Goed besluit!!

Wat geweldig dat je het besluit hebt genomen om mee te doen met Strategisch Versnellen. Ik heb enorm hoge verwachtingen van dit programma en ga er van uit dat die ook allemaal uitkomen. Wat mij betreft gaan we echt 6 maanden ‘knallen’. En ja, ik ga er van uit dat je van dat woord niet schrikt maar dat het je juist enthousiast maakt

Je ontvangt van ons binnen maximaal 2 weken een uitnodiging voor de 2 daagse Kick Off en dan geven we ook de data van live dagen door. Waarbij sommigen van jullie hier en daar wat in je agenda moet schuiven; per definitie krijg ik geen data die iedereen het allerbeste uitkomen. Maar waar een wil is…………….  Toch?

Ik dank je voor je vertrouwen en feliciteer je met dit super besluit. Ik ben er meer dan klaar voor, let’s do it!!

Zijn er nog vragen, wend je dan tot team@veroniqueprins.nl,
we helpen je graag.

Veronique Prins – ondernemerscoach

Scroll naar boven