Wacht niet met het opbouwen van je mailinglijst.

Je namenlijst is je schatkist

Maak in één middag samen met mij een weggever die jouw namenlijst doet groeien als een jekko!

Progressie voor perfectie………. Er zijn al aanvragen voor een nieuwe datum voordat mijn nieuwe filmpje klaar is.

Dus oud filmpje, nieuwe datum. Wordt aan gewerkt. Je kunt je in ieder geval vast inschrijven, dat kan ook zonder nieuw filmpje 🙂

‘Ik moet zoveel, wat doe ik nu als eerste?’

 

‘The money is in the list’. Ken jij die uitspraak ook? Het gaat over het feit dat je emaillijst opbouwen ongelooflijk belangrijk is. Je lijst met namen is je schatkist, de bron van je inkomen. Die bron zorgt er ieder jaar voor dat mijn omzet meer dan verdubbelt.

 

Een onderzoek heeft aangetoond dat iedere naam op je emaillijst een Euro omzet per maand vertegenwoordigt. Dus reken je huidige omzetpotentieel maar uit. In ieder geval staaft het de uitspraak; met dezelfde lijst kun je niet meer omzet krijgen. Daarom ben ik iedere maand gefocust op het laten groeien van mijn lijst en zet ik daar mijn acties op uit.

 

Een manier om je lijst te laten groeien is door het maken van een weggever. Iets wat je op je site aanbiedt, een videoreeks, een ebook, een checklist, een test; iets wat voor jouw ideale klant van waarde is. Zodanig dat ze het willen hebben en in ruil daarvoor graag hun naam en emailadres achterlaten. Bingo!

En heel veel coaches en therapeuten weten dat, toch komt het er maar niet van dat ding online te krijgen. Ben jij ook zo iemand?

Dan ga ik jou helpen!

 

Ik zie er teveel worstelen, ik hoor te vaak ‘ik ben er mee bezig’, ‘ik ben er over na aan het denken’, ‘hij is bijna af’. En dat is zonde, binnen 2 uur kan je iets zeer waardevols hebben om online te zetten. Ja, je leest het goed, binnen 2 uur. Dus voor iedereen die er nog mee worstelt, die nog steeds de kans laat liggen om zijn/haar namenlijst te laten groeien heb ik een geweldig aanbod. Stop met al die pogingen en die 24 half afgemaakte ebooks die nooit online gaan komen. Doe het in één middag, samen met mij!

 

Praktische details:

Donderdag 30 maart van 13.00 – 17.00 uur Ambachtweg 12, Moordrecht (naast de snelweg A20, gratis parkeren en ook met openbaar vervoer te bereiken)Je krijgt van mij een heel praktisch werkboek dat je ook voor het ontwikkelen van toekomstige weggevers kunt gebruikenInvestering Euro 47 exclusief BTWInclusief een zeer goede verzorging van de innerlijke mens :)Met een groep van maximaal 25 ga ik je uitleggen waarom het zo belangrijk is om een weggever te hebben, gaan we kijken naar de vorm waarin je je weggever kunt maken, wat het juiste onderwerp en de juiste titel is waardoor iedereen zijn naam en emailadres achter wil laten. Ik deel een format uit waarmee we met elkaar aan de slag gaan en voordat je de deur uit gaat is jouw weggever uitgewerkt. Done and dusted! Klaar om te plaatsen.

Voor wie:

Ambitieuze coaches en therapeutenje ziet de waarde van een emaillijst, het lukt je alleen nog niet om een weggever op papier te krijgenJe hebt al een duidelijk beeld van je ideale klant, dat is echt een belangrijke voorwaarde om een goede weggever te maken. Enneh, dat is niet hetzelfde als een bevolkingsgroep 🙂 Mocht je nog met je doelgroep ‘worstelen’, volg dan eerst mijn workshop ‘Bepaal je ideale klant’.Voor iedereen die begrijpt dat dit eigenlijk een belachelijke prijs is. Want wat kost het je iedere maand dat je nog geen waanzinnige weggever online hebt staan? Dit heb je in de eerste maand al terugverdiend.Je begrijpt dat zelf het wiel uitvinden niet de handigste route is; don’t work hard work smartAls jij aan dit profiel voldoet, wacht dan niet te lang (vol = vol) en maak samen met mij een dijk van een weggever die je namenlijst als een jekko zal doen groeien. Kun jij je permitteren om hier niet bij te zijn?

Tot 30 maart in Moordrecht!

Scroll naar boven