10 Gouden tips voor € 10.000 per maand

Gratis e-book:
10 gouden tips voor
€ 10.000 per maand

Gratis e-book:
10 gouden tips voor € 10.000 per maand

€10.000 omzet per maand? Het leek mij onmogelijk, ik draaide € 10.000 omzet per jaar. Toch deed ik het, binnen een paar maanden. Hoe? Dat leer ik je in dit gratis ebook met deze bewezen tips. Zodat ook jij €10.000 per maand omzet kunt draaien met je passie en expertise. Klik even op de download knop, dan zijn die tips voor jou.

Dat kan écht, ik deed het.

Terwijl ik de laatste was die dacht dat ik dat zou kunnen. Want heel eerlijk? Dat eerste jaar met € 10.000 omzet was keihard werken. En dus ook nog eens voor minder dan het minimumloon. Meerdere malen heb ik gedacht ‘ik stop ermee’. Vaak heb ik geroepen ‘ik kan dit ook helemaal niet’. En als ik eraan dacht dat ik dus nóg harder moest gaan werken als ik meer wilde verdienen, dan ging er in mijn hoofd van alles fluiten, want dat was echt onmogelijk. Opgeven was echter geen optie, ik wilde dit té graag. Omdat ik er goed in ben (daar lag het niet aan) en omdat dit als mijn bestemming voelde. Dit móest gewoon slagen. Daarbij, anderen deden het toch ook? Dan is het dus te doen, ik deed het alleen (nog) niet helemaal goed, hoogstwaarschijnlijk. Dus zocht ik hulp, leerde ik hoe je een écht succesvolle coaching business opzette en voila, de rest is history. Binnen een jaar draaide ik per maand dat waar ik vroeger een heel jaar over deed!

Voor meer omzet hoefde ik helemaal niet harder te werken, ik moest het gewoon slimmer en strategischer aanpakken...

En het gekke is; het was makkelijker dan ik dacht en ik hoefde beslist niet harder te werken, ik moest het alleen slimmer doen. ‘Strategischer’ was het magische woord; ik deed tot die tijd maar wat. Met ‘maar wat doen’ krijg je geen huis gebouwd, geen hond getraind, geen kind opgevoed en dus ook geen bedrijf succesvol. ’Ik doe maar wat’ heb ik nog nooit uit de mond van een kampioen horen komen. Daar is een reden voor. Kwam ik achter… 🙂

vimeo-video-thumbnail
Veronique over het e-book

In mijn gratis e-book ‘10 gouden tips’ deel ik met je wat ik leerde en wat ik veranderde in mijn bedrijf zodat ik van worstelen naar het leven van mijn droom kon gaan. Ik reken erop dat je deze tips waardevol vindt en er mee aan de slag gaat (ze werken namelijk écht). Meer nog dan dat hoop ik dat ik je ermee kan inspireren om ook groot te blijven dromen en vast te houden aan je verlangens. Zoals ik ook deed. Alleen moet je het wel een beetje slim aanpakken en een fundament en structuur (yes I know, maar het is dé route naar vrijheid) in plaats van ‘ik doe wel wat en post ook op social media’. Als het zo makkelijk was, was iedereen succesvol. En het is ook niet heel moeilijk, er zijn alleen een paar dingen die je moet weten en die deel ik met je in dit ebook.

Als je je hebt aangemeld krijg je het ebook direct in je mailbox. Daarna krijg je ook nog 10 dagen een mail met een korte, praktische video over het ‘hoe’ en ‘wat’ van de tips. Daarbij geef ik ook gelijk advies hoe jij ze per direct ook zelf praktisch kunt toepassen. Want alleen maar lezen, dat levert geen geld op. Zo werkt het niet 😊

inge

Inge Stockmans

Corazon Healing Center bv

Ik hou van je no-nonsense stijl (doe ik zelf ook maar minder wervelend dan jij 😉), je expertise spat er ook af. Je hebt vragen beantwoord waar ik al lang mee rondloop, hier en daar een bevestiging (ook altijd leuk), maar toch veel nieuwe info ook. Super hoe je dat opgevat hebt, veel waardevolle content, leuk met die links naar je podcast en zeer aangename mooie layout om te lessen. TOP! Bedankt voor je energie, je kennis, je ervaring en je tijd.

