met al jouw succes-momenten!!! Wauw diep respect, jij bent een voorbeeld voor mij!

  Ik heb een praktijk die nog niet zo goed loopt, heb vanaf 1 januari het roer omgegooid en opnieuw begonnen. Ik heb er een parttime baan bijgenomen om hulp te kunnen schakelen, heb al acties ondernomen en nog mee bezig.. Weet je wat ik o.a. nu zo bijzonder vindt aan jou? Dat je mij het gevoel weet te geven dat ik speciaal ben, terwijl ik vanaf scratch weer ben begonnen… terwijl jij… Maar ik dwaal af.. dat was de vraag niet…

  Mijn vraag is aan jou: Waar loop je nu nog tegenaan? Wat wil je zelf nog leren op persoonlijk en zakelijk vlak?

  Verder.. wil ik heel graag weten wat jij zou doen in mijn geval? Welke stap zou jij nemen als je in mijn schoenen zou staan. Sorry mocht maar 1 vraag he. 😉 Je mag dan kiezen welke je wilt beantwoorden..

  En al moet ik me eigen boterhammen meenemen…

 14. Hi lieve Veronique,

  Wat een fantastische acties…..

  Dagelijks zit jouw power in mijn hoofd… en pluk ik daar één actie uit.

  Echter de ene actie werpt weer mega veel ideeën op om aan te pakken en deze gaan dan als raceauto’s door mijn hoofd waardoor ze voorbij racen voor dat ik het in de gaten heb. De dag erna zijn de race-auto’s weer voorbij en weg briljante ideeën. Het gaat om ideeën om meer ondernemers te leiden naar het inschrijven van mijn nieuwsbrief.

  Mijn vraag aan jou is:
  Hoe reguleer je deze ideeën?
  Wanneer zijn deze ideeën echt briljant? Hoe ga je daar mee om?
  Hoe kan ik dan stap voor stap ze uitwerken en toepassen?

  Leuk om met je te sparren en natuurlijk met nog 9 andere ondernemers met een heerlijke lunch…

  Liefs

  Nathalie

 15. Hoi Veronique,

  Ik heb bewondering voor de hoeveelheid dingen die jij voor elkaar krijgt. Ik herken je enthousiasme en beetje hyper -activiteit.
  Mijn vraag, o help, ik heb er een paar, zijn:
  * hoe zorg je voor ruimte om weer nieuwe ideeën uit te kunnen werken
  * hoe zorg jij voor balans werk/privé
  * besteedt je veel dingen uit (tenslotte doe je veel diverse dingen en alles kost tijd)
  * hoe leg jij steeds opnieuw nieuwe prioriteiten

  Ik merk dat ik alweer bijna hyper wordt, zoveel zou ik willen vragen.
  Wat lijkt het me bijzonder mooi om met gedreven andere vakmensen ervaringen uit te wisselen en hoe mooi dat jij jouw ervaringen als succesvolle zakenvrouw met ons zou willen delen.

  Het lijkt me mooi om erbij te mogen zijn en te mogen delen.

  Warme groet,

  Mariëtte Cobben

 16. Hoi Veronique, lunchen met jou en een aantal mede ondernemers lijkt mij geweldig. Zoveel ervaring om van te leren, geweldig. Wat ik wil weten is hoe krijg ik nu de klanten die ik me wens? Ik wil geen kopie zijn van jou. Kan ook nooit want ik ben veel minder extravert en veel onzichtbaarder. Hoe bereik ik op mijn manier dus die vrouwen die werkstress ervaren in de zorg, zodat zij weer kunnen genieten van hun werk.

 17. Nou Veronique, nieuwsgierig als ik ben van aart zou ik heel graag willen weten wat jou punt van ommekeer was toen je bereid was om alles te verliezen om je doel te bereiken?
  Liefs Inge

 18. Hallo Veronique,
  Wat een leuk idee!
  Waar ik benieuwd naar ben is hoe jij jezelf de permissie hebt gegeven om jezelf te laten zien aan de buitenwereld. En hoe geef je jezelf telkens weer werkelijk die permissie als je het Urker mannenkoor op je schouder hebt.
  (Permissie is iets anders dan toestemming; het is werkelijk mogen en durven, intern en extern)

  Warme groet van Thea

 19. Hoi Veronique,

  Harstikke fijn, dat je zoveel succes hebt. En dat nog wel bij mij in Moordrecht (grapje). Gefeliciteerd en dat er nog veel meer successen mogen komen.
  Wat is origineel? Ik ben nu al even bezig, maar ik wil graag weten hoe ik nu echt de formule kraak om succes te zijn. Ik heb zelf al veel ondernomen en trainingen gevolgd o.a. Nisandeh. Het loopt, maar niet hoe wat ik voor ogen heb. Brainstorm lunch?

