GEWELDIG, HET IS GELUKT! JE BENT ER BIJ VAN 4 TOT EN MET 6 SEPTEMBER! EN IK HEB NOG IETS LEUKS VOOR JE

Alle voorgaande edities van de Back to Business Bootcamp waren een doorslaand succes! En deze keer zal het niet anders zijn. Top dus dat jij er bij bent.

Je ontvangt direct  de praktische details  per email, check dus even in je inbox. Het is wel handig om in ieder geval van 4 - 6 september ieder dag te blokken van 19.30 - 20.30 uur  voor de live trainingen. Lukt dat niet: je ontvangt ook iedere dag een mail met een opdracht, dus je kunt altijd meedoen. Alleen is live natuurlijk beter, daar kun je me ook vragen stellen én je maakt kans op een mooie prijs als je er live bij aanwezig bent.

Daarnaast kun je ook vast lid worden van mijn Facebookgroep  En volg je me ook al op Instagram?

Als laatst heb ik nog iets heel leuks voor je! 

Heb je vrienden / vriendinnen / collega's / kennissen die ook wel een beetje Kick Ass business coaching kunnen gebruiken en niet alleen doelen willen stellen maar ze ook willen halen? Deel dan deze Challenge en je krijgt toegang tot de video opnames van mijn event 'Yes You Can' waarop oa Bibian Mentel mijn spreekster was. Een mega waardevolle dag en jij kan de content van die dag tot en met 1 mei gratis bekijken.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is

  • deze Bootcamp delen of een post/storie en mij daarin taggen
  • inclusief de inschrijflink naar de salespagina www.veroniqueprins.nl/bbb  en waarom ze mee zouden moeten doen
  • dat je mij tagt in je bericht of story: @jezaakvoorelkaar
  • een mailtje sturen naar team@jezaakvoorelkaar.nl met een afdruk van je story of je post.

Als je post/story aan al deze voorwaarden voldoet dan ontvang je van mij gelijk toegang. We maken het je makkelijk! Maak een screenshot van of download één van de afbeeldingen hieronder om te delen als post/story.

Dank voor het delen, sharing is caring. Tot maandag 4 september, ik heb er zin in!  Geniet ik tot die tijd nog heerlijk van de Franse zon. .

Met ondernemende groet,

Veronique Prins – Kick Ass businesscoach voor coaches/therapeuten/kennisondernemers

 

Scroll naar boven