Met dit ebook én de video’s leer je:

  • wat je per direct kan doen om (meer) klanten te krijgen zonder Facebook ads of funnels of ander ingewikkeld (technisch) gedoe; simpele en makkelijke acties

  • hoe je meer omzet kan krijgen door er voor te kiezen om alleen maar met écht leuke klanten te werken en ja, ik weet dat dat wat cryptisch klinkt, maar als je snapt het als je mijn ebook leest

  • welke strategieën (en als je daar nu echt volledig met je hakken in het zand van gaat, maak er dan voor nu maar het woordje ‘plannen’ van) je helpen om van jouw jaaromzet een maandomzet te maken; we hebben het hier over het bouwen van een serieus bedrijf

  • er zijn nog zoveel kansen en mogelijkheden die je misschien niet ziet, niet kent of niet wilt zien omdat ze ‘te eng’ zijn. In dit e-book leer ik je wat mijn vader me heeft geleerd: ‘het geld licht voor het oprapen, je moet alleen wel bukken’ 🌝

  • hoe je jezelf scherp houdt om grote doelen behapbaar te maken in kleine stappen

10 Gouden tips voor € 10.000 per maand
VP_Beeldmerk2_White
VP_Beeldmerk2_White

"Denken als een ondernemer; dat is te leren en maakt meer omzet maken ook vele malen makkelijker."

Wat ik vooral zie als dé winst van dit gratis e-book? Dat ik je leer anders te kijken naar jezelf en je business en dat het, als je mijn tips gaat toepassen, je zoveel meer plezier en gemak in het ondernemen op zal leveren. En nee, ik predik geen ‘4 hour workweek’ of een ‘ik hang in een hangmat met mijn ogen dicht en verdien bakken met geld’ verhaal. Je zult nog altijd wat moeten doen om je zichtbaar te maken, de verkoop te kunnen doen etc. Maar als jij je nu een beetje voelt zoals ik in mijn eerste jaar, dan zul je echt happy worden van dit e-book. Dat durf ik dan weer wél te beloven!

bg-veronique

Laat mij je leren om geld te verdienen met wat je het allerliefste doet en het allerbeste kan

Jahoor, daar ga je! Mogelijk al je baan opgezegd en een berg kado’s gekregen waarvan je denkt ‘wat moet ik daar nu mee?’, mogelijk al een website, een logo. Misschien droomde je zelfs al een tijdje van je eigen praktijkruimte en is die er inmiddels ook. Je bent er dus helemaal klaar voor om je praktijk van de grond te krijgen en geld te verdienen met je passie. Dus 3,2,1 ennnnn……… START!

Nu ben ik een fervent Formule 1 fan, maar wat er bij veel coaches en therapeuten zie gebeuren is áls dat startschot dan valt, dan blijven ze stokstijf op start-finish staan, er zit geen beweging in. Niet omdat ze het niet proberen (achter de schermen ben je juist megadruk geweest!), maar omdat ze zich bezighouden met de verkeerde dingen of het in de praktijk gaan brengen simpelweg te spannend is. Of je schiet zoveel kanten op dat je het overzicht een beetje kwijt bent en het ook allemaal nog niet echt lekker veel klanten oplevert. Een beetje mijn verhaal in het eerste jaar, ik weet het nog al te goed.

Juist daarom heb ik de kennis en de ervaring die ik zelf heb opgedaan op mijn weg van ‘geploeter’ naar een goedlopende praktijk met veel omzet, voor jou samengevat in dit e-book.

“Succes komt als je
dromen groter zijn dan je excuses.”

Ik ga ervan uit dat je op deze pagina bent, omdat je een doorzetter bent.

Dat wat er nu is, is voor jou niet voldoende. Je hebt misschien zelfs wel een goedbetaalde baan opgezegd om dit te starten. In je baan was je goed, in control, wist je wat je moest doen. En hier, hmmmmm, er is wel degelijk een grote droom en iedereen zegt ‘joh, je bent pas net gestart’. Maar je bent zelf wel de fase voorbij dat je denkt ‘het is ook moeilijk in het begin’. Want, wake-up call; het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn in het begin, dat is wat er algemeen wordt aangenomen maar niet een vaste waarheid is. Ik heb een klant van zo’n beetje min 0 naar € 200.000 in haar eerste jaar gebracht. Dat is een uitzondering, maar het geeft wel aan dat het eerste jaar niet per definitie slecht hoeft te zijn of dat succes heel lang moet duren. Had ik dat in mijn eerste jaar ook maar geweten 😀

Ben je dus ambitieus, wil je serieus aan de slag en denk je ‘ik kan het beter van jou leren dan in mezelf een beetje aan zitten modderen’? Klik dan op de link hieronder.

