2-daagse live interactieve online training

Verliefd op Verkopen

Want de snelste manier naar meer omzet is beter worden in verkopen

Breekt het angstzweet je nog nét niet uit als je aan verkopen denkt?

Klaar voor 2 dagen vol met praktische tips waarin ik al mijn ervaring met je deel zodat verkopen daarna ook voor jou een feestje is?

Praktisch, slim, vanuit je hart en………… geen truucjes! 

Je bent verliefd op je bedrijf. En soms nog meer op je klanten. Je hebt je al over een aantal dingen ‘heengezet’ omdat je van je praktijk een succes wilt maken. Je hebt een aantal obstakels overwonnen omdat je voelde dat het nodig was om je missie volledig te kunnen leven. Zo snap je inmiddels de kracht van Social Media, terwijl het van jou in eerste instantie niet echt hoefde. Je begrijpt ook dat je met nieuwsbrieven je volgers niet ‘spamt’ maar dat je daarmee waarde levert. En nog gratis ook!

Daarmee komt gelijk de crux naar boven, hét onderdeel van je praktijk waar je het minst blij mee bent. Dat je eerlijk gezegd gewoon nog altijd de kriebels bezorgt. En dat je om die reden dus ook nog niet ‘echt lekker beheerst’ zeg maar. Dat is sales. Verkopen. Als alles nu net zo gratis zou kunnen zijn als die nieuwsbrief, wat zou succesvol worden dan een stuk eenvoudiger zijn! Maar helaas…….

 

If you are in business, you are in sales! 

 

Geen bedrijf zonder verkopen. Klaar! Het is namelijk wat een bedrijf onderscheidt van een goede doelen organisatie of een hobby. Het draait om verkopen. Het is waarmee je jouw kennis bij je ideale klant krijgt. Ik doe de aanname dat je al op een aantal manieren geprobeerd hebt om onder dat verkopen uit te komen, maar dat je inmiddels moet toegeven dat dat hem niet gaat worden.

Dus heb je wel degelijk een paar pogingen gedaan om te verkopen. Waarvan sommige ook echt wel geslaagd zijn, je hebt tenslotte al klanten. Maar het blijft een dingetje. Een ongemakkelijk moment in het gesprek. Niet iets waar je je op verheugt als je ’s-morgens een salescall in je agenda ziet staan. Je weet nu dat het moet, dat het erbij hoort, maar stiekem hoop je toch nog steeds op klanten die er uit zichzelf om vragen. Mailtjes in je mailbox met de vraag ‘mag ik klant worden?’. Ambassadeurs die zo hard roepen hoe geweldig je bent dat mensen niet kunnen wachten om klant bij je te worden.

 

Wake up call: zelfs voor mond tot mond reclame zul je eerst klanten moeten maken. Waar hebben ze het anders over?

Herken je dit?

Je vertelt veel mensen wat je doet en hoopt eigenlijk nog steeds dat ze daarom wel ‘vanzelf’ zullen komen. Wat nog niet echt heel vaak gebeurt.Zo vaak ligt de bal zo’n beetje pal voor het doel, je hoeft hem er alleen nog maar in te schieten. Met een klein tikkie. Maar zelfs dat is niet eenvoudig voor je. Je begint te stotteren, vertelt een vaag verhaal dat je zelf niet eens begrijpt en ziet je potentiële klant langzaam doch zeer zeker uitzoomen. Je voelt gewoon dat de interesse, die er eerder nog wel was, wegstroomt.Het overkomt je heel regelmatig dat je iemand gesproken hebt, je voelt dat je écht van waarde voor die persoon zou kunnen zijn, maar je mond lijkt niet open te gaan. Of je weet niet wat je moet zeggen. In de auto op weg naar huis komen de woorden als vanzelf, dan wel ja, maar dan is die lead al lang weer weg. Pure frustratie.Het is niet zo dat je geen leads hebt, integendeel. Maar daar klanten uit converteren, dat lijkt nog niet echt te lukken. Een klant maken is meer ’toeval’ dan dat je voelt dat je de regie over het gesprek hebt, dat je ze echt naar je aanbod leidt.