  groetjes,

  Aafke Dijkstra

  ps.: behalve de website, die vermeld staat heb ik ook http://www.praktijkandros.nl (andere tak van sport)

 20. Hi Veronique, als ik je zie en hoor praten vind ik je een en al ADHD, maar toch inspireer je mij wel en blijf ik naar je luisteren. Ben je echt zo druk of is het je enthousiasme om een twijfelende vrouw zoals ik hiermee over de drempel helpt?
  Hartelijke groet,
  Mardy-Ann

 21. Hallo Veronique,

  Wat een mooie site! Gefeliciteerd. Lintje erom!

  Dank voor de hartelijke uitnodiging. Heel bijzonder.
  En ja, ik wil graag de uitdaging aangaan en een bammetje met jou en jouw gasten eten.
  En natuurlijk gaat dat niet zómaar, dat snap ik.

  Sinds een half jaar ben ik zelfstandig onderneemster, heb veel geïnvesteerd in mijn persoonlijke groei en ontwikkeling. Dat is zó gaaf, ik geniet, krijg er enorm veel energie van.

  Ik heb afwisselende leuke opdrachten. Een paar vast, 1 tijdelijk. Dus als die tijdelijke wegvalt in de zomer.. what’s next? Ook best lekker om van de zon te genieten, maar ik houd niet van achterover leunen.
  Ik ben een verbinder, deel veel kennis, ideetjes, help collega’s uit mijn netwerk, denk mee. Ik ‘zend’ veel, of het nu inspiratie, kennis, opgedane vaktechnische informatie is of ‘weetjes’, maar ik wil eigenlijk mijn eigen ‘zendkanaal’ ontwikkelen en daar onder de streep ook iets gaan overhouden. Dan kan ik blijven delen, zenden, groeien persoonlijk én onder de streep.

  Ik vind dat het tijd is voor die volgende stap, maar wat wil ik dán… daar probeer ik uit te komen, met een verdienmodel daarnaast. Ik barst van de ideeën (en excuses vast wel) en juist dat zorgt voor onrust.

  Dus.. vraag zou kunnen zijn: hoe zet ik die ‘onrust’ om in iets structureels? Hoe heb jij dat gedaan? Jij hebt vast en zeker ook een hoofd vol met inspiratie gehad die je uiteindelijk hebt kunnen en durven omzetten in hetgeen wat je nu doet.

  Tot de 9e?!
  Met virtuele, warme groet,
  Marion van der Giessen
  Van der Giessen Office Support

 22. Hi Veronique, onder het genot van een bammetje lijkt het me geweldig als jij mij zou kunnen verklappen hoe je creatief kunt blijven en vooral vernieuwend in je eigen bedrijf. En het lijkt me ook super om dat van alle 9 andere ondernemende collega’s te horen ????.
  Fijne Bevrijdingsdag vandaag en proost op het feit dat we met z’n allen in een land wonen waarin we onszelf volledig mogen ontplooien!

 23. Hoi Veronique,

  Om in te haken op de lunch vraag ik me het volgende af: Wat voor eter ben jij? Herken jij jezelf in 1 van de onderstaande types?

  Sara Schrokop
  Hè, waar is dat laatste stukje biefstuk nou gebleven? Je eet nog sneller dan het licht en voordat de intro van RTL Boulevard is afgelopen, heb jij de hele avondmaaltijd al achter de kiezen. Eigenlijk blijf je na elke laatste hap steeds weer beteuterd achter. Waarom is het nou zo snel al op?
  Eigenschappen: Je hebt een grote mond en zegt wat je denkt voordat je er erg in hebt. Mensen moeten geen ruzie met je zoeken, want je eet ze met huid en haar op.
  Prakker of snijder: Je bent een prakker, wat inhoudt dat het je niet uitmaakt wat mensen van je vinden; je let er niet op. Het is bij jou in het leven alles of niets, wat jou tot een echte levensgenieter maakt.

  Marja Moeilijk
  Thuis is waar de koelkast staat en waar je die naar hartenlust kan plunderen om jouw favoriete kostje van augurken met slagroom en pindasaus te maken. Moeilijke eter? Nee, je hebt gewoon een hele specifieke smaak. Eentje die anderen niet begrijpen, waardoor het eigenlijk hun schuld is dat je niets lust als je bij ze komt eten.
  Eigenschappen: Van nature ben jij een planner. Je agenda is je grootste vriend en als iets niet loopt zoals jij het wilt, heb je standaard een plan B, C of Z klaarliggen.
  Prakker of snijder: Een snijder. Je hebt graag de touwtjes in handen en wilt precies weten waar je aan toe bent. Mensen noemen je een controlfreak, maar je baas is maar wat blij met jouw skills.