Mijn 10 gouden tips naar een bloeiende praktijk

Vóór 2013 heb ik meerdere winstgevende en succesvolle bedrijven gehad. Tóch voelde ik aan alles dat ik nog niet daar was waar ik ‘hoorde’, waar ik moest zijn. Ik zou het bijna ‘ik was nog niet aligned’ noemen, maar dat soort termen gebruik ik zelden. Alles wat ik was, deed en kon, kwam samen in mijn business coach praktijk: ik kwam hier echt thuis, alleen zonder warme housewarming, omdat mijn eerste jaar zo beroerd was in omzet. Daar kon ik niet van rondkomen, dat was te weinig om onze rekeningen van te betalen.

Ik had destijds dus 2 keuzes; ik moest mijn droom opgeven óf ik ging in no-time leren hoe je dan wél een succesvolle praktijk opzet. Vanwege de financiën had ik haast, er moest NU iets gebeuren. Voor mij was dat een eyeopener, zeker achteraf, maar dat herken je vast wel. Als het voor mij, met inmiddels al ruim 30 jaar ondernemerservaring destijds, al lastig was om een succesvolle praktijk te starten, hoe is dat dan wel niet voor jou? Met weinig of zelfs geen ondernemerservaring? Met vaak briljante expertise maar geen flauw benul van marketing of sales? Dat heb je never nooit geleerd. Ik kom zelfs nog uit een ondernemersgezin, heb altijd in het bedrijf van mijn vader meegedraaid en ook nog bedrijfskunde gestudeerd. En toch was het zelfs voor mij in eerste instantie geen appeltje eitje.

‘Ja, maar ik ben heel erg gedreven’ of ‘omdat ik het wil’ en ‘ik voel aan alles dat het goed komt’ is wat ik vaak als antwoord krijg op waarom ze denken dat hun bedrijf gaat slagen. En begrijp me goed: mindset is belangrijk. De wil om te winnen ook. Maar ik ken ook heel veel jongetjes die profvoetballer willen worden. Ik ken ook heel veel vrouwen die af willen vallen. En toch staan die niet in het eerste van PSV (ja sorry, ik ben met een Brabander getrouwd) en zijn die dames 5 jaar nadat ik ze gesproken heb nog altijd niet op gewicht. Dus ja, je moet het willen, maar je moet ook weten hoe het werkt!

En dát deel ik nu juist in dit e-book. Ik heb mijn succes namelijk niet alleen maar gemanifesteerd, daar heb ik een plan en strategische (oeps, daar ben ik weer…) acties voor ingezet. Nog geen twee jaar later was mijn maandomzet structureel € 10.000. Ook al verdien ik nu een paar miljoen per jaar (het voelt nog altijd raar om dat te zeggen, maar het is wat het is), pas ik tot op de dag van vandaag nog steeds dezelfde 10 gouden tips toe. En dat niet alleen: al jarenlang leer ik ook mijn duizenden klanten om op basis van diezelfde gouden tips een bloeiende praktijk op te bouwen! Ben je de volgende die succes boekt?

Als je je naam en e-mailadres achterlaat, krijg je een prachtig in Canva vormgegeven ebook (heeft mijn dochter gedaan, het is niet alleen waardevol; het ziet er ook nog eens mooi uit!) en een paar mails waarin ik de inhoud verder toelicht met praktische voorbeelden en opdrachten:

10 Gouden tips voor € 10.000 per maand
  • wat je per direct kan doen om (meer) klanten te krijgen zonder Facebook ads of funnels of ander ingewikkeld (technisch) gedoe; simpele en makkelijke acties

  • hoe je meer omzet kan krijgen door er voor te kiezen om alleen maar met écht leuke klanten te werken en ja, ik weet dat dat wat cryptisch klinkt, maar als je snapt het als je mijn ebook leest

  • welke strategieën (en als je daar nu echt volledig met je hakken in het zand van gaat, maak er dan voor nu maar het woordje ‘plannen’ van) je helpen om van jouw jaaromzet een maandomzet te maken; we hebben het hier over het bouwen van een serieus bedrijf

  • er zijn nog zoveel kansen en mogelijkheden die je misschien niet ziet, niet kent of niet wilt zien omdat ze ‘te eng’ zijn. In dit e-book leer ik je wat mijn vader me heeft geleerd: ‘het geld licht voor het oprapen, je moet alleen wel bukken’ 🌝

  • hoe je jezelf scherp houdt om grote doelen behapbaar te maken in kleine stappen

Scroll naar boven