Gratis online training:
10 Spelregels voor simpel en snel succes in je praktijk!

Eigenlijk is het helemaal niet zo ingewikkeld om een goedlopend bedrijf op te bouwen. Succes volgt namelijk een aantal spelregels. Hoe beter je die kent en hoe vaker je ze speelt, hoe beter je er in wordt. Welke spelregels dat zijn leer ik je in deze gratis online Masterclass op 18 oktober om 09:30 of 20:00 uur.

10 spelregels om te winnen met je praktijk

Voor je verder leest; dit gaat niet over slapend rijk worden in 3 weken tijd. Dus als dat is waar je naar op zoek bent, dan is dit niet voor jou.

Goed, jij bent waarschijnlijk degene die serieus is over het bouwen van je bedrijf/coachpraktijk. En snap je ook dat dat niet iets is wat je ‘even’ doet? Ik zie het altijd een beetje als het grootbrengen van je kinderen, dan zeg je ook niet na een jaar ‘volgens mij weet je alles, de groeten’. Waarbij het ook weer niet zo lang hoeft te duren als dat ik nu vaak om me heen zie; 4 maanden nadenken over wanneer je een besluit gaat nemen of je wel of niet voor jezelf gaat beginnen. Hmmmm…… 6 maanden in de ‘opstartfase’ (die niet bestaat), omdat je natuurlijk wil dat alles eerst perfect staat. Gaat ook niet gebeuren en zijn eigenlijk allemaal excuses om nog niet écht te hoeven starten.

Deze gratis online Masterclass is voor jou als je impact wilt maken met je praktijk. Als je de drive voelt om veel klanten te hebben. En daar ook gewoon een boterham mee wilt verdienen; simpelweg omdat jij ook ergens van moet leven en omdat het waarde heeft wat je doet.

Want weet je dat maar 10% van alle coaches en therapeuten succesvol wordt?

En vaak krijg ik dan de discussie ‘wat is nu succesvol?’. Die laat ik hier even achterwege, anders wordt het zo’n lange pagina. Succesvol met je praktijk betekent voor mij dat je financieel je eigen broek op kunt houden. Dat je alle kosten uit je praktijk kunt dragen, geld over hebt om een buffer op te bouwen én jezelf kunt blijven doorbetalen tijdens vakanties, etc. Een zodanige omzet en winst hebben dat je ook goed kunt voorzien in je pensioen voor later. Want ik weet het, we leven in het ‘nu’ maar ‘straks’ geld hebben om van te leven is best wel handig.

90% van de coaches en therapeuten voldoet hier niet aan. Zij hebben een gesponsorde hobby die betaald wordt vanuit een baan of de huishoudpot. Wat nergens een probleem is, maar als je het hebt over de droom en de missie - zoveel mogelijk mensen helpen - dan komt daar niet zoveel van terecht als je zelf niet eens kostendekkend kunt zijn. Met als gevolg dat het overgrote deel van de coachpraktijken binnen 3 jaar weer hun deuren sluit en dat is eeuwig zonde, om meerdere redenen.

Jij bepaalt of je tot die 10% hoort die het haalt of de 90% bij wie het niet lukt.

Dat is namelijk geen kwestie van geluk of toeval maar van weten hoe het werkt en dat zo goed mogelijk doen. Ondernemen kent, net als Monopoly, spelregels. Hoe beter je die kent, hoe vaker je ze speelt, hoe meer je ze onder de knie krijgt, hoe vaker je het spelletje wint. Eigenlijk heel simpel en logisch.

Alleen, ik kende deze spelregels niet toen ik startte. Ik was een goede ondernemer (had al ruim 20 jaar bedrijven gehad) en ook nog eens goed in mijn vak. ‘Kan niet mislukken’, dacht ik. Dat ging iets anders…….. Want ik deed en probeerde wel van alles maar het was niet slim, niet logisch. Achteraf kan ik er hard om lachen; ik deed zo mijn best, draaide echt veel uren (met 2 klanten………) deed dingen waarvan ik nu denk ‘hoe heb je nu ooit kunnen denken dat je daar klanten mee gaat maken?’ Ja, wist ik veel.

Door schade en schande weet ik nu beter. En doe ik het dus anders én beter. Het kost me minder tijd, omdat ik acties uitvoer die werken. Ik help meer klanten, omdat ze nu eindelijk snappen wat ik doe en waar ik ze mee kan helpen. Daarnaast verdien ik er ook nog eens een mooi salaris mee. Ik heb de spelregels geleerd en pas ze toe. Eigenlijk heel simpel.

bg-6

Jij bepaalt of je tot die 10% hoort die het haalt of de 90% bij wie het niet lukt behoort

Dat is namelijk geen kwestie van geluk of toeval maar van weten hoe het werkt en dat zo goed mogelijk doen. Ondernemen kent, net als Monopoly, spelregels. Hoe beter je die kent, hoe vaker je ze speelt, hoe meer je ze onder de knie krijgt, hoe vaker je het spelletje wint. Eigenlijk heel simpel en logisch.

