Next Level jaarprogramma:

Verdienen wat je Waard bent

Hét business coaching jaarprogramma voor coaches en therapeuten die minimaal € 100.000,- omzetten, willen doorgroeien en echt willen doorbreken naar hun NEXT LEVEL. In een omgeving waar je je niet hoeft te verontschuldigen voor je ambities. Dit programma heeft alles om van een goedlopende praktijk een geldmachine te maken waarin je je droom leeft, zonder dat je 124 uur per week werkt.

Verdienen wat je waard bent

Mijn exclusieve business coaching programma inclusief 1-op-1 begeleiding op basis van 30+ jaar ondernemerservaring

Ik heb in korte tijd een enorme (omzet) groei doorgemaakt met mijn business. Daarmee heb ik bewezen dat ik weet hoe het werkt. Het meest waardevolle is dat het een duurzame groei is, geen eendagsvlieg. Op social media zie ik teksten als ‘mijn € 100.000,- maand’ waarvan ik dan weet dat het éénmalig was. Succesvol zijn gaat voor mij over stabiel en duurzaam groeien. Zo bouw je een business waarbij je altijd op je omzet kunt rekenen, dat geeft structuur en rust. Dat kan ik jou ook leren. In dit programma, wat overigens het enige programma is waar ik je ook persoonlijk coach.

“Verdienen Wat Je Waard Bent” is een community van andere high achievers. Die allemaal hun bedrijf prima hebben staan, die echt weten hoe het werkt. Maar die nét als jij meer willen, grotere ambities hebben. Waar de hele wereld zegt ‘mijn hemel, wat heb jij een gave business gebouwd’ voel jij aan alles dat je eigenlijk pas net begonnen bent. Dat er meer is, dat je meer kunt, dat je meer wilt. Maar dat kun je niet zomaar hardop zeggen (niet van jezelf en soms ook niet van anderen, die ‘vinden daar iets van’). Hier kan dat wel. Mijn groep draagt elkaar, daagt elkaar uit, leert elkaar, deelt met elkaar en inspireert elkaar. Ik heb er maar één woord voor en dat is magisch.

Daarnaast ook intensieve LIVE-coaching door mij persoonlijk, 12 maanden lang (met uitzondering van de maand augustus). Een jaar, omdat de weg naar meesterschap niet in 3 maanden gelopen is. Sterker nog, ruim 65% van mijn deelnemers doet minimaal 2 jaar aan dit programma mee. Dan weet je dat maar vast.

LIVE trainingsdagen in een klein gezelschap, masterclasses en planning calls en maandelijks persoonlijke coaching. Ik zie je, ik hoor je, ik ken je. Daar sta ik om bekend. Zelfs als je er niet bent, dan weet ik waar je zit en hoe het met je gaat. Dat maakt het intensief. En daarom zo ongelooflijk goed en waardevol!

“Als je toch droomt, droom dan groot.
Kost niets extra!”

“Als je toch droomt, droom dan groot.
Kost niets extra!”

Mokprofiel2021

Mok Heijmerink

Website bouwen aan de keukentafel

Ik had in 4 jaar een leuk en goed lopend bedrijf opgebouwd maar ik zat vast. De marketingtools die ik inzette hadden wel hun glans verloren, waren routine geworden. En ik miste de skills en het inzicht hoe de volgende stap met mijn bedrijf te maken. Ook zocht ik inspiratie om er weer sprankeling in te brengen. Veronique volgde ik al lang. Ik had een keer een challenge bij haar gevolgd en was verrast door haar vlijmscherpe en concrete aanpak en de inzichten die ik in korte tijd had gekregen. Dus toen ik een mail kreeg dat er een plek vrij was voor Business Mastery heb ik direct de kans gepakt.

Wat een ongelofelijk waardevol jaar!! Mijn grootste leermoment is me beseffen dat ik alle klanten die ik de afgelopen jaren heb geholpen nog beter kan helpen met vervolg trajecten. Wij maken websites. Maar mijn kennis over hoe je dit inzet voor het succes van je bedrijf kunnen mijn klanten ook goed gebruiken nadat hun website gebouwd is. Dus kan ik, naast het blijven aantrekken van nieuwe klanten, gebruik maken van de fans die ik al heb om meer te bieden en meer omzet te maken. Wat een grote onontgonnen poel aan warme leads ging er toen open! Naast de concrete plannen die we samen in de 1-op-1 sessie maakten werd ik daardoor elke keer ook weer ‘aan’ gezet. Helemaal enthousiast over wat er allemaal mogelijk is. En daarnaast was het ook onbetaalbaar onder gelijkgestemden te zijn. Van de 20 vrouwen die onderdeel uitmaakten van dit programma te hebben kunnen leren is goud. Oh ja en nog een niet zo’n klein resultaat: ik heb ruim een ton meer omgezet dan het jaar voor dit programma.

Waarom met Veronique werken? Omdat ik wéét dat zij je naar je doel kan brengen. Heel concreet, geen bullshit (en dus ook geen verstoppertje spelen, ze kent alle excuses). Een business bouwen gaat stap voor stap en Veronique kent elke stap. Daarnaast zijn haar salesvaardigheden om je vingers bij af te likken en is ze ook ongelofelijk creatief in wat er mogelijk is voor jou. Hierdoor ga je mogelijkheden zien waar jij nog nooit aan hebt gedacht. Je blik verruimt, je skill box expandeert en je wordt getriggerd het beste uit jezelf te halen. Hierdoor realiseer je de potentie van je bedrijf.
Verder is Veronique zo ongelofelijk zorgzaam en liefdevol waardoor je je helemaal gezien en ondersteund voelt in alles waar je doorheen gaat. Dank je wel lieve Veronique voor zo’n lichtend voorbeeld te zijn. Ik raad jou 100% en van harte aan aan iedereen die echt wat van z’n bedrijf wil maken.

image001

Irene Ogier

Ik ben één van de dino’s die jaren terug startte bij jou Veronique.

