Klanten kickstart
3 klanten in 3 dagen 

3 daagse gratis training van 4 - 6 maart 2024

Ieder dag van 9.00 - 9.45 uur of van 20.00 - 20.45 uur 

Klanten kickstart
3 klanten in 3 dagen 

'Maar ik ben pas net begonnen'

Dat antwoord krijg ik zo ontzettend vaak als ik een coach of therapeut vraag hoeveel klanten ze hebben. Dan volgt er ook iets over een 'opstartfase', een fenomeen dat helemaal niet bestaat maar in mijn ogen in het leven is geroepen als excuus waarom je nog geen mensen helpt in je praktijk. 

Die opstartfase lijkt in heel veel gevallen héél lang te duren, soms wel maanden. Het houdt je lekker veilig want hé, in de opstartfase hoef je nog niets en kun je tenslotte ook nog niets. Vind jij............... ik niet! 

Klanten maken in je eerste week, het kan! 

Ik ken heel veel coaches en therapeuten die in hun eerste maand al klanten maken. Sterker nog, die in hun eerste week al klanten maken. Ik vind dat heel logisch en eigenlijk ook zoals het zou horen. Ik zal het woordje 'moeten' niet gebruiken.....

Vraag je je nu af 'hoe dan?' doe dan mee met mijn gratis training 'Klanten Kickstart' waarmee ik je in 3 sessies van 1 uur meeneem in wat je per direct kunt doen om je eerste klanten te maken, omzet te krijgen en impact te maken. Doe je mee? 

Van 4  - 6 maart leer ik je iedere dag  van 9:00 - 10:0 uur (of van 20.00 - 21.00 uur als dat jou beter past)  hoe je aan klanten komt. Ook als je pas net bent begonnen. Ook (juist!) als je geen idee hebt waar te beginnen. Ook als je het nog wel spannend vindt maar wel heel graag wilt. Stap voor stap doen we dit samen in 3 dagen; ik leer je hoe, jij moet het doen. 

Deal? 

3 sessies  ****  3 werkboeken   ***  3 klanten

Gratis!

Doe je mee? 

het is niet zo dat je niet gemotiveerd bent
integendeel 

Je voelt je zo nu en dan alleen wat overweldigd

Vaak maak je een plan om het nu écht te gaan doen, om nu echt die eerste klanten te krijgen of om méér klanten te krijgen. Je start op die dagen vol enthousiasme je laptop op; kom maar door. Dan gebeurt er alleen weer van alles. Je raakt afgeleid door wat je in jouw ogen allemaal nog moet doen. Of wat 'geintimideerd' door wie en wat er allemaal al is en je vraagt je af of die droom ook wel voor jou is........... Vervolgens baal je weer dat je nog geen fluit bent opgeschoten en dat die agenda nog weer (minstens) een week leeg is.

Ondertussen zie je anderen wél klanten maken en dat frustreert je meer dan je toe wilt geven

 

Ik werk inmiddels al ruim 10 jaar als business coach en heb daarmee een miljoenenbedrijf opgebouwd. In die tijd heb ik al duizenden coaches en therapeuten geholpen hun eigen dromen waar te maken en een bloeiende praktijk te bouwen. De eigenschap die ze allemaal gemeen hebben is dat ze succesvol worden veel te ingewikkeld maakten, er vooral veel over nadachten en daarom niets of de verkeerde dingen deden.

Ik geloof het tegenovergestelde en dat heb ik sinds de start van mijn bedrijf ook bewezen; ik geloof dat succesvol worden heel eenvoudig is.  Anders had ik het ook niet gekund.

Om die reden train ik je 3 dagen achter elkaar en leer ik je niet alleen hoe je je bedrijf opbouwen veel eenvoudiger kunt maken, ik geef je ook de acties waardoor je gelijk je (eerste) 3 klanten kunt maken. Doe je mee?