Don’t get better at marketing, get better at sales!

Als er nu steeds gedoe is met verkopen. En dat ook de reden is waardoor je nog niet het aantal mensen helpt dat je graag wilt helpen en dus ook niet de omzet hebt die je graag wilt helpen, dan is beter leren verkopen dé manier om daar verandering in te brengen.

Ik zie namelijk veel mensen ontzettend veel tijd, energie en soms ook geld steken in het vergroten van hun bereik. En ik zal de laatste zijn die zegt dat je het niet moet doen. Maar als je niet echt een salestijger bent, dan kun je wel je bereik enorm vergroten maar dat helpt je dan niet verder. Aan meer mensen niets verkopen is niet de oplossing. 😊 Terwijl als je beter leert verkopen, je zelfs met een klein bereik heel veel klanten kunt hebben. En dat is veel eenvoudiger te realiseren. Echt!

 

I love sales

 

Ik ben gék op verkopen, vind het één van de leukste dingen van mijn vak. Omdat ik het als dé manier zie om echt de transformatie in het leven van mijn klanten te kunnen realiseren. Ze hoeven het alleen maar te kopen! Easy peasy. Zo denk ik er echt over. Weten dat je mensen kunt helpen en toch geen aanbod doen vind ik zelfs a-sociaal!

Omdat ik het leuk vind ben ik er ook heel goed in. Ja, dat is ook een manier om jezelf te verkopen, dit is tenslotte een salespagina. 😊 Ik hou er van, heb me er dus echt in verdiept en weet dus hoe het werkt. Hoe het écht werkt. Zonder dat jij je een foute autoverkoper voelt of je allerlei dingen uit je hoofd gaat leren. Gewoon zoals ik het doe, easy peasy. Tel daarbij op dat het dan ook nog eens om je échte ideale klanten gaat, je praktijk wordt een feestje.

Omdat ik zoveel coaches en therapeuten zie ‘worstelen’ met dit hele ‘verkoopding’ heb ik besloten om er een training over te geven. 2 dagen. All-in. Met wel een waarschuwing: het is écht op z’n Veronique’s.

 

Een kleine waarschuwing vooraf is wel op zijn plaats…..

Ik weet niet welke indruk je tot op heden van mij hebt, maar ik ben echt gek op verkopen. Daarbij wilde ik vroeger het liefste juf worden. Dus kun je je voorstellen wat er gebeurt als je 2 dagen in mijn training zit waarbij ik, als een echte onderwijzeres, beide dagen over mijn lievelingsonderwep mag praten……. 😊.  Ik kan nu al niet wachten, maak me gek!

Twee dagen praten over een onderwerp waar jij een hekel aan hebt en waar ik vet verliefd op ben. Voor de een zullen ze voelen als een week, de ander zal op zaterdag om 17:00 uur op zijn horloge kijken en denken ‘nu al?’.

Je zult in ieder geval begrijpen dat je je klant helpt door een aanbod te doen. Dat verkopen iets is wat je vóór mensen doet, niet iets wat je ze aandoet, wat nu heel vaak de gedachte is. Ik ga al mijn kennis en tientallen praktische voorbeelden met je delen. Je gaat niet naar een theoretisch verhaal luisteren maar naar de o zo herkenbare weergave van de dagelijkse (verkoop)praktijk. Met de nodige (zelf)spot en humor, daar sta ik om bekend.

Twee dagen met mij is een belevenis en je zult na afloop nooit meer een excuus over verkopen kunnen gebruiken omdat ik al je excuses stuk voor stuk af zal serveren en tot onzin zal verklaren. Daar moet je wel klaar voor zijn. Als dat zo is, druk dan gelijk op de knop!

In 2 dagen neem ik je mee in de 4 fases van het verkooptraject

Veel mensen denken dat verkopen alleen om het doen van je aanbod gaat. Ik niet. Ik zie het als een proces dat uit minstens 4 fases bestaat. En hoe beter je snapt wat de rol is van iedere fase, hoe beter je leert wat je dus het beste kunt doen/zeggen in iedere fase en hoe beter je verkoopresultaten uiteindelijk zijn. Zonder dat dat ten koste gaat van je klant!