Mijn omzet was toen rond de 35.000 en we hebben dat in een jaar verdriedubbeld. Daarna hebben we nog heel wat omzetverdubbelingen gedaan. Nieuwe programma’s gecreëerd en getweakt en het was heerlijk om jou aan mijn zij te voelen.

Want je was er, ALTIJD. Ook droomde ik wel van je. Het is echt een gift geweest om zolang met je te mogen samenwerken. Soms was je streng, Uber streng, voelde je het niet en lazerde ik weer terug naar de tekentafel. Om altijd samen het nog beter te maken dan dat ik het in mijn eentje had kunnen bedenken.

Ook ben ik een betere coach geworden door te leren hoe ik mijn mensen het beste kon begeleiden. Zonder handschoenen, ook al is dat wel eens oncomfortabel. Je leerde mij hoe ik het optimale resultaat voor mijn deelnemers kon behalen en hoe ik ook door met mijn eigen business rules ervoor kon zorgen dat zij weer het beste uit zichzelf konden halen, vanuit zelfleiderschap.

Ik ben je dankbaar voor alle lessen, alle bemoedigende appjes, alle strenge berichten, alle bijzondere cadeaus, alle tranen, je vuur, je trots en je passie.

Portret-Maartje-Blijleven

Maartje Blijleven

Welovecommunities

Voordat ik bij Veronique kwam, was mijn business veel minder succesvol dan erna. Een van de belangrijkste dingen die Veronique me geleerd heeft is te focussen op cijfers. Elke maand opnieuw. Het eerste advies dat ze me gaf was heel duidelijk: je doet niet ‘walk the talk’ dus start NU met je eigen gratis Facebookgroep. Daar had ik zelf wel aan gedacht, maar ik was bang dat het zou mislukken en ik als community expert door de mand zou vallen. Door Veronique als stok achter de deur begon ik wel met de Community Leaders Club. Mét groot succes als gevolg. Het jaar dat ik met Veronique werkte is mijn omzet verdubbeld. Heb ik dankzij mijn online community weer mega veel plezier gekregen in het ondernemen. Én heb ik meer focus op het resultaat, waardoor ik mijn targets ruimschoots heb behaald. Ik kan iedere ondernemer aanraden om met Veronique te gaan werken. Ze is zeer ervaren, no-nonsense, geeft goed advies en is ook ontzettend lief en betrokken. Eén uit duizenden, zoals Veronique kom je er maar weinig tegen. Veronique: je bent GOUD!

Jesje-Veling-4

Anne Loosveld

Ik heb letterlijk mijn zaak voor elkaar dankzij de coaching van Veronique. Mijn omzet is enorm gegroeid, ik werk de hele dag met te gek leuke klanten en heb het gevoel dat ik mijn bedrijf snap. Het is simpel en ik heb grip. Echt een droom. Dankzij Veronique haar goede ideeën en scherpe oog ben ik heel snel van 1:1 doorgegroeid naar een groepsprogramma. Als ik het op eigen snelheid en manier had gedaan zou het 10x langer hebben geduurd. Hierdoor zat mijn groei in een stroomversnelling en voel ik me zelfverzekerd en blij over mijn bedrijf. In mijn ogen is Veronique de beste businesscoach van NL . Als je wil groeien, meer omzet wil en meer impact wil maken met een bedrijf waar je dolgelukkig van wordt zou ik haar vandaag nog een mail sturen!

Mariska van der Hiele

Mariska van der Hiele

Door de vrouw die jij bent, de volharding die je hebt in wat je doet, de omzet die je draait, de duizenden ondernemers die je hebt gesproken en geholpen, door je ONGELOOFLIJK sterke mindset, het harde werk wat jij op de achtergrond doet en hebt gedaan wat niemand ziet maar zó merkbaar is op persoonlijk en zakelijk vlak en de stabiliteit in het leveren van je diensten heb je mij in drie dagen tijd verder gekregen in mijn persoonlijke & zakelijke ontwikkeling dan de afgelopen jaren. En dan moeten we over een week officieel nog beginnen. Geen idee wat het me brengt maar zekersteweten de juiste mindset, zakelijke skills en omzet.

Deelname aan het business coachings programma is op basis van een intake.

Maximaal 25 deelnemers laat ik toe in ‘Verdienen Wat Je Waard Bent’ op basis van onderstaande procedure:

Voel je je daardoor aangesproken? Denk je ‘hmmmm, spannend én exciting tegelijkertijd’? Vul dan onderstaand formulier in. Ik kom dan zo snel mogelijk bij je terug en als ik denk dat we een match kunnen zijn, dan plannen we een call in. Geheel vrijblijvend. Ik heb maar weinig plekken én ik ga meer dan all-in als jij dit met mij gaat doen, daarom doe ik dit proces héél zorgvuldig en neem ik daar de tijd voor. We moeten beiden een ‘hell yeah’ voelen en dan gaan we het doen. Anders niet. Dus no strings attached.

Klanten aan het woord

Scroll naar boven