Maak een waanzinnige weggever in minder dan 2 uur!

Dagen, weken of zelfs máánden werken aan de “perfecte” weggever? Zo gaat je lijst nóóit groeien! In mijn gratis video-training ontdek je hoe je binnen 2 uur een waanzinnige weggever maakt. Meld je nu aan voor regelmatige tips en adviezen per e-mail voor een bloeiende praktijk dan ontvang je direct de eerste video. Vul hieronder je e-mailadres in.

Elke dag dat je weggever niet online staat, laat je e-mailadressen liggen… en dus potentiële klanten!

Maak een waanzinnige weggever in minder dan 2 uur!

Dagen, weken of zelfs máánden werken aan de “perfecte” weggever? Zo gaat je lijst nóóit groeien! In mijn gratis video-training ontdek je hoe je binnen 2 uur een waanzinnige weggever maakt. Meld je nu aan voor regelmatige tips en adviezen per e-mail voor een bloeiende praktijk dan ontvang je direct de eerste video. Vul hieronder je e-mailadres in.

Elke dag dat je weggever niet online staat, laat je e-mailadressen liggen… en dus potentiële klanten!

Hoe maak je nu razendsnel een e-book of videoserie waarvoor jouw potentiële klant zijn/haar naam en e-mailadres achter wil laten.

Veel coaches en therapeuten verdiepen zich in marketing en maken kennis met de kracht van emailmarketing. Want we kennen allemaal de uitspraak ’the money is in the list’. Weten dat je een weggever nodig hebt wil nog niet zeggen dat er ook snel eentje op je website staat. En daar heb ik een oplossing voor!

 

Herken jij je zelf hierin?

Je weet dat je een weggever nodig hebt, je hebt alleen geen idee hoe dat aan te pakken.Hoe maak je nou een weggever waarvoor je potentiele klant graag zijn/haar naam en emailadres achter laat?Wanneer maak je een ebook, wanneer is een videoserie of MP3 meer geschikt?Hoe zet je een ebook nu goed en snel op?

Met behulp van deze video’s:

Weet je welke content er geschikt is voor een knallende weggever.Heb je een goed inzicht van de opzet waaraan je weggever moet voldoen, waardoor deze in no-time door jou gemaakt kan worden.Weet je wat voor titel er voor zorgt dat potentiële klanten niet kunnen wachten jouw weggever in hun e-mailbox te ontvangen.Is het duidelijk wat  je exact  moet doen nadat je weggever online is gezet.Het is belangrijk om iedere dag te werken aan het laten groeien van je namenlijst. En hoe beter je weggever, hoe makkelijker dat zal zijn. En hoe eerder deze online staat, hoe eerder jij kunt beginnen met het verzamelen van namen. Wacht dus niet langer en vraag nu direct de 3 video’s aan die zorgen dat ook jij binnen 2 uur een dijk van een weggever hebt staan.

‘The money is in the list’

 

Hoe lang ga jij nog wachten met het bouwen van deze lijst?

 

Download daarom nu mijn weggever!

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.

Scroll naar boven