Praktisch: 

Van 4  - 6 maart leer ik je iedere dag  van 9:00 - 10:0 uur (of van 20.00 - 21.00 uur als dat jou beter past)  hoe je aan klanten komt

Tijdens de training geef ik eerst een stuk theorie, vervolgens kun je vragen stellen én daarna ga je aan de slag met de acties om aan klanten te komen

Kun je er een keer niet bij zijn,  dan is er 24 uur een replay beschikbaar dus geef je in dat geval wel op

 De 3 daagse is gratis

Wanneer moet je niet meedoen? 

 • Als je vooral klanten wilt manifesteren of denkt dat het maken van klanten afhankelijk is van de stand van de maan
 • Als je vooral wilt luisteren naar wat ik te vertellen heb (wat op zich al goed is, ik vertel namelijk geen onzin) maar niet bereid bent om ook in actie te komen. Doe dan niet mee, die klanten vliegen namelijk niet als 'vanzelf' je agenda in omdat je wat interessants van mij gehoord hebt
 • Als je nog geen idee hebt wat je wilt worden 'als je later groot bent' of vooral nog aan het nadenken bent of je wilt starten en dat op zijn vroegst pas volgend jaar wilt doen. Ik ben meer van de Kickstarters; mensen die niet te lang over zaken nadenken en ook van actie houden

Gratis!

Doe je mee? 

Bedankt voor de live! Het was heel waardevol, confronterend en daardoor ontzettend helpend! Ik kwam door het invullen van het werkboek er achter dat ik mezelf vastzet door alles in mijn onderneming zonder échte toewijding op te pakken. Hierdoor maak ik een hoop, maar geen klanten, omdat ik totaal niet duidelijk ben over wat je bij mij kunt doen, waarom, enz. Heel fijn dit vogelperspectief!"

Wat kun je verwachten tijdens deze 3-daagse?

Van 4 t/m 6 maart gaan we samen aan de slag en ga ik je leren dat je omzet en je klanten je niet ‘overkomen’, dat je daar zelf invloed op hebt. Zelfs als je denkt dat je (te) weinig tijd hebt. Zelfs als je niet weet waar je moet beginnen. Zelfs als je nu al heel hard werkt maar dat geen fluit oplevert. Het kan wél. Als je je maar focust op de juiste dingen.

Ik ga je leren dat jouw gedachtes, keuzes, besluiten, commitment, acties en planning maken of iets gaat gebeuren of niet. Het gaat niet alleen over cijfers, klanten  en omzet maar vooral ook over jou. Je krijgt van mij dus ook wat liefdevolle doch zeer goed gemikte schoppen onder je ‘hoe noem jij dat ding?’  Hou ik je af en toe een confronterende spiegel voor. Deel ik gouden tips en adviezen met je die maken dat ik jaar na jaar ruimschoots,  zelfs als ADHD’er,  mijn omzetdoelen haal en hoe jij dat ook kunt doen. Gaan we niet alleen maar praten over het maken van klanten,  maar daag ik je uit om écht in actie te komen. Want dat is waar het vaak aan ontbreekt: we praten en denken wel heel veel maar doen iets minder. Of helemaal niets zelfs. Of in ieder geval niet voldoende. Of we denken dat we hard werken en ik zie dat mensen wel veel uren maken maar niet de juiste dingen doen. En ook niet op de juiste manier. Dan kun je het nog zo hopen of aan het universum om klanten vragen, maar dan gaat het toch echt niet gebeuren. Anders was iedereen wel succesvol.

Daarom deze 3 dagen vol inspiratie, mijn energie, mijn kennis en de zorg dat je focus houdt. Doordat ik niet alleen simpel filmpjes upload. We gaan in deze periode namelijk iedere werkdag SAMEN aan de slag. Met een live online Masterclass waarin ik de opdracht van de dag met je bespreek. Waarin je me vragen kunt stellen. Waarmee we de juiste mindset voor de dag zetten om vanuit focus je doel voor de dag, de maand en het jaar te halen. Dit jaar en de volgende jaren. En dat 3 werkdagen lang! Aan het einde van die dagen heb je vleugels en kun je niet wachten te beginnen en geloof je er ook in. Echt!