  Speelse Simone
  Vroeger heeft je moeder iets te vaak ‘hier komt het vliegtuigje’ met je gespeeld. Wat nu resulteert in een jongvolwassen vrouw van in de twintig die in het sushirestaurant met haar vinger in de sojasaus figuurtjes maakt. Zelfs na het eten ben je nog niet klaar, want dan gaat hop, zo de vinger in de pan.
  Eigenschappen: Het leven is voor jou niet moeilijk. Jij denkt niet in problemen, maar in oplossingen. Zo creatief van geest als je bent, zo chaotisch ben je in het dagelijks leven. Maar ach, in jouw rommel zit ook structuur.
  Prakker of snijder: Je bent een mix van beiden. Als je jouw aardappelen hebt geprakt, snijd je het vervolgens in hapklare stukjes. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

  Lisanne Langzaam
  Heb je ooit je eten moeten opwarmen, omdat het koud werd, terwijl je nog aan het eten was? Jep, dan ben je een langzame eter. Stapje voor stapje, hapje voor hapje. Tijdens het eten kun je makkelijk een Ryan Gosling-filmmarathon houden. Met jouw eettempo hoef je voorlopig toch niet van die bank.
  Eigenschappen: Haast komt niet in je woordenboek voor. Je bent relaxed, volgens je vriendinnen soms iets té, maar hé, je maakt je gewoon niet zo gauw druk. Het komt zoals het komt.
  Prakker of snijder: Een snijder. Je neemt de tijd voor dingen, net zoals het snijden van je vlees. Het lijkt alsof jouw leven in slowmotion wordt afgespeeld, maar je bent gewoon liever lui dan moe. Je vindt voor alles wel een efficiënte manier om het te doen, zonder al te veel energie kwijt te zijn.

  Jessica Junkfood
  Je bent werknemer van de maand bij de plaatselijke McDonalds geworden, terwijl je er niet eens werkt. De junk in junkfood, dat ben jij. Er is niets wat je niet eet en als er nog een restje over is in de pan, kwak je het gewoon op je bord. Al komt dat zelden voor, omdat je bij alle fastfoodketens inmiddels een jaarabonnement hebt.
  Eigenschappen: Jouw leven raast aan je voorbij. Een drukke baan, een klantenbestand van driehonderd vrienden dat je aandacht verdient en dan ook nog de liefde. Je wenst regelmatig dat een dag meer uren had en vliegt van hot naar her. Zelden kom je aan je rust, maar als je ontspant, dan doe je het goed.
  Prakker of snijder: Een prakker. Je bent nogal ongeduldig. Het liefste wil je jouw eten kant-en-klaar naar binnen kunnen werken. Net zoals in het leven eigenlijk. Als iets te veel moeite kost, haak je af en als cadeau geef jij je vriendinnen gewoon een cadeaukaart. Pff, al die keuzes, je maakt ze liever niet.

  Healthy Herma
  Nog voor het internet er vol mee stond, had je de superfoods al ontdekt. Wat zeggen we? Je hebt ze zowat uitgevonden. Een dag geen groen is geen doen, dus dagelijks verschijnen de meeste gezonde groenten op je bord. Je bent net zoals je eten, clean en puur.
  Eigenschappen: Mindfulness, ook dat woord heb jij bedacht. Je bent een pure persoonlijkheid, wat mensen zien, is wat ze kunnen krijgen. Je doet je nooit anders voor dan je bent en biedt altijd aan iedereen de helpende hand. Want karma hè, het komt ooit allemaal terug.
  Prakker of snijder: Een snijder. Alsof een Michelin-kok jouw eten onder handen heeft genomen, zo eet jij jouw wortels het liefst. Alsof jouw quinoa uit een kookboek is geslopen. Je neemt de tijd voor het eten, maar ook voor wat jij belangrijk vindt in het leven.
  (Bron: http://www.ze.nl)

 24. Hallo Veronique, mijn vraag aan jou is; Wat was het aha moment waarop je wist wat je precies in de wereld wilde zetten? oh en ik heb nog wel meer vragen….ik zet nu mijn stappen om iets te starten waar ik vroeger een aversie tegen had..namelijk een eigen bedrijf. Dus ik heb wel honderd vragen 😉