Let op: dit is geen kennis uit een boekje, dit is mijn bewezen praktijkervaring

En wie ben ik dan wel? 

7 jaar geleden wist ik ineens wat ik wilde worden ‘als ik later groot was’. Al een flink aantal jaren voelde ik dat er iets op mijn pad zou komen waarbij al mijn kennis en ervaring als ondernemer samen zou komen, het wachten was alleen op het moment waarop ik wist wat dat zou zijn. Tot er iets gebeurde waardoor dat me ineens duidelijk werd en een dag later was ‘Je zaak voor Elkaar’ een feit en voelde ik aan alles dat ik op mijn bestemming was gekomen. Na alle bedrijven die ik eerder had gehad, was dit wat ik écht te doen had.

Ondanks dat ik al ruim 20 jaar ondernemer was, was ‘Je zaak voor Elkaar’ niet echt een instant succes. Integendeel. Iets wat ik niet begreep en wat me enorm frustreerde want de eerdere bedrijven die ik had waren wél succesvol geweest. Ik zocht hulp om mijn doel te verwezenlijken want ik wilde graag € 50.000 omzet draaien zodat de kosten gedekt waren en ik ook een financiële bijdrage aan mijn gezin kon leveren. Groter dan dat durfde ik niet te dromen.

Inmiddels draai ik ‘multiple 7 figures’, in het Nederlands betekent dat meer dan 2 miljoen, per jaar en doe ik al die sales zelf. Ik ben dus niet iemand die een boek heeft gelezen en denkt ‘daar kan ik wel iets over zeggen’, ik verkoop iedere dag op een manier die aanslaat en er is dus geen situatie of issue waar ik geen antwoord op heb als het over sales gaat. Dat kunnen er niet heel veel zeggen.

En dat maakt deze training ook anders; ik ga ongelooflijk veel praktische informatie met je delen. Echt de ‘hoe dan’, inclusief mijn salesscript dat ik stap voor stap doorneem.

Yep, het salesscript waar ik die omzet mee heb gehaald, Niet eenmalig maar jaar na jaar na jaar. Dat ding is goud waard en deze training dus ook.

Waar sluit je deze 2 daagse mee af, wat neem je praktisch ‘mee naar huis’?

Met de overtuiging dat je geen buikpijn meer zult hebben van verkopen. Ik zou willen zeggen dat je er ook van houdt, maar ik doe geen beloftes waarvan ik niet 100% zeker weet dat ik ze waar maak. Ook dat is namelijk een belangrijk onderdeel van een goed verkoopproces. En ik ben van ‘walk the talk’.Met  een heel helder beeld van het sales een proces én dat, hoe beter je bent in de afzonderlijke afdelen, hoe vaker je aanbod een ‘ja’ krijgt van je potentiële klant. Omdat je dit inzicht hebt zul je altijd exact begrijpen waar het niet goed ging als je een ‘nee’ krijgt van je klant en zul je na evaluatie dus iedere keer beter converteren.Je mindset over verkopen is 180 graden gedraaid en alleen al daarom zul je merken dat het veel moeitelozer gaat. En je weet het, alles wat je makkelijker af gaat werkt ook beter. Dat geldt ook voor verkopen. Je aanbod NIET doen is asociaal.Snap je dat een goed verkoopgesprek het resultaat is van een hele goede voorbereiding en hoe je dat moet doen.Je bent voorbereid op de diverse ‘ja maren’ die je van klanten kunt krijgen nadat je je aanbod doet en daar direct op inspelen zodat dat nooit meer een issue is. Je bent leidend in het gesprek en dat zorgt voor een aanzienlijk groter aantal ‘ja’s’.Je hebt het vertrouwen dat je niet alleen super bent in wat je doet maar dat je dat ook op de juiste manier over weet te brengen aan je ideale klant en dat alleen al geeft je vleugels als het gaat om verkopen!Je zult op ieder moment en bij wie dan ook en bij welke vraag dan ook vol vertrouwen weten wat je moet zeggen om de interesse te wekken en een ‘ja’ te krijgen. Niet omdat het een truucje is dat je uit je hoofd hebt geleerd. Maar omdat het uit je tenen komt en je vanuit de liefde voor de klant exact de juiste woorden zult kunnen vinden. Converterende woorden, waar je klant mee zich kan verbinden. En dus heel snel ‘ja’ tegen zal zeggen.Je hebt een oplossing voor de dooddoener van de dag; ‘ik ga het eerst nog even zelf proberen’. Volgens mij is die training dat alleen al waard, de frustratie die dat scheelt. Je weet exact hoe het komt dat je dat antwoord krijgt, je weet hoe je dat anders aan kunt vliegen en je staat nooit meer met je mond vol tanden als iemand iets dergelijks zegt. Hoe zou dat voor je zijn………?

