Ben jij klaar voor een mooi doel en een prima plan voor  jouw coachpraktijk in 2023?

Meld je aan voor de workshop ‘doelen stellen’ op 9 december aanstaande

‘Focus op je doel is de sleutel tot het behalen van je doelstelling’

Het is tijd om te gaan plannen voor 2023

2022. We kunnen er van alles van zeggen. En nog meer van vinden. Voor de één is het een jaar dat niet snel genoeg voorbij kan zijn, de ander heeft ondanks het ‘gedoe’  eigenlijk een prima jaar gedraaid. Hoe is dat bij jou? Ben jij happy met de resultaten / omzet van dit jaar? Is het helemaal ok en ben je tevreden of is het meer een ‘mwah, ik mag niet klagen’?  Wat voor mij niets anders is dan een mooie manier om te zeggen dat het eigenlijk voor geen meter loopt. Of heb je er zelfs nog nooit over nagedacht dat het een belangrijk onderdeel van het ondernemersspelletje is: (omzet)doelen stellen?

In alle gevallen heb je de kans om het in 2023 anders te laten lopen. Om de regie over je omzet te nemen. Ja, zelfs als Corona er volgend jaar ook nog is, waar een grote kans op is. Dat nemen van die regie is niet ingewikkeld. Dat is een kwestie van op de juiste manier je doelen stellen en er vervolgens de focus op houden. Met de juiste acties.

Dat moet je niet doen in januari 2023. Ook niet in februari of zelfs maart. Het bepalen van je omzet in 2023 begint NU. VANDAAG. En als je wilt, samen met mij. Ook nog bijna gratis. Een waarschuwing is dan echter wel op zijn plaats; Ik heb namelijk niet voor niets de bijnaam ‘Kick A** Business Coach’.

Waarom NIET nu? Sterker nog: JUIST nu.

Er is achteraf geen replay beschikbaar!

Als we dit jaar iets hebben geleerd, dan is het dat we je omzet vooral niet van de omstandigheden af moeten laten hangen. Dat het hebben van een doel zo belangrijk is als je uitgedaagd wordt in je praktijk, zoals we dit jaar  hebben ondervonden. En er zullen in 2023 op zeker nog een paar uitdagingen volgen. Dat kun je ‘over je heen’ laten komen, of je wordt nu écht een ondernemer en gaat aan de slag vanuit jouw doelstelling.

Tot en met maart 2020 haalde ik bijna 60% van mijn omzet offline en toen ging de wereld ‘dicht’ waardoor mijn offline marketingtools kwamen te vervallen. Door flexibel te zijn, me heel snel aan te passen heb ik voor dat jaar mijn omzetdoelstelling toch nog gewoon gehaald. En zelfs meer.  Zonder iets offline te kunnen doen. Dit jaar gebeurt hetzelfde. Dát is de kracht van de juiste doelen stellen. En dat wil ik jou leren!

Wat gaan we doen?

Op 9 december gaan we aan de slag met je doelen voor 2023. Dat gaat niet alleen over cijfers en omzet maar vooral ook over jou. Je krijgt van mij dus ook wat liefdevolle doch zeer goed gemikte schoppen onder je ‘hoe noem jij dat ding?’ ???? Hou ik je af en toe een confronterende spiegel voor. Deel ik gouden tips en adviezen met je die maken dat ik jaar na jaar ruimschoots mijn omzetdoelen haal. Sterker nog, heb ik de afgelopen jaren zelfs mijn omzet steeds verdubbelt. En nee, niet van €10.000 naar €20.000, om het even in perspectief te zetten. Hebben we het niet alleen over het stellen van doelen maar daag ik je uit om écht in actie te komen. Want dat is waar het vaak aan ontbreekt: we praten en denken wel heel veel maar doen iets minder. Of helemaal niets zelfs. Of in ieder geval niet voldoende. En dan gaat het niet gebeuren.