Alleen, ik kende deze spelregels niet toen ik startte. Ik was een goede ondernemer (had al ruim 20 jaar bedrijven gehad) en ook nog eens goed in mijn vak. ‘Kan niet mislukken’, dacht ik. Dat ging iets anders…….. Want ik deed en probeerde wel van alles maar het was niet slim, niet logisch. Achteraf kan ik er hard om lachen; ik deed zo mijn best, draaide echt veel uren (met 2 klanten………) deed dingen waarvan ik nu denk ‘hoe heb je nu ooit kunnen denken dat je daar klanten mee gaat maken?’ Ja, wist ik veel.

Door schade en schande weet ik nu beter. En doe ik het dus anders én beter. Het kost me minder tijd, omdat ik acties uitvoer die werken. Ik help meer klanten, omdat ze nu eindelijk snappen wat ik doe en waar ik ze mee kan helpen. Daarnaast verdien ik er ook nog eens een mooi salaris mee. Ik heb de spelregels geleerd en pas ze toe. Eigenlijk heel simpel.

VP_Beeldmerk2_White
VP_Beeldmerk2_White

Als je wilt, deel ik deze 10 spelregels met je in deze gratis online LIVE Masterclass. 

Ik ga je vast waarschuwen: dit is een online training van 1,5 uur waar je je suf gaat schrijven, je af en toe ‘oef’ zult voelen en je een berg aan ideeën en inspiratie op gaat doen om aan klanten te komen. Je eerste klanten of meer klanten. Ben je erbij?

Meld je dan hieronder aan voor de gratis online training op 18 oktober om 09:30 of 20:00u.

Succesvol worden met je praktijk is niet ingewikkeld met 10 simpele spelregels

Succesvol ondernemen is, sinds ik het spel begrijp, in mijn ogen geen ‘rocket science’. Zoals je het winnen van Monopoly of Rummikub dat ook niet is. Een financieel goedlopende praktijk creëer je niet door het hopen, bidden, de hele dag volledig intern afstemmen en het maken van een visionboard. Tuurlijk moet je een visie en een droom hebben, maar met alleen dat bord met plaatjes kom je er niet; zo werkt het Universum niet. Er is meer voor nodig om een bloeiende praktijk op te zetten. Een Kamer van Koophandel nummer hebben, je baan opzeggen, een praktijkruimte hebben en/of zelfs een logo, is heel fijn maar draagt niet bij tot het krijgen van klanten. ‘Oh heb jij een praktijkruimte aan huis, nou dan word ik klant’. Niet dus……

Jouw droom is waarschijnlijk groter dan wat je nu ervaart

Je leest deze tekst om een reden. Omdat je meer wilt dan er nu staat/is of gebeurt. Mogelijk ben je op zoek naar je eerste klanten en denk je steeds ‘hoe dan?’ want dat bordje bij de voordeur levert ook geen afspraken op. Of je hebt wel een paar klanten, maar zou graag je baan op willen zeggen en/of meer financiële ruimte willen hebben voor jezelf of je gezin. Voor een vakantie, een nieuwe winterjas, een studie of opleiding, you name it. Er wordt wel eens geroepen dat geld niet gelukkig maakt. Dat kan zijn maar van financiële stress wordt sowieso niemand gelukkiger. Doordat mijn bedrijf goed draait, voel ik geen financiële druk en kon mijn man stoppen met werken. En niet te vergeten: zo kan ik er óók met 100% aandacht zijn voor mezelf, mijn man Ko, kinderen, familie, mijn klanten. Simpelweg omdat het fundament van mijn praktijk als een huis staat na het toepassen van deze 10 simpele spelregels die mij structuur, overzicht en ruimte geven. En de praktijk waarvan ik droomde! 

webinar

Succesvol worden met je praktijk is niet ingewikkeld met 10 simpele spelregels

Succesvol ondernemen is, sinds ik het spel begrijp, in mijn ogen geen ‘rocket science’. Zoals je het winnen van Monopoly of Rummikub dat ook niet is. Een financieel goedlopende praktijk creëer je niet door het hopen, bidden, de hele dag volledig intern afstemmen en het maken van een visionboard. Tuurlijk moet je een visie en een droom hebben, maar met alleen dat bord met plaatjes kom je er niet; zo werkt het Universum niet. Er is meer voor nodig om een bloeiende praktijk op te zetten. Een Kamer van Koophandel nummer hebben, je baan opzeggen, een praktijkruimte hebben en/of zelfs een logo, is heel fijn maar draagt niet bij tot het krijgen van klanten. ‘Oh heb jij een praktijkruimte aan huis, nou dan word ik klant’. Niet dus……