Enneh, wat ik dan zelf interessant vind als dochter van een kruidenier, het is ook nog eens gratis. Voor niets. Het kost je dus niks, noppes, nada. Alleen je tijd, je commitment, mogelijk wat pijnlijke inzichten en de bereidheid om je eigen verantwoordelijkheid te nemen. Deal?

Wil je het optimale uit deze 3-daagse training halen? Reserveer dan van 4 t/m 6 maart  iedere werkdag tussen 9.00 - 10.00 uur of tussen  20:00 – 21:00  uur vast een uur in je agenda voor de live training. En reserveer ook een uur per dag om AAN je bedrijf te werken. Want van ‘nu horen en dan implementeer ik het later wel’ komt in de praktijk niets terecht! Jij en ik weten allebei dat het dan niet meer gaat gebeuren.

slim en snel succesvol

Wat kun je verwachten tijdens deze 3-daagse?

Van 4 t/m 6 maart gaan we samen aan de slag en ga ik je leren dat je omzet en je klanten je niet ‘overkomen’, dat je daar zelf invloed op hebt. Zelfs als je denkt dat je (te) weinig tijd hebt. Zelfs als je niet weet waar je moet beginnen. Zelfs als je nu al heel hard werkt maar dat geen fluit oplevert. Het kan wél.  Als je je maar focust op de juiste dingen.

Ik ga je leren dat jouw gedachtes, keuzes, besluiten, commitment, acties en planning maken of iets gaat gebeuren of niet. Het gaat niet alleen over cijfers, klanten  en omzet maar vooral ook over jou. Je krijgt van mij dus ook wat liefdevolle doch zeer goed gemikte schoppen onder je ‘hoe noem jij dat ding?’  Hou ik je af en toe een confronterende spiegel voor. Deel ik gouden tips en adviezen met je die maken dat ik jaar na jaar ruimschoots,  zelfs als ADHD’er,  mijn omzetdoelen haal en hoe jij dat ook kunt doen. Gaan we niet alleen maar praten over het stellen van doelen,  maar daag ik je uit om écht in actie te komen. Want dat is waar het vaak aan ontbreekt: we praten en denken wel heel veel maar doen iets minder. Of helemaal niets zelfs. Of in ieder geval niet voldoende. Of we denken dat we hard werken en ik zie dat mensen wel veel uren maken maar niet de juiste dingen doen. En ook niet op de juiste manier. Dan kun je het nog zo hopen of aan het universum om klanten vragen, maar dan gaat het toch echt niet gebeuren. Anders was iedereen wel succesvol.

Daarom deze 3 dagen vol inspiratie, mijn energie, mijn kennis en de zorg dat je focus houdt. Doordat ik niet alleen simpel filmpjes upload. We gaan in deze periode namelijk iedere werkdag SAMEN aan de slag. Met een live online Masterclass waarin ik de opdracht van de dag met je bespreek. Waarin je me vragen kunt stellen. Waarmee we de juiste mindset voor de dag zetten om vanuit focus je doel voor de dag, de maand en het jaar te halen. Dit jaar en de volgende jaren.   En dat 3 werkdagen lang! Aan het einde van die dagen heb je vleugels en kun je niet wachten  te beginnen en geloof je er ook in. Echt!

Enneh, wat ik dan zelf interessant vind als dochter van een kruidenier, het is ook nog eens gratis. Voor niets. Het kost je dus niks, noppes, nada. Alleen je tijd, je commitment, mogelijk wat pijnlijke inzichten en de bereidheid om je eigen verantwoordelijkheid te nemen. Deal?

