Yes, goed besluit!

 

Super dat je ervoor kiest om tot de groep van 10% succesvolle coaches en therapeuten te behoren!

Ik heb er ongelooflijk veel zin in! Tijdens de training deel ik aan welke 10 punten jij kunt voldoen om ook een inkomen te gaan verdienen met het helpen van mensen in plaats van ‘overleven’ of ‘rondkomen’.

 

Als het goed is krijg je in de mail de bevestiging van je deelname én we sturen je nog een reminder voor aanvang.

Tijdens de training zal ik al mijn waardevolle en bewezen tips met je delen die ervoor zorgden dat ik succesvol werd. Zorg er voor dat je klaar zit met thee/ koffie en een pak papier. Ik praat veel en supersnel en veel van wat ik zeg zul je ook op willen schrijven.

Ik kijk er naar uit, tot snel!

 

Met ondernemende groet,

Veronique Prins – ondernemerscoach

Scroll naar boven