 25. Lieve Veronique, geweldig dat je je successen viert en dat wij mogen meegenieten. Je weet dat ik erg geloof in champagnemomentjes en het is inspirerend te zien dat jij er ook zo van geniet.
  Ik ben benieuwd waarom ik op jouw overmij-pagina niets lees over jouw (in mijn ogen) sterkste eigenschap: je invoelingsvermogen. Ik vermoed dat je ‘m niet blauw genoeg vindt tussen al die coaches maar ik wil het niet zelf invullen, ik wil het graag van jou horen.
  Ik hoop je te zien op 9 juni.
  Liefs, Monique

 26. Hieperdepiep hoera! Wat een supergave maand heb jij gedraaid in april! Superleuk dat je dat met ons deelt. Je trots en enthousiasme spatte op Facebook van het scherm af! Dat alleen is voor mij al elke keer weer inspiratie om verder te bouwen aan mijn eigen bedrijf.

  Ik zou heel graag bij je aansluiten op 9 juni en wat ik je dan zou vragen is het volgende:

  Als je terugkijkt op de afgelopen 3 jaar, wat zijn dan de belangrijkste keuzemomenten geweest in het opbouwen van je business en wat heb je toen besloten en waarom? En daarop aanvullend: voor welke beslissing ben je jezelf het meest dankbaar en welke beslissing zou je het liefst terugdraaien?

  Waarom juist deze vragen? Omdat ik het zo inspirerend vind dat je zo snel zo’n succesvolle toko hebt weten op te zetten en ik denk dat het grotere verhaal over wat je op key-moment besloten hebt en waarom, mij heel veel kan leren voor het opbouwen van mijn bedrijf. En ik weet dat er ook in mijn bedrijf momenten zullen zijn waarin ik het even niet weet wat ik moet en dan vind ik het heel fijn om te kunnen denken “Veronique deed op een zelfde soort moment dit en dit omdat…”. Een beetje afkijken van de grootheden op aarde, zeg maar 🙂

  Hopelijk tot de 9de!

 27. Hey Veronique
  Ik wil heel graag van je weten wat jou ochtendritueel is.
  Sorry kan het niet bij 1 vraag laten.
  Voor welke onderdelen in je leven stel jij doelen? En met welke regelmaat doe je dit?
  Super thnx voor je enthousiasme.
  Dankbaar dat ik je zie 9 juni????
  Veel liefs Nata

 28. Hey Veronique,
  Heel simpel misschien, maar ó zo waardevol voor mij : Ik ben een starter en zou graag meer van je weten over listbuilding. Hoe doe je dat vanaf 0 en zonder website ??
  Verder zou ik samen met je willen sparren over een specifiekere doelgroep.
  Ik volg je video’s en ik hou van je tempo en kordaatheid, temeer omdat ikzelf zo onzeker en besluiteloos kan zijn 🙂
  Je lijkt me een gezellig lunchgezelschap ! Wacht het af…. Grtjs, Florence

 29. Hoi Veronique,

  Wat een mooi initiatief neem je weer!
  Hierbij mijn vraag: als jouw dochter je vertelt dat ze een coachpraktijk wil starten, wat is dan het belangrijkste advies dat je haar gaat geven?
  Reden van deze vraag is uiteraard nieuwsgierigheid naar jouw beste advies en daarin balans tussen het niet-lullen-maar-poetsen principe en het denk-goed-om-jezelf principe.

  Hartelijke groet,
  Anna

 30. Hoi Veronique,

  Ik schuif graag bij je aan voor een bammetje op 9 juni en ik kijk er naar uit je weer te zien.

  Mijn vraag is: Wat is er voor nodig om een groot event op te zetten zoals bijvoorbeeld jouw Big Business Event? Wat komt daar allemaal bij kijken? Waar begin je en hoe zet je een plan daarvoor in elkaar?
  Mijn wens is nog steeds om een groot event neer te zetten en ik zou graag de ins en outs weten, zodat ik me beter kan voorbereiden en weet wat me eventueel te wachten staat.

  Tot 9 juni?

  Groetjes, Erna Zuidhoek

 31. Hej mijn vraag is waarom bijna al die succesvolle leuke business coaches in Nederland wonen? Nathalie van België. Ps: ik kom graag naar ned op 9/06

 32. Welke belangrijke lessen leerde je van je ‘fouten’. En wat waren deze fouten? Wat wil je hiermee aan ons meegeven?

  Gefeliciteerd met het behalen van je doelen.

