Wat super gaaf dat je meedoet! We gaan er echt 3 super waardevolle sessies van maken, dit kan hét keerpunt voor jouw praktijk betekenen! 

En laat dat nu precies mijn doel zijn.

Voordat het zover is, eerst nog een paar praktische dingetjes (ik ben gek op praktisch 😀 dan weet je dat vast....) Lees in ieder geval tot het einde door, daar bied ik eenmalig nog iets speciaals aan!!! 

  1. Er is een mail naar je onderweg met praktische details. Heb je die niet gekregen (101 van de 100 keer is hij wel gestuurd als we het checken 😀) kijk dan even in je spambox, meestal zit ik daar dan verstopt. Zeker als je een Hotmail of Gmail adres hebt. Markeer mijn adres dan als veilig, dan hoef je niets waardevols te missen. 
  2. Tijdens deze 3 dagen deel ik allerlei waardevolle extra informatie in mijn Facebookgroep en op Instagram via een speciaal account. Meld je je daar ook vast voor aan?
  3. Zet met een rode vilstift vast even een streep in je agenda op 30 en 31 oktober en 1 november tussen  20:00 - 21:30 uur. Daar begint je eerste focus; met keuzes maken door die tijdstippen vrij te maken en met focus door er ook daadwerkelijk bij te zijn.
  4. Als laatste heb ik nog iets heel bijzonders. Voor een beperkt aantal mensen, dus wacht niet te lang met het kijken van de video. Iets waardoor je al ruim vóór 30 oktober een dikke focus en extra klanten en dus rust in je hoofd kunt hebben.

Als je gebruik wilt maken van dit super waardevolle en unieke aanbod, dan kan dat via deze betaallink: https://jezaakvoorelkaar.plugandpay.nl/checkout/stichting-vluchtelingenhulp

(indien de link niet meer werkt, dan zijn er geen plaatsen meer beschikbaar)

Zorg wel dat je écht aan de voorwaarden voor deze sessie voldoet voor je op de knop drukt:

  • Je bent een kennisondernemer; een coach, therapeut, styliste, VA, tuinarchitect of zoiets. In deze sessie kunnen we je niet helpen als je fysieke producten verkoopt via een webshop of winkel.
  • Je weet al wat je worden wilt; in deze sessie kijken we hoe je zo slim en snel mogelijk van je idee een winstgevende business te bouwen. We kunnen je niet helpen met 'waar ga ik nu een praktijk mee starten', 'wat is mijn missie' of 'waar word ik blij van'. Daar ligt niet onze expertise.
  • Je draait niet meer dan € 80.000,- per jaar
  • Je wilt binnen maximaal 2 maanden je praktijk starten of bent hem al gestart. Er moet iets van een website of i.i.g. een Social Media kanaal zijn zodat we daarin met je mee kunnen kijken hoe je communiceert en tegen wie.
  • Er zijn een beperkt aantal plekken, we doen dit liever niet 's-nachts. Dat maakt dat ik hem voor nu alleen openzet voor niet - klanten om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met ons. En omdat ik al heel veel kennis met je deel en soms al meer met je meekijk dan je lief is misschien, wil ik je vragen om deze sessie niet te boeken. Ik maak het goed met je in onze sessies 🙂
  • De gekochte sessie moet je opnemen voor uiterlijk 1 november aanstaande, anders komt deze te vervallen.

Het wordt knetter waardevol, trust me!

Ik heb er enorm veel zin in, tot dan!

Groet,

Veronique

Scroll naar boven