Investering

Ik weet wat ik zelf geïnvesteerd heb om deze kennis te verkrijgen. Een simpele optelsom leert ook dat ik in de afgelopen 5 jaar meer dan € 7 miljoen omzet  gerealiseerd heb (oke, ik ben eerlijk; dat is de 5 jaar inclusief de omzet van dit jaar want die weet ik al). Dat is het bewijs dat ik dit ‘best wel’ kan. En meer waarde hecht ik er ook niet aan.

Door deze waardevolle kennis met je te delen is de waarde van deze training onbetaalbaar. In mijn ogen dus eigenlijk miljoenen waard. Daarbij weet ik ook wat het kost als je NIET kunt verkopen en dat is helemaal pijnlijk. Leer mij hoe jij met je klanten kunt dansen zodat ze zelf al vragen hoe ze met je samen kunnen werken. Je ze iets aanbiedt wat goed is voor hen en daarmee uiteindelijk goed voor jou. Niet andersom.

De  prijs voor het bijwonen van deze 2 dagen is t/m 14 februari 23:59 uur slechts € 797,- exclusief BTW of 2 deelbetalingen van  € 425,- exclusief BTW. Uiteindelijk wordt de prijs € 997,- exclusief BTW. En als je deze pagina goed hebt gelezen, ziet wat mijn kennisniveau is en wat het jou kost dat je dit stuk nog niet onder de knie hebt dan weet je dat deze prijs een lachertje is. Verdien je met 1 klant extra al terug…………….

2 dagen voor dit bedrag is absoluut een no-brainer. Boek daarom nu gelijk je ticket met deze mega korting!

Datum

17 en 18 februari a.s. interactieve live online training van 10.00 – 16.45 uur

Er is niet ongelimiteerd plaats (anders kan ik de interactie niet garanderen), wacht dus niet te lang met het bestellen van je ticket, want vol = vol!

Locatie

Deze interactieve live online training is heerlijk vanuit je eigen huis te volgen. Geen reistijd, geen afleiding en geen wachttijd voor het toilet … 🙂

Dus, ben je er bij?? Of…….

Probeer je het nog ‘liever even zelf’ Wat mag, maar de kans is niet zo groot dat je de komende dagen of weken door een ‘verkoopvlieg’ gebeten wordt. Dus hoe gaan je conversies van nu af aan dan beter worden.Vind je het niet erg dat je op dit moment misschien wel 3 – 4 potentiele klanten per maand mist omdat jij je mond niet open durft te doen en kun je je die gemiste omzet makkelijk permitteren? Wil je eens uitrekenen om hoeveel geld dat gaat per maand? En vervolgens per jaar?Vind je 2 dagen wel een ‘heel gedoe’. Kan, ik vind iedere dag buikpijn krijgen van wat ik dagelijks hoor te doen veel meer gedoe. Ik zou heeeeeeeeeeel graag 2 dagen in goed gezelschap spenderen om dat die pijn in mijn buik voor altijd te laten verdwijnen.Blijf je wachten tot de klanten bij jou komen of tot je ambassadeurs een goed woordje voor je doen? Hoe lang wacht je daar al op? Hoe lang mag dat nog duren?