  Groetjes,
  Edith

 33. Hoi Veronique,
  Wat een leuk idee… ik vraag me af hoe je erop gekomen bent en wat er voor jouw in zit… sorry … ben nieuwsgierig van aard 🙂
  En nee.. dit was niet mijn vraag…
  Toen ik je berichtje las plopte er een vraag in mijn hoofd… en omdat hij er nog steeds in zit… dacht ik dat het toch maar verstandig was om hem te stellen. Dus hier dan mijn vraag:
  Welke fout heb je ooit gemaakt waar je iedereen voor zou willen behoeden ….maar waarvan je eigenlijk hoopt dat iedereen hem maakt …. omdat je er zo enorm veel van geleerd hebt?

 34. Hè Veronique,
  Vrijwel meteen nadat ik op verzenden had geklikt plopte er een andere vraag op en die blijft hangen. Dus ben ik maar even brutaal en stel ‘m alsnog.
  Honden lijken op hun baasje(s). Welke eigenschap van jou zie je terug in Harrie (of Harry, sorry ????????)?
  Ook al telt deze niet meer mee voor de superlunch, dan nog hoop ik het je ooit persoonlijk te horen vertellen.
  Lieve groet, Monique

 35. Lisette-Anne

  Hallo Veronique,

  Tijdens je laatste 8 dagen challenge heb je meerdere keren iets gezegd in de trant van “Iedere dag voer ik 3 acties uit die mij geld opleveren”. Welke 3 acties zijn dat?

 36. Ha Veronique,
  Als ex-Viergangruiters hebben we iets gemeen: als je niet in balans bent, val je van je paard of val je met paard en al. Mijn vraag is: hoe blijf je je fokus houden als ‘alles’ lijkt tegen te zitten? Denk aan relatie, ernstige ziekte in de familie, overlijden van dierbaren. Kortom, wat heb jij gedaan bij hevige tegenslagen?

  En natuurlijk feliciteer ik je van ♥e met jouw succesmaand! Ik zie je ook graag op de 9e juni, maar zo niet, ontmoeten we elkaar vast eens in Leimuiden of Moordrecht.

  Lieve groet, Willy.

  1. He dat is een leuke vraag. En ik beantwoord hem gelijk voor je (waarbij hij nog wel meetelt voor de lunch hoor!) maar onze Harrie is voor mij heel belangrijk. Hij is vaak bij ons op kantoor en ligt dan heerlijk te slapen. Zoekt altijd ongegeneerd de lekkerste plekjes in de zon. En ligt dan enorm te genieten en daarmee nodigt hij mij uit om hetzelfde te doen. Niet te gaan liggen slapen in de zon 🙂 maar wel om ook te genieten. Verder maakte hij, toen ik nog vanuit huis werkte en veel alleen was, dat ik ook er uit moest en een ritme hield. En het allerbelangrijkste, tijdens de rondjes met hem kom ik vaak op de beste ideeën. Als ik tussendoor even niet precies weet hoe of wat of hoe ik iets nu het beste kan doen, dan fluit ik hem en lopen we een rondje. Dan heb ik altijd een antwoord of een oplossing en als ik die al had heb ik er even beter ‘boven’ kunnen vliegen en is er vaak een beter antwoord. Hij geeft mij het ultieme gevoel van rijkdom als mijn man en ik op een doordeweekse dag samen tussen de middag hem uitlaten. Wij wonen ‘buiten’ en dan lopen we samen met hem door de polder en dan kan ik niet geloven dat ons leven zo is, dat we tussen de middag samen onze hond uit laten. We spraken elkaar vroeger soms wel 10-12 uur niet. Daarnaast is hij echt onze grote vriend en geniet ik van zijn onvoorwaardelijke liefde. Dus ja, hij is voor mij heel belangrijk. Leuke vraag! 🙂

 37. Hai Veronique,
  Het stuit mij eigenlijk tegen de borst dat ik, ja ik om hulp vraag. Ik kan het zelf. Ik weet het zelf.
  En als ik mij er voor open stel, wist ik het al weer.
  Alleen ik doe er niets mee. Elke keer weer de mooiste plannen. Om ze vervolgens weer te dumpen.
  Het is voor mij moeilijk om de focus op 1 thema te houden. Ik ben erg breed in mijn kennis. Dat is tegelijkertijd een dikke valkuil. Andere enthousiasmeren en het tot uitvoering te brengen is mij niet vreemd. Maar zelf ….. Mijn vraag zou zijn. Hoe durf ik te kiezen voor dat waar ik goed in ben en daar bij te blijven en meer naar buiten te komen.
  Petra

  1. Oh, ja dat is een lastige. Als je er bij bent voor een bammetje gaan we hierover in gesprek. WAnt het is eeuwig zonde om je talenten niet in te zetten. Je hoort morgen meer!

