Yes, goed besluit!

 

Super dat je ervoor kiest om er bij te zijn op 15 september en je praktijk een boost wilt geven voor de laatste maanden van 2018

 

Ik heb er ongelooflijk veel zin in! Zet alvast een kruis door die dag en plan in je agenda dat je de 14de op tijd naar bed gaat. Ik sta er om bekend dat het intensief is om een dag met mij door te brengen 🙂

Uiterlijk een week voor het event ontvang je van ons de praktische details. Laat daarom hieronder je naam en emailadres achter, dan zorgen we dat je de informatie ontvangt.  Zijn er voor die tijd nog vragen, wend je dan tot team@veroniqueprins.nl, we helpen je graag.

De afgelopen jaren waren steeds mijn beste jaren ooit. Weet dat het mijn intentie is om jou de informatie te geven die nodig is om ook jou echt te laten groeien met je praktijk.  Tot dan!

 

Met ondernemende groet,

Veronique Prins – ondernemerscoach

Scroll naar boven