Deze mensen gingen je voor:

Verkopen vanuit een webinar ging mij al goed af, maar in 1-op-1 verkopen wilde ik graag nog beter worden. Ik had voorafgaand aan Verliefd op Verkopen een aantal vooroordelen over gratis sessies/salesgesprekken, waar ik dankzij het praktische en uitgebreide kijkje achter de schermen van hoe Veronique dat doet heel anders naar ben gaan kijken. Nu heb ik zelfs veel zin om deze gratis sessies aan te gaan bieden. Ook gaf Veronique een gouden tip over iets dat je tijdens je webinars kunt doen die ik gelijk vanmiddag heb toegepast en waarvan ik zeker weet dat die mij gaat helpen om meer klanten te mogen helpen. Ik kan deze 2-daagse aanraden aan iedereen die ook maar een klein beetje moeite heeft met sales en verkopen.

Rimke de Groot, Ik help jou onlineIk (Saskia-Elvira van Beter slapen met Elvira Transformatie) heb net de training Verliefd op verkopen gedaan…. en ik heb er even geen woorden voor (en dat is best uniek, als voormalig docent zijn woorden nooit mijn probleem). Heel eerlijk: ik denk dat niet alleen elke beginnende ondernemer, mensen die al een tijd bezig zijn, maar ook mensen die als verkoper werken voor een baas deze training zouden moeten volgen.
Waarom?
Ik deel hier mijn eigen ervaring en laat deze gewoon voor zich spreken….
Mijn mening over verkopen was altijd: dan wil je iemand iets aansmeren. Daarbij kampte ik met de angst: als iemand ‘Nee’ zegt tegen mij word ik persoonlijk afgewezen.
Natuurlijk wist ik rationeel dat beide opvattingen onjuist waren, maar diep van binnen bleven ze een beetje zeuren (hoe vaak ik ook tegen mijzelf zij dat dit belemmerende overtuigingen waren!). Wat er echter tijdens deze training gebeurde is dat mijn overtuigingen niet alleen verschoven, maar ik voel nu echt dat ze niet waar zijn.
Een testemonial kan natuurlijk niet de hele training beschrijven, maar ik kan hier wel benadrukken dat de reis die je met Veronique meemaakt zo puur, eerlijk en oprecht is dat je daarna met dezelfde authenticiteit wilt gaan verkopen en dat is heel inspirerend.
Heel concreet: ik heb in tien minuten 4 gratis sessies staan met slechts 1 facebook post EN ik heb er echt zin in om deze te gaan doen, terwijl ik voorheen hier enorm tegenop zag, want stel dat iemand Nee zei of het gevoel kreeg dat ik haar iets wilde aansmeren….. Die twee angsten voel ik dus niet meer. Natuurlijk vind ik het nog steeds spannend, maar het is nu een prettige spanning.
Wat mij in dit proces dan ook extra echt motiveert (en deze uitspraak staat nu op mijn inspiratiebord) Wanneer ik niet in actie kom, laat ik mijn klant verdrinken! En dat wil ik absoluut niet….
Ik wil al die mensen die uren wakker liggen en daardoor hun leven in zien storten, zich nauwelijks meer kunnen concentreren op hun werk, in een sociaal isolement raken, die zich continue schuldig voelen, niet meer laten zwemmen. Ik heb een reddingsboei in handen. Ik kan hen zelfs op mijn boot trekken. Wie ben ik dan als ik er niet alles aan doe om mijn kennis met hen te delen?
En dat is wat ik heb geleerd en meeneem uit deze training!

Saskia Oomkes-Smits, Elvira Transformatie“Je komt iets brengen, niet iets halen!”

dat blijft het grootste inzicht van de training Verliefd op verkopen die ik met veel plezier voor de tweede keer heb gevolgd en waaruit ik nog meer heb geleerd. lk wil zó graag meer mensen helpen, maar met het salesstuk vond ik altijd nogal een dingetje. Echter, als je vanuit je hart je product verkoopt is dat nooit fout. Het is pas fout als je je potentiële klanten géén aanbod doet. Dat heeft Veronique weer zeer duidelijk gemaakt in deze meer dan fantastische training.

Daarnaast ben ik onwijs dankbaar dat zij ook nog eens mijn businesscoach is. Veronique is echt een voorbeeld voor iedere coach: puur, goudeerlijk (bloedeerlijk moet ik eigenlijk zeggen :), authentiek, en positief ingesteld met een practice what you preach-mindset, verspreidt zij een rimpeleffect over coachend Nederland en België dat zijn weerga niet kent.