 38. Mijn vraag aan jou is:
  Hoe heb je een helder beeld van “jezelf als Veronique Prins de coach” gekregen en deze omgezet in een marketing strategie?
  Oftewel- hoe wist je welke pad je op wilt en hoe je je online/ in de markt wilt profileren?

  Voor de antwoord op deze vraag hoef ik niet per se een lunch hoor, maar als je me toch zo graag bij wilt hebben, zeg ik niet nee …. 😉

  Gr Susanne

 39. Reshma Sheoratan

  Hoi Veronique,
  Iedereen is het er over eens dat dit een leuk initiatief is. Ook ik.
  Wat ik fijn vind aan jouw berichten (naast de waardevolle content natuurlijk) is dat jij geniet van de dingen die je doet. Maar tegelijkertijd merk ik (alleen uitgaande van de info in de mails) dat alles zo gepland is.
  Mijn vraag aan jou is: is er nog wel ruimte voor spontaniteit in jouw leven, werk en/of privé?
  Lieve groet, Shma

  1. WAs een leuke vraag. Meer dan genoeg!! Alleen vaak niet overdag tussen 9 – 17 uur, zoals ik dat ook niet zou hebben als ik een baan zou hebben. Bij mij zit het in het feit dat er een half uur of een uur vrij is en ik dan met man en hond lekker ga wandelen. Of samen uitgebreid lunchen. Of eerder stoppen op een mooie dag om nog een rondje te varen of motor te rijden als er geen klanten meer in mijn agenda staan. Bij een baas moet je blijven zitten tot de bel gaat, wij kunnen dat anders indelen. Originele vraag! Je hoort me morgen!

 40. Hey Veronique,
  Bedankt voor de inspirerende middag afgelopen vrijdag!
  En die lunch lijkt mij een ideaal moment om mijn 53 vragen te stellen 🙂
  Maar als ik er nu 1tje aan je zou ‘mogen’ stellen, is het voor mij toch wel de volgende: Hoe heb jij ervoor gezorgd dat je gemotiveerd bleef? Je vertelde dat je 1e jaar verre van succesvol was. En dat je toch vaak gedacht hebt: zoek het maar uit, ik stop ermee. Wie of wat was er dan dat je toch bent doorgegaan? Ik ben zelf opgevoed met het gedachtegoed: ‘je moet als vrouw je eigen boontjes doppen’ en het feit dat ik nu nog steeds 0,0 verdien vind ik heel frustrerend….Vertel het me maar tijdens een heerlijk broodje gezond 🙂 Ik kan niet wachten!

  1. Meer dan graag gedaan! GA ik je vertellen als je een van de mensen bent op de negende. Morgen weet je meer, dank voor je moeite!

 41. Hai Veronique,
  Wat een toffe actie!
  Mijn vraag aan jou zou zijn: ik heb een heleboel “fans” als het gaat om
  het starten van mijn onderneming, maar juist iemand van wie ik het belangrijk vind hangt op zijn zachtst gezegd in de touwen. Wat moet ik daarmee?

  Zou leuk zijn om je te zien tijdens de lunch!

  1. Zo Claudia, ja dat is een serieuze. Vraag is heb je toestemming/goedkeuring van die persoon nodig om écht te kunnen starten of denk je dat je dat nodig hebt? Mooie vraag, ik neem je zeker mee als kandidaat!

 42. Hoi Veronique,
  Weer een goede actie van je, zo hou je goed contact met je doelgroep!! En natuurlijk van harte gefeliciteerd met je successen. Je bent een geweldig mens en goed voorbeeld, het is je allemaal gegund.
  Mijn vraag is: wat was je grootste angst en hoe heb je die overwonnen?
  In ieder geval alvast bedankt voor alle tips en lessen tot nu toe, ik ben al een stuk verder, kijk maar op http://www.bewustzorgen.nl.
  Warme groet, Ludy

  1. Goede vraag en eigenlijk zijn dat er wel een paar! Ik bewaar hem als tot aan de lunch als je er bij bent. Morgen weet je meer. DAnk voor de vraag!

 43. Veronique,

  Je hebt een mooie nieuwe site en van harte gefeliciteerd met jouw successen.

  Ik heb afgelopen vrijdag voor het eerst kennis met je gemaakt.
  En wat een indruk laat je bij mij achter. Heerlijk direct, dat is wat ik nu nodig heb.

  Ik heb je gemaild dat ik op jou wil lijken. Haha, dat bedoel ik zakelijk dan. Jouw mindset van zaken doen inspireert mij, meer dan iemand anders.
  Je hebt me uitgedaagd en ik ben er ook meteen mee aan de slag gegaan.
  Dank daarvoor.
  Ik zou graag vanuit Zeeland om een beterhand komen.