 

Daarom deze workshop vol inspiratie, mijn energie, mijn kennis en de zorg dat je focus houdt. Doordat ik niet simpel wat kennis deel (wat ik overigens ook wel doe) we gaan live interactief online ook echt mee aan de slag.  Aan het einde van deze middag heb je vleugels en kun je niet wachten met het actieplan te beginnen. Echt!

Enneh, wat ik dan zelf interessant vind als dochter van een kruidenier, het is ook nog eens bijna gratis. Een minimale investering, je tijd, je commitment, mogelijk wat pijnlijke inzichten en je bereidheid om je eigen verantwoordelijkheid te nemen.

Wat ik je tijdens deze bijna gratis workshop ga leren is ongelooflijk waardevol. Het is niet het zoveelste loze praatje. En ik ben ook niet iemand die roept dat ik jou ga leren om bedrag X te verdienen terwijl ik dat zelf niet doe, iets wat ik heel vaak om me heen hoor. Ik ben van het type ‘walk the talk’. Ik ben overigens ook het ‘geen excuses type’ en ik hou vooral van DOEN. Als je inschrijft ben je daar dus maar vast op voorbereid……… Dit is unieke kennis en voor de prijs hoef je het al helemaal niet te laten.

 

Praktische details:

Vrijdag 9 december van 13:00 – 16:30 uur

Live interactief online. En ja, dat werkt! Ik heb inmiddels meer dan 8 grote en middelgrote trainingen online gedaan en dat gaat super. En deze doelenworkshop was vorig jaar online ook een groot succes. Je hoeft niet te reizen, hebt geen gedoe met oppas of parkeren, staat niet in de file op de terugweg. Daarnaast krijg je exact dezelfde informatie, voelt het als samen maar dan toch heerlijk op je eigen werkplek.

Investering:   Slechts € 37,-  exclusief BTW.

Krijg je er zelfs nog een werkboek bij dat we naar je opsturen mits je uiterlijk 6 december je ticket besteld
(Er wordt geen replay beschikbaar gesteld)

En; ik heb nog iets speciaals. Ik wil dit jaar graag afsluiten met een actie voor het goede doel en daar koppel ik deze workshop aan. Omdat er nog teveel kinderen zijn die geen Sinterklaas kunnen vieren steun ik met mijn workshop actie Pepernoot van Stichting Kinderhulp. Lees verderop op deze pagina hoe het werkt.

Wat kun je verwachten tijdens deze workshop?

Deze Kickstart workshop zal bol staan van de ‘aha’ momenten, je krijgt een ongelooflijke berg informatie en je gaat naar huis – oh nee je bent natuurlijk al thuis –  met een hoofd vol ideeën. En ondertussen heb je ook bijgetankt aan mijn enorme berg energie. Je leert hoe je een doel stelt dat voor je gaat werken, ik laat je zien hoe ik zelf met doelen werk en er is volop gelegenheid om vragen te stellen. Kortom, een workshop vol inspiratie, veel humor, hier en daar een confronterende ‘schop onder je kont’ en vooral veel kennis waardoor jij exact weet wat je moet doen en in welke volgorde om ook van jouw praktijk/omzet in 2023 een succes te maken.

 

Waarom zou je niet willen komen?

