Yes!! Goed besluit!!

Super dat je er voor kiest om er bij te zijn op 4, 5 en 6 oktober en je praktijk een boost wilt geven voor de laatste maanden van 2018 en ter voorbereiding op een knallend 2019

Ik heb er ongelooflijk veel zin in! Zet alvast een kruis door die dagen en plan in je agenda dat je de 3de van oktober op tijd naar bed gaat. Ik sta er om bekend dat het intensief is om een dag met mij door te brengen :-), laat staan 3 dagen op rij. Geloof me, na afloop vind je dat Ko een lintje verdient ????

Uiterlijk een week voor het event ontvang je van ons de praktische details. Laat daarom hieronder je naam en emailadres achter, dan zorgen we dat je de informatie ontvangt.

Zijn er voor die tijd nog vragen, wend je dan tot team@veroniqueprins.nl, we helpen je graag.

 

Met het verzenden van deze gegevens ga je akkoord met de
Algemene Voorwaarden van Je zaak voor Elkaar.

 

De afgelopen jaren waren steeds mijn beste jaren ooit. Door steeds een volgende stap te nemen als het bijna comfortabel begon te voelen. Ik ben toe aan een volgende stap en jij ook als je hier je emailadres achter laat. Weet dat het mijn intentie is om jou met een groter en nieuw toekomstperspectief naar buiten te laten wandelen op 6 oktober.  Tot dan!

 

Met ondernemende groet,

Veronique Prins – ondernemerscoach

Scroll naar boven