  Hartelijks,
  Ilonka Hennekeij

 44. Wat leuk Veronique! Allereerst van harte gefeliciteerd natuurlijk met al je geweldige successen! Aangezien je echt een grote bron van inspiratie bent en je zo heerlijk kan vertellen ben ik benieuwd naar je meest grappige-bizarre-out-off-the-box-stunt die je hebt genomen waardoor je jezelf op een grootse manier in de picture hebt gezet.. Ik ben benieuwd 😀 lieve groetjes, Marjolijn

 45. Annelies Deinum

  Behalve focussen, wat is jouw geheim om zoveel voor elkaar te krijgen, terwijl jouw dag toch ook maar 24 uur heeft? Als het een ziekte is, mag je me besmetten.
  Hartelijke groeten,
  Annelies

  1. Mwahhhhh 🙂 🙂 Daar is eigenlijk maar 1 antwoord op. Als je 1 van de gasten bent op de negende dan beantwoord ik hem graag en anders kan ik er iig een blog over schrijven!

 46. Leny Oudshoorn

  Hey Veronique,

  Wat een ontzettend leuk idee. En laat ik nou heel erg van lekkere lunches houden.
  En dan ook nog gezellig praten met allemaal mensen met vragen en ideeën. Gaaf. En mijn snelheid van spreken lijkt op die van jou. Ha. ha. Ik wil er graag bij zijn.

  Mijn vraag is: ik heb een coach opleiding gevolgd en ik maak van textielverharder hele mooie en persoonlijke beelden. Graag wil ik die 2 combineren. Dat mensen creatief bezig zijn met beelden maken en dat ik ze dan ondertussen coach. Niet te ingewikkeld coachen, wat goede vragen stellen, dan kunnen zij rustig doorwerken, laten inwerken en dan weer verder met coachen. Hoe kom ik nou aan die mensen die én beelden maken leuk vinden én gecoached willen worden. Graag zou ik daarover met je willen brainstormen.
  Ik heb nog geen website, wel een naam voor mijn bedrijf: van olifant naar mug.

  Hopelijk tot de 9e juni.

  lieve groet
  Leny

  1. Goede vraag en ja, dat vraagt wel een paar bammetjes tijd om daar antwoord op te geven! 🙂 Benieuwd naar je beelden!

 47. Hoi Veronique,

  Dankjewel voor jouw spirit en hoe jij jezelf en mensen in beweging houdt/zet, top!
  Daar mag je ook trots op zijn! Dankjewel dat jij er bent, dankjewel voor je inspiratiemail en tips en ik schuif graag aan bij je lunch..

  Mijn vraag is hoe je assertief blijft en vanuit daadkracht blijft handelen?

  Liefdevolle groet,
  Francien

  1. Dat is een leuke vraag. Dat van die assertiviteit, dat heb ik van nature meegekregen. Dat is voor mij geen prestati:-) Die andere vraag bewaar ik graag voor tijdens de lunch als je van de partij bent! Je hoort het dinsdag.

 48. Hoi Veronique,

  Wat een super leuk idee en van harte gefeliciteerd met al je successen! En wat fijn dat je dochter weer veilig thuis is vanuit Canada, natuurlijk.

  Ik weet dat je graag boeken leest.
  Mijn vraag is:
  Is er de afgelopen jaren toen je je bedrijf zo succesvol maakte een (non-fictie) boek geweest dat je hierbij mede heeft geïnspireerd?

  Hartelijke groet, Janet

  1. Gek op boeken, dus dat zou ik je tijdens de lunch mooi kunnen laten weten. Er liggen er altijd wel een stuk of 4 op mijn nachtkastje 🙂

 49. Heidi Rooijakkers

  Hallo Veronique,
  Leuke actie! Ik zou graag met je lunchen! Ik ga op korte termijn starten als zelfstandig coach/trainer en heb de volgende vraag:
  Wat maakt dat ik, gezien het grote aanbod van gekwalificeerd ondernemerscoaches, voor jou zou moeten kiezen? Of met andere woorden: waarmee onderscheid jij je t.o.v. al die andere coaches die startende ondernemers begeleiden?
  Hartelijke groet, Heidi

  1. Zo, dat is een goede vraag! En daar heb ik zeker een antwoord op. En het gave is; het is belangrijk dat jij jezelf die vraag voor jezelf ook stelt voordat je begint. Want we leven in een markt waarin het aanbod groter is dan de vraag. Dus hele goede vraag. Antwoord hou ik nog even voor me, anders hebben we niets om over te praten als ik je kies 🙂

 50. Hi Veronique,

  Van harte gefeliciteerd! Wat een heerlijk gevoel, …. een bloeiend en groeiend bedrijf!
  Geniet ervan!