Je bent eigenlijk nog niet klaar voor actie, houd je nog liever bezig met het nog verder vervolmaken van een website (die geen bezoekers trekt) Of je hebt het te druk met het afstoffen van je visitekaartjes om te leren hoe je een betere ondernemer moet wordenAls je eerlijk bent heb je niet zoveel met omzet en al helemaal niet met geld.  Vind je ‘de regie nemen over je omzet’ ingewikkeld en mogelijk veel te spannend klinken. Omdat je dan ook de verantwoordelijkheid voor je acties zult moeten nemen. De één wordt daar gelukkig van, de ander juist niet. Zeker als het niet nodig is om geld te verdienen, ga jezelf dan op 9 december niet in de weg zitten. Worden we beiden niet gelukkig van.Als je je praktijk vooral als hobby ziet, dan zul je zenuwachtig van mij worden. Ik vind het geweldig om zoveel mogelijk coaches en therapeuten succesvol te maken, ik noem mezelf gezond ambitieus. Werk je het liefst met een paar ‘klantjes’ per maand en geniet je daar van, dan geniet ik daar ook van. Dan zijn wij alleen geen ‘match made in heaven’, zeg maar.Ik word wel eens ‘beschuldigd’ van een Rotterdamse mentaliteit. Mijn tempo ligt hoog, ik ga graag en snel over tot actie en ben redelijk direct. Laat ik het zo zeggen, voor de politiek ben ik niet zo geschikt. En dat alles doe ik ook nog met een soort van rasoptimisme; er is maar weinig dat niet mogelijk is in mijn ogen. Dus als je een aantal redenen hebt waarom dingen voor jou ‘echt niet mogelijk zijn’, dan zou ik je daar wel eens op uit kunnen dagen. Als deze redenen je nu veilig houden en je dat prima vindt, koop dan geen kaartje.

Er komt achteraf geen replay!

Ben jij klaar voor  een helder doel, focus en een plan voor het halen van je doel?

Wanneer is deze doelen workshop een must?

Als jij toe bent om in 2023 wel eens echt geld te gaan verdienen met je praktijk. En ook nog bereid bent om daarvoor in actie te komen. Iets alleen heel graag willen is namelijk belangrijk maar niet voldoende.​Als je al eerder hebt ‘geprobeerd’ iets met doelen te doen. Maar soms al bleef hangen in het bepalen er van, of halverwege het jaar je doel vaak alweer vergeten bent, het in ieder geval zelden gehaald hebt. Wat niet zo zou hoeven zijn, ik haal mijn doel namelijk ieder jaar opnieuw op een hele simpele manier. Let op; simpel is niet hetzelfde als vanzelf………Ik ga je niet alleen leren om doelen te stellen, we gaan ook met het plan aan de slag om je doel te realiseren. Want een doel stellen, het het Universum ingooien en dan op een paars kleedje gaan zitten mediteren in de hoop dat je je doel bereikt, dat gaat hem niet worden. We gaan het dus niet alleen over acties hebben, ook over het soort acties.Als je wilt weten waarom zoveel ondernemers hun doelen niet halen. Dat komt oa doordat ze ze niet stellen maar bv ook doordat ze niet weten wat het verschil is tussen een plan en een actieplan. En er is een zeer cruciaal verschil tussen deze 2, het maakt of je je doelen wel of niet gaat halen. Ga ik je ook leren en dat gaat een megagroot verschil in je business maken.Als je bereid bent om in jezelf en in je droom te investeren. Niets komt voor niets; het gaat om tijd of geld of een combinatie van beiden. Jouw droom is dat echter waardJe bent serieus en het mag nu gaan gebeuren. En tsja, dan kan je nog 112 webinars volgen (waar ze de échte gouden sleutels natuurlijk niet prijsgeven), minstens 4 zakelijke blauwtjes lopen, tijd verdoen door zelf het wiel proberen uit te vinden en daardoor een vertraging van minimaal 2 jaar op te lopen. Of je investeert een uur of drie (ik loop wel bijna altijd uit….)   en gaat met een expert aan de slag.

Waar wacht je op?

Er is geen ongelimiteerd aantal plaatsen

beschikbaar. Reserveer daarom vandaag nog je plek!

Er komt achteraf geen replay!

Een dagdeel tanken aan mijn bewezen kennis en mijn berg ervaring. Ook nog eens bijna gratis! Wel op z’n “Veronique’s”. Dat betekent: direct, praktisch en zonder excuses!