Wil je het optimale uit deze 3-daagse training halen? Reserveer dan van 4 t/m 6 maart  iedere werkdag tussen 20:00 – 21:30  uur vast anderhalf uur in je agenda voor de live training. En reserveer ook een uur per dag om AAN je bedrijf te werken. Want van ‘nu horen en dan implementeer ik het later wel’ komt in de praktijk niets terecht! Jij en ik weten allebei dat het dan niet meer gaat gebeuren.

Waarom zou je niet mee willen doen?

 • Je bent eigenlijk nog niet klaar voor actie, houd je nog liever bezig met het nog verder vervolmaken van een website (die geen bezoekers trekt). Of je hebt het te druk met het afstoffen van je visitekaartjes om te leren hoe je een betere ondernemer moet worden. Of als je niet bereid bent om écht iets te veranderen

 • Goh, 3 uur is wel lang. Yep, heb je wel gelijk in. Het maakt dat je minder op Socials kunt zitten, minstens een uur minder kunt Netflixen die dag, mogelijk seizoen 3 van Lupin nog niet kunt bekijken. Welk deel van mijn kennis denk je te kunnen missen? En hoeveel tijd heb je tot op heden al in acties gestoken die niets of weinig hebben opgeleverd? Dan zijn deze 4,5 uur volgens mij een super tijdsinvestering. Just saying….

 • Als je je praktijk vooral als hobby ziet, dan zul je zenuwachtig van mij worden. Ik vind het geweldig om zoveel mogelijk coaches en therapeuten succesvol te maken, ik noem mezelf gezond ambitieus. Werk je het liefst met een paar ‘klantjes’ per maand en geniet je daar van, dan geniet ik daar ook van. Dan zijn wij alleen geen ‘match made in heaven’, zeg maar.

 • Ik word wel eens ‘beschuldigd’ van een Rotterdamse mentaliteit. Mijn tempo ligt hoog, ik ga graag en snel over tot actie en ben redelijk direct. Laat ik het zo zeggen, voor de politiek ben ik niet zo geschikt. En dat alles doe ik ook nog met een soort van ras optimisme; er is maar weinig dat niet mogelijk is in mijn ogen. Om die reden heb ik klanten die nooit meer bij me weg gaan omdat ze heel blij worden van die aardse energie. Zijn dit dingen waar jij op papier al de kriebels van krijgt, dan zou ik deze dagen niet reserveren in je agenda. Gaat hem gewoon niet worden en dat is prima. Ik heb een hele berg collega’s die veel beter de door jou gewenste taal spreken.

VP_Beeldmerk2_White
VP_Beeldmerk2_White

Ik ben een ras ADHD'er. En zelfs ik heb geleerd om focus te houden en daarmee heb ik een miljoenenbedrijf opgebouwd. Focus is dus echt te leren en daarmee kun je je droom realiseren!

Wanneer is deze 3-daagse een must?

 • Als jij toe bent aan serieus bouwen aan je business en graag precies wilt weten hoe je je tijd zo efficient in kunt zetten om geld te verdienen met je talenten.

 • ​Als je genoeg hebt van halfbakken, net niet, het in rondjes lopen, druk zijn met heel veel dingen die niets of niet genoeg opleveren en klaar bent om van je praktijk een serieus succes te maken.

 • Als je echt nog wel een paar dingen hebt waar je de bibbers van krijgt, terwijl ze nodig zijn voor groei. Je bent echter van het type ‘feel the fear and do it anyway’. De groei ligt tenslotte buiten je comfortzone en je bent bereid om die stap te zetten.

 • Als je weet dat je een kei in je vak bent, gaat voor kwaliteit en goede resultaten hebt bij je klanten. Dat dat er alleen nog te weinig zijn of iig nog lang niet zo veel als dat je zou willen.

 • Als je bereid bent om in jezelf en in je droom te investeren. Niets komt voor niets; het gaat om tijd of geld of een combinatie van beiden. Jouw droom is dat echter waard.

 • Je bent serieus en het mag nu gaan gebeuren. En tsja, dan kan je nog 112 webinars volgen (waar ze de échte gouden sleutels natuurlijk niet prijsgeven), minstens 4 zakelijke blauwtjes lopen, tijd verdoen door zelf het wiel proberen uit te vinden en daardoor een vertraging van minimaal 2 jaar op te lopen. Of je luistert 3,5 uur interactief naar een combinatie van cabaret, briljante kennis en een paar pijnlijke herkenningspunten en leert het dus van een expert.

Poehe dat was vandaag ook weer vlam in de pan. De eyeopeners buitelden over elkaar heen. Na de bijeenkomst vanochtend het e-boek gelezen, huiswerk gemaakt en de rest van de dag bezig geweest met contacten leggen en heb 1 afspraak staan en de andere volgt. Yes!!! Powerrr"

kickstart workshop

IK GEEF MIJN KENNIS, JIJ INVESTEERT DE TIJD

De 3-daagse is live online. 

Er is geen plaats voor 500 mensen in de zoom meeting, dus dat ik geen onbeperkt plek heb is geen marketingtool. Dat is een vorm van zelfbescherming. 

Dag 1 en 2 waren al (liefdevol) confronterend, maar bij het maken van de opdrachte in het werkboek van dag 3 kwam hier toch wel écht het inzicht...zo gaat het niet werken, het moet echt anders! Bedankt voor de waardevolle inzichten."

3 keer een uur tanken aan mijn bewezen kennis en mijn berg ervaring. Ook nog eens gratis! Wel op z’n “Veronique’s”. Dat betekent: direct, praktisch en zonder excuses!

Wie ben ik en waar sta ik voor als #1 Kick Ass business coach?

Als dochter van een melkboer is het ondernemerschap mij letterlijk en figuurlijk met de paplepel ingegoten. En alhoewel ik als puber riep dat ik nooit ondernemer zou worden, ben ik inmiddels al ruim 31 jaar ‘eigen baas’. Sinds ruim 10 jaar gebruik ik al mijn ondernemerskennis en -ervaring om zoveel mogelijk coaches en therapeuten te leren hoe ze een gezonde boterham kunnen verdienen met dat wat ze het liefste doen. Ik heb zelf in amper 3 jaar een zeer succesvolle praktijk opgebouwd en weet dus uit ervaring wat daar voor nodig is. Ik maak het voor mijn klanten mogelijk om hun dromen te realiseren en daardoor leef ik iedere dag mijn eigen droom. ‘Walk the talk’ is mijn motto. Ik hou veel van praten maar nog meer van doen, van actie. Ik ben direct, gedreven, gek op chocola, hazelnootschuimtaart en mijn gezin (ik ben een trots oma!) en hou niet van ruzie en excuses. Ik maak ondernemen simpel, het is namelijk een kwestie van logisch nadenken. Mijn klanten noemen mij ‘liefdevol confronterend’, je bent dus gewaarschuwd als je je inschrijft. Ik ben altijd eerlijk. Niet altijd aardig als dat nodig is om jou succesvol te maken. Want dat is mijn missie en daar leef ik voor.

veronique prins 2-daagse

Wie ben ik en waar sta ik voor als #1 Kick Ass business coach?

Als dochter van een melkboer is het ondernemerschap mij letterlijk en figuurlijk met de paplepel ingegoten. En alhoewel ik als puber riep dat ik nooit ondernemer zou worden, ben ik inmiddels al ruim 31 jaar ‘eigen baas’. Sinds ruim 10 jaar gebruik ik al mijn ondernemerskennis en -ervaring om zoveel mogelijk coaches en therapeuten te leren hoe ze een gezonde boterham kunnen verdienen met dat wat ze het liefste doen. Ik heb zelf in amper 3 jaar een zeer succesvolle praktijk opgebouwd en weet dus uit ervaring wat daar voor nodig is. Ik maak het voor mijn klanten mogelijk om hun dromen te realiseren en daardoor leef ik iedere dag mijn eigen droom. ‘Walk the talk’ is mijn motto. Ik hou veel van praten maar nog meer van doen, van actie. Ik ben direct, gedreven, gek op chocola, zwart/wit ballen en mijn gezin en hou niet van ruzie en excuses. Ik maak ondernemen simpel, het is namelijk een kwestie van logisch nadenken. Mijn klanten noemen mij ‘liefdevol confronterend’, je bent dus gewaarschuwd als je je inschrijft. Ik ben altijd eerlijk. Niet altijd aardig als dat nodig is om jou succesvol te maken. Want dat is mijn missie en daar leef ik voor.