  Wat een leuke actie is dit! Indien ik toevallig één van de uitverkorene mag zijn, wil ik je laten vragen of het met OV goed te bereiken is.

  Mijn vraag is
  Wie was de eerste inspirator, die jouw gevoel gaf … ik ga kleur aan de ondernemers geven, en vervolgens inspireren zij mij weer?

  Blijde groet,
  Jet

  1. Leuke vraag Jet! Wat bedoel je precies met ‘kleur geven aan’? En ja hoor, de bus stopt hier nagenoeg voor de deur en die rijdt vanaf Gouda of Rotterdam

 51. Hi Veronique wat ben je een voorbeeld voor velen. En ook al lijkt het misschien voor de buitenwereld dat het jou allemaal makkelijk af gaat , weet ik dat jij net als ieder ander je frustraties en bijna onmogelijkheden op je pad krijgt. Je bent een topper in kansen zien en benutten geworden en dat wil ik ook leren???? En ben volop aan het oefenen geïnspireerd door mijn coach. Mijn vraag aan jou is wat was jouw allergrootste frustratie of bijna onmogelijkheid en wat heb je gedaan om die om te buigen naar dat wat voor jouw werkt?
  Ik zou het erg leuk vinden om tijdens de lunch hier samen met jou en andere inspirerende ondernemers het sprookje van (de) Prins te horen dat werkelijkheid werd???? Gefeliciteerd met het succes dat je mag en kan vieren????????
  Warme groet yvonne

 52. Hallo Veronique! Mijn vraag aan jou is: kinderen hebben vaak al een droom of idee wat ze later worden willen ( tenminste, ik had dat!). Leef je nu je kinderwens, ook al is het wellicht op een andere manier, of is het totaal ander werk geworden? Ben dus benieuwd naar wat je wilde worden als kind en of dat je heeft beïnvloed in je missie van vandaag de dag! Groetjes, Esther

 53. Hallo Veronique,

  De afgelopen dagen een paar vragen in mijn hoofd gehad,
  en gedacht: welke zou ik jou heel graag willen stellen.
  En op welke vraag zou ik gewoon heel graag je antwoord weten.

  Daar komtie dan:
  Als jij je jongere zelf één advies zou mogen geven, wat zou dat zijn?

  Dank je wel voor het delen van je feestje!
  Groetjes van San

 54. Ik heb al even nagedacht over een vraag. Lastig, want ik volg je al een tijdje.
  Maar wat nu in mij opkomt is: Hoe ontdek je wat een goede volgende stap is qua productaanbod, als je meerdere ideeën hebt.

 55. Hoi Veronique,

  Op de valreep nog mijn vraag. Eigenlijk zou ik heel veel aan je willen vragen, maar wat ik me afvraag is hoe jij het voor elkaar krijgt dat ik elke keer als ik een mail van je lees denk “ja, dat dus!”
  Hoe krijg ik ook dat effect bij mijn lezers.

  Groeten Pauline

 56. Nu ik vanavond hoorde dat mijn leerling 9 juni niet kan, heb ik ineens de mogelijkheid om te komen lunchen! En dat zou ik echt super vinden. Ik volg je nu iets meer dan een jaar en heb al veel van je geleerd. Ook al vaak op het punt gestaan om de stap te nemen en je hulp in te roepen. Maar nog niet gedaan. Ik weet namelijk niet of ik bij jou op de juiste plek ben als zangdocente. En dat is dan ook gelijk mijn vraag: zou jij me verder kunnen helpen mijn zangpraktijk verder uit te breiden? Het zou supergaaf zijn om je in levende lijve mee te maken, en te horen wat jouw ideeen hierover zijn. Hartelijke groet, Marleen

 57. Wat dacht je dat je wilde worden, op het moment dat je je middelbare school-diploma had gehaald?
  (PS: super leuke actie! Ik ben al helemaal hooked aan je manier vertellen door de online training ;-))

 58. Sharon Smeets

  Lieve Veronique,

  Gefeliciteerd met het behalen van een topresultaat in april. Voor mij ben jij iemand die er echt voor gaat en je niet snel uit het veld laat slaan. Ik aan de andere kant….heb nog steeds momenten van twijfel. Ben ik nog steeds wat ik doe? Mijn vraag aan jou hoe blijf je geloven in jezelf en hoe blijf je dat uitstralen?

  Lieve groet, Sharon

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven