Ik ga altijd voor Win Win!

Ik kan wel roepen hoe briljant ik ben, geen probleem. Ik zou niet jokken ook, die bescheidenheid heb ik inmiddels achter me gelaten 😊 Toch kunnen mensen nog denken ‘de foto op je Tinderprofiel is altijd beter dan die in het echt’ en daar hebben ze ook nog gelijk in ook.

Het gaat niet om wat ik roep maar wat mijn fans roepen. Als je namelijk een tikkie handig kan verkopen dan kun je veel omzet maken. Als je klanten goede resultaten halen dan heb je ambassadeurs en daar kan niemand tegenop ‘roepen’.

Nou hou ik van win-win. Dus als jij over mij roeptoetert, dan doe ik graag iets voor jou terug. Dat je deelt in de omzet, alleen maar fair toch? Daarom heb ik een affiliate systeem geïntroduceerd. Duur woord voor dat een deel van mijn omzet die dankzij jou behaald wordt, op je bankrekening wordt gestort.

En vanzelfsprekend wil je iedereen naar me doorverwijzen nu je weet hoe diplomatiek, fijngevoelig en geweldig ik ben, dus dat kan een mooie extra bron van inkomen voor je betekenen. Er zitten natuurlijk wel wat kleine lettertjes aan, alleen schrijven wij die groot. Je vindt er alles over als je via onderstaande knop je voornaam en e-mailadres achterlaat, no strings attached.

Enneh, als onze verkering om wat voor reden dan ook uit raakt, hoef je niets terug te betalen 😊

Maar aan mij zal het niet liggen, ik hou van duurzame relaties. Privé en zakelijk 😊

 

Vul hieronder je gegevens in en we sturen je een e-mail met verdere informatie. Verplicht je verder tot niets.

Scroll naar boven