Kickstart workshop

Ben jij klaar om te leren hoe je focus houdt, daardoor veel efficiënter werkt, snapt dat structuur voor je vrijheid zorgt en dat je met veel minder maar de juiste moeite veel meer klanten krijgt? Dan zie ik je 4 maart om 09:00 uur of  20:00 uur sharp.

Ik ben er klaar voor, jij ook?

Wat een eye-openers vandaag...Dat ik echt dacht dat ik met mijn aanbod mijn doelgroep zou kunnen bedienen en de omzet te draaien die ik nodig om die klanten te kunnen blijven bedienen../Ik dacht dat het me veel energie zou kosten om de 4 daagse te doen. Maar heeft me alleen maar inzichten en energie gebracht om het anders te doen."

Praktische details

Datum

Maandag 4 maart, dinsdag 5 maart en woensdag 6 maart van 9:00 - 10:00 uur of van  20:00 - 21:00 uur

Locatie

Live online

Investering

Gratis en voor niets. De investering die het vraagt is jouw tijd en commitment. 😊

Wat levert het je op?

 • Focus en dat maakt dat je niet meer door iedere voorbijvliegende mug wordt afgeleid. Je weet wat, wie en hoe je moet helpen. Je ziet waar jouw eigen actieplan een paar ‘zwarte gaten’ bevatte en hoe dat anders kan om wél klanten aan te trekken.

 • Vertrouwen en als je dat hebt ben je onoverwinnelijk.

 • Kennis en inzichten. Omdat een succesvol ondernemer goed is in wat hij doet, acties onderneemt om mensen te laten weten dat hij er is én de mindset heeft om bij tegenslag en als het even moeilijk is zichzelf weer op te rapen en door te gaan.

 • Dit alles leidt tot (meer) klanten, (meer) omzet en het realiseren van je droom. En daarmee die van anderen.

 • En nog veel meer, ik praat namelijk op dubbel tempo! 😊

Veelgestelde vragen

Er is iedere sessie ruimte om vragen te stellen als je live aanwezig bent. Ik doe echter aan verwachtingenmanagement; met honderden deelnemers én gratis reken ik er op dat jij ook snapt dat het geen persoonlijke coachingsessie zal worden. 

Jazeker, als je tenminste bent van het 'we gaan voor in één keer goed'. Ik geloof namelijk dat je niet vroeg genoeg in je ondernemerschap kunt leren hoe je focus houdt.  Dit geldt dus ook als je net al begonnen bent. 

Dat geloof ik van wel. Omdat het je weer even op scherp zal zetten, ik ga zelf in mijn bedrijf eens in de zoveel tijd ook weer terug naar de basis. Plus, ik geloof dat ik je altijd nog iets kan leren over efficient en vol focus werken. Vaak hoor ik 'ik had het niet gedacht maar ik heb weer wat geleerd', zelfs van ondernemers met een echt goede omzet

Dat kan altijd gebeuren. Zelf kijk ik altijd of ik écht niet iets kan verzinnen of kan verzetten of regelen om er alle 3 de keren bij te zijn. 3 keer aanwezig is het beste; 2 keer is altijd beter dan 0 keer. Ik heb nog geen besluit over replays genomen, dit gaat over commitment voor slechts 3 dagen. Moet toch te doen zijn? 

Scroll naar boven