Veronique Prins, aangenaam

Als dochter van een melkboer is het ondernemerschap mij letterlijk en figuurlijk met de paplepel ingegoten. En alhoewel ik als puber riep dat ik nooit ondernemer zou worden, ben ik inmiddels al ruim 23 jaar ‘eigen baas’. Sinds 7 jaar gebruik ik al mijn ondernemerskennis en -ervaring om zoveel mogelijk coaches en therapeuten te leren hoe ze een gezonde boterham kunnen verdienen met dat wat ze het liefste doen. Ik heb zelf in amper 1,5 jaar een zeer succesvolle praktijk opgebouwd waarin ik inmiddels  ‘ multiple 7 figures’ aan omzet draai. In het Nederlands is dat gewoon meer dan € 2 miljoen per jaar.  Ik weet dus uit ervaring wat daar voor nodig is. Ik maak het voor mijn klanten mogelijk om hun dromen te realiseren en daardoor leef ik iedere dag mijn eigen droom. ‘Walk the talk’ is mijn motto. Ik hou veel van praten maar nog meer van doen, van actie. Ik ben direct, gedreven, gek op chocola, zwart/wit ballen en mijn gezin en hou niet van ruzie en excuses. Ik maak ondernemen simpel, het is namelijk een kwestie van logisch nadenken. Mijn klanten noemen mij ‘liefdevol confronterend’, je bent dus gewaarschuwd als je je inschrijft Ik ben altijd eerlijk. Niet altijd aardig als dat nodig is om jou succesvol te maken. Want dat is mijn missie en daar leef ik voor.

Ben jij klaar voor focus, een doel waar je vol voor gaat, een plan om het te realiseren en wil je in actie komen om van je hobby een echt bedrijf maken?
Zorg dan dat je er bij bent op vrijdag 9 december  a.s.

Praktische details:

Vrijdag 9 december van 13:00 – 16:30 uurLive interactief online. En ja, dat werkt! Ik heb inmiddels meer dan 6 grote en middelgrote trainingen online gedaan en dat gaat super. Je hoeft niet te reizen, hebt geen gedoe met oppas of parkeren, staat niet in de file op de terugweg. Daarnaast krijg je exact dezelfde informatie, voelt het als samen maar dan toch heerlijk op je eigen werkplek.Investering: slechts  € 37 ex BTW

Wat levert het je op?

Focus  op je doel en je plan en dat maakt dat je niet meer door iedere voorbijvliegende mug wordt afgeleid. Je weet de juiste prioriteiten te stellen, de juiste acties in te zetten.Vertrouwen en als je dat hebt ben je onoverwinnelijk. Wat denk je dat voor het halen van de door jou gestelde doelen zal betekenen?Kennis en inzichten. Omdat een succesvol ondernemer goed is in wat hij doet, acties onderneemt om mensen te laten weten dat hij er is én de mindset heeft om bij tegenslag en als het even moeilijk is zichzelf weer op te rapen en door te gaan. Je zult exact snappen waarom het eerder (nog) niet lukte en hoe dat het komende jaar dus anders kan zijn.Het stellen  van een concreet doel en je dat als leidraad in je business houden, leidt tot (meer) klanten, (meer) omzet en het realiseren van je droom. En daarmee die van anderen. Hoe wordt het nog beter dan dit?En nog veel meer, ik praat namelijk op dubbel tempo 🙂

‘To who much is given, much is expected’
Ik geloof in vermenigvuldigen door te delen, juist in deze tijd. Ik geloof ook dat als je doelen stelt waarbij je ook aan een ander denkt, dubbel zo goed werken. Daarom heb ik, in navolging van mijn Kerstactie van vorig jaar (€ 22.000 voor Stichting het Vergeten Kind) ook dit jaar waar wat bedacht.

Als je gaat afrekenen vind je een verzoek om € 10 te doneren aan het goede doel. Om dat voor iedereen mogelijk te maken heb ik de prijs voor deze workshop zo laag mogelijk gehouden. Die € 10 doneer ik nog voor Sinterklaas aan actie Pepernoot. Verder verdubbel ik iedere € 10 die gedoneerd wordt; als jij dus €10 doneert dan doneer ik uit jouw naam nog eens € 10. Samen komen we verder!

Doneer jij ook voor actie Pepernoot van Stichting Kinderhulp? 

Er is achteraf geen replay beschikbaar!

Scroll naar boven