Yes, we gaan het samen doen!!

Gefeliciteerd!

Ben je er klaar voor? Voor succes? Om ‘middelmatig’ achter je te laten? Om écht ondernemer te worden? Ik feliciteer je met je besluit. En weet dat ik er helemaal klaar voor ben om jou te helpen!

 

Wil je je naam en het e-mailadres waarop je de modules wilt ontvangen hieronder achter laten? Dan heb je de eerste op 23 oktober a.s. in je mailbox. Ready, go!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

 

Met het verzenden van deze gegevens ga je akkoord met de
Algemene Voorwaarden van Je zaak voor Elkaar.

 

Praktische informatie enzo

Reserveer tijd

 

Vanaf 23 oktober gaan we van start. Reserveer wekelijks minimaal een uur om de module te bekijken en een dagdeel voor de uitwerking.

Bepaal je doel

 

Ik vraag 12 weken commitment. 12 weken no excuses. Bepaal waarom je dit doet, wat is je doel. Dan hou je focus en kom je in actie!

Inlogcodes etc

 

Op zondag 22 oktober ontvang je de inlogcodes, etc. Dan kun je op 23 oktober direct goed van start. Kom maar op met dat succes!

Ik ‘zie’ je op 23 oktober!

Tijdens de training zal ik al mijn waardevolle en bewezen tips met je delen die er voor zorgden dat ik op de juiste wijze een keuze maakte voor mijn ideale klant en succesvol werd. Een aantal dagen voor aanvang van de training ontvang je een email met de praktische details. Tot dan!

 

Met ondernemende groet,

Veronique Prins – ondernemerscoach

Scroll naar boven