Barstend van de energie deelt ze haar enorme zak met kennis op een humoristische manier die vaak bij je binnenkomt als een mokerslag. Ze weet precies wat er bij iedere klant speelt, heeft een geweldige mensenkennis en daarbij is ze ook nog eens een enorme lieverd met een hart van goud. <3

Dank je wel Veronique, voor jouw werk, jouw impact en voor wie jij bent.

Sylvia Holtslag, Intermittent Fasting CoachIk heb inmiddels meerdere trainingen bij Veronique gedaan en vind ze allemaal super goed.
Veronique heeft een enorme bak aan kennis en weet elke keer weer het juiste pijn-punt bij mensen naar boven te halen. Liefdevol én confronterend.
Veronique weet je als geen ander te leren hoe je een goed fundament onder je business bouwt en hoe je groeit met je business. Zo weet je wat je moet doen!

Bedankt Veronique!

Ilse Verheijen, Financieel GelukkigWat fijn om Veronique als coach te hebben. Vóór de opstart van mijn praktijk heb ik Bloeiende Praktijk in 90 dagen gevolgd: een must have voor iedere startende coach. Verder is… nee, was verkopen niet echt mijn ding, zeg maar. Dankzij de 2-daagse Verliefd op Verkopen die ik pas geleden heb gevolgd, begrijp ik vanuit welke motivatie ik dit kan doen om mezelf geen gladde autoverkoper te voelen, zeg maar :-). Waar ik eerst eigenlijk geen clou had, heb ik nu zoveel handvatten dat ik mijn skills echt kan ontwikkelen en mijn bedrijf sneller laat groeien, terwijl ik juist ook wel gewoon mezelf blijf.

Vivian van der Graaf, Rond HRAfgelopen twee dagen een intensieve salestraining van Veronique gevolgd! Ik wist dat ik deze nog nodig had. Ik heb al meerdere trainingen en events van Veronique gehad. Haar energie, kennis, openheid en enthousiasme maakt dat je altijd weer volledig geïnspireerd met je bedrijf aan de slag gaat. Ze weet precies hoe ze de vinger op de zere plek kan leggen waardoor je je aangesproken voelt en weet dat daar jouw verbetering zit. Ik blijf haar in de gaten houden want ik weet zeker dat dit niet mijn laatste training bij Veronique is geweest. Dus als je een eigen bedrijf start, volg een training bij Veronique want dan krijg ook jij je zaak voor elkaar!

Lotte Smits van Waesberghe, SLOW Loopbaanadvies & CoachingVerliefd op Verkopen is een training die je elke keer opnieuw kunt volgen, omdat er zoveel kennis bij elkaar komt dat je nooit in een keer alles kunt toepassen – en omdat je groeit als ondernemer en daardoor ook zelf telkens andere dingen oppikt die precies op het goede moment komen.
Verkopen heeft niets te maken met iemand iets aansmeren, maar alles met iemand oprecht je hulp aanbieden. Als je er zo tegenaan kijkt, is sales niet iets om uit de weg te gaan, maar juist om naar uit te kijken.
Loopt je bedrijf nog niet zoals jij dat graag zou zien en zie je als een berg op tegen salesgesprekken, dan is deze training echt een aanrader.

Esther van Berk, De VisiegraafIk heb in twee dagen Verliefd op Verkopen heel veel geleerd! Ik dacht echt: ze zien me aankomen, ik dring me op, ik was bang dat mensen mij zouden gaan ontwijken omdat ik ‘steeds’ mijn aanbod aan ze wou verkopen. Belangrijkste leermoment was dat ik inzag dat ik gewoon echt weet waar ik het over heb en dat anderen daar echt van kunnen leren! Ik hoef me niet bescheiden op te stellen, ik hoef niet te hopen dat anderen mij ook goed genoeg vinden. Ik ben het al, dat zie je aan mijn klanten. Als je wil leren een goed salesgesprek te voeren vanuit je hart, als je echt wil ontdekken hoe je jouw aanbod kan doen vanuit een kadootje, een reddingsboei en niet als iets wat je aansmeert, dat is Veronique je coach.

Fabien Schiereck, Coachpraktijk Hartige WoordenIk zit in een geweldig traject bij Veronique, Bouw een Bloeiende praktijk in 90 dagen, en ik heb daar zoveel geleerd. Het echt starten van mijn bedrijf was me niet gelukt zonder haar hulp. Zoveel onderdelen van je bedrijf komen aan bod, je ideale klant, sales, je webpagina, doelen stellen, actieplan en echt nog veel meer. Je krijgt ontzettende veel informatie waarmee je aan de slag gaat en ook meteen resultaten mee bereikt.

Inmiddels ook een extra training Sales met Veronique gedaan en dit heeft mij echt heel veel aha momenten gegeven, een paar geweldige inzichten en meteen in die twee dagen 2 nieuwe klanten :). Ik vond het moeilijk om een sales gesprek te houden, wat moet je zeggen en hoe komt het niet over als een callgesprek van een energieleverancier. Dat is nu geen probleem meer, in de training krijg je daar een paar geweldige handvatten voor. Ik kan deze training ook echt aanraden als sales niet jouw ding is. Na de training zijn je obstakels uit de weg geruimd. Ik durf zelf te zeggen dat ik uitkijk naar mijn volgende salesgesprek ;p

Ik ben gegroeid als ondernemer en ik kijk er naar uit om mijn praktijk verder te laten groeien. Mijn jaarplan staat klaar en ik heb er het volste vertrouwen in. Dank je wel Veronique, jij bent een voorbeeld van een geweldige ondernemer, je bent uniek, lekker recht voor zijn raap en eerlijk met een groot liefdevol hart voor je klanten.

Dimitra PeponisJe training Verliefd op Verkopen was weer o zo waardevol en een eyeopener voor mij. Je voelt ook dat dit je “jam” is en brengt die positieve energie, flow mooi over. Ik hou van je quotes en metaforen die je gebruikt. Verkopen is: “iets brengen naar de ander toe vanuit je hart en niets iets komen halen.” Ik heb al vele trainingen gevolgd en Veronique is een wijze vrouw die weet van aanpakken en die met haar levenswijsheid kan doorvoelen en doorgronden wat je nodig hebt alsof ze hier een 6e zintuig voor heeft. Ik heb weer hele mooie actiepunten om concreet mee aan de slag te gaan na deze training. Zij heeft mij ooit in het begin letterlijk gezegd: je kan zoveel, je bent zoveel… ga nu is in je waarde staan en laat dit zien! Ze geeft mij vaak een eerlijke liefdevolle “punch in the face” die komt al is aan, maar dat doet ze vanuit een groot hart om je sterker en beter te maken en daarom zou ik Veronique haar trainingen ook aanraden. Die punch Veronique, heeft mij weer inzichten gegeven om mijn innerlijke vuur terug sterker aan te wakkeren, nog meer in mijn waarde te gaan staan. Door jouw training heb beslist om een VA in dienst te nemen zodat ik mij voor 80% kan richten op sales om verder door te groeien en voor eens en altijd te dealen met energievreters zodat ik nog meer in mijn waarde kan gaan staan. Ik hield al van sales, maar ook dan is deze training nog steeds geschikt voor jouw want je leert een heel pak bij. Hartelijk dank voor alles en ik blijf graag nog lang klant bij je.

Evi Vaes, Anti-diëtiste & intuïtief eating coachNa al eerder een training te hebben gevolgd was het deze keer “verliefd op verkopen” en ook deze keer weer een aantal eye-openers ontvangen. De grootste is wel dat verkopen liefde en verbinding is. Dus daar ga ik mee aan de slag. En wil jij dat ook aarzel dan niet en meld je aan voor een cursus!! Maakt eigenlijk niet uit welke want waarde krijg je in overvloed…

Marloes Meerman, Webbouwcoaching by Marloes

Mijn aanbod van € 797 excl. BTW of 2 termijnen van € 425 excl. BTW is geldig t/m 10 februari 23:59 uur!

Scroll naar boven