Jouw droom is waarschijnlijk groter dan wat je nu ervaart

Je leest deze tekst om een reden. Omdat je meer wilt dan er nu staat/is of gebeurt. Mogelijk ben je op zoek naar je eerste klanten en denk je steeds ‘hoe dan?’ want dat bordje bij de voordeur levert ook geen afspraken op. Of je hebt wel een paar klanten, maar zou graag je baan op willen zeggen en/of meer financiële ruimte willen hebben voor jezelf of je gezin. Voor een vakantie, een nieuwe winterjas, een studie of opleiding, you name it. Er wordt wel eens geroepen dat geld niet gelukkig maakt. Dat kan zijn maar van financiële stress wordt sowieso niemand gelukkiger. Doordat mijn bedrijf goed draait, voel ik geen financiële druk en kon mijn man stoppen met werken. En niet te vergeten: zo kan ik er óók met 100% aandacht zijn voor mezelf, mijn man Ko, kinderen, familie, mijn klanten. Simpelweg omdat het fundament van mijn praktijk als een huis staat na het toepassen van deze 10 simpele spelregels die mij structuur, overzicht en ruimte geven. En de praktijk waarvan ik droomde! 

Laat je inspireren door 10 spelregels die de top 10% en mijzelf succesvol maken

Juist in een moderne maatschappij waarin de dagelijkse schermtijd gigantisch hoog is en het social media bomvol staat met tips, verhalen en inspiratie, is het alsmaar uitdagender om op te vallen. Hoe spring je eruit om aan klanten te komen? Hoe vinden nieuwe klanten jou die nog niet bekend zijn met jouw expertise en oplossing? En daarbij, op welke manier kan je een meer dan gezonde boterham verdienen? Aan plannen ontbreekt het niet, vaak wel aan daadkracht, inzicht en tijd om ze uit te voeren. En dan gebeurt er dus niet zoveel. 

Dus verdien je nog te weinig geld om je droom uit te laten komen, ondanks dat je onwijs hard werkt? Ik weet hoe dat voelt: been there, done that.Tot ik ging leren hoe het wél kan werken, ook voor mij en vanaf dat moment veranderde alles.

 • Ik heb een Facebookgroep met bijna 10.000 leden

 • Ik heb in de afgelopen jaren duizenden coaches en therapeuten mogen helpen met hun praktijk

 • Ik heb events gegeven voor meer dan 500 deelnemers

 • Ik heb ontzettend veel dromen kunnen realiseren doordat ik anderen hielp hún droom van een goedlopende praktijk waar te maken

 • Ik heb > 250 5 sterren reviews op Google

 • We zijn inmiddels financieel vrij, terwijl ik mijn eerste jaar startte met € 10.000 omzet en ik me afvroeg of ik het ooit zou gaan redden...

Als ik dit lijstje lees knijp ik mezelf even in mijn armen of dit echt is, of dit is wat ik opgebouwd heb en dat ik dit echt mag doen. Juist vanwege dat gevoel wil ik graag mijn kennis met je delen. Zoals iemand dat destijds met mij deed en ik dacht ‘oh………. dit is hoe het werkt’. En het mij dus ook duidelijk werd waarom alles wat ik tot dan toe gedaan had niet werkte…….. Dit is allemaal te danken aan de 10 simpele spelregels die ik graag met jou wil delen, zodat ook jij er bewust voor kunt kiezen om tot die 10% te behoren die echt kan leven van hun coachpraktijk. Het kan écht, ik meen het uit de grond van mijn hart. Ik ben daarvan het bewijs, maar óók mijn duizenden klanten die hetzelfde hebben gedaan.

De online training van 1,5 uur is een waardevolle tijdsinvestering als je:

 • zo veel mogelijk mensen wil helpen met jouw passie, kennis, ervaring en oplossing

 • wil starten of al bent gestart als coach of therapeut om een bloeiende praktijk op te bouwen

 • tot nu toe de ervaring hebt dat succesvol worden (voor jou) nog niet zo simpel is

 • zeeën van tijd hebt vanwege een lege agenda, terwijl je juist een vollere agenda wil

 • het geweldig vindt wat je doet, maar je wordt een beetje gek van het gedoe eromheen

 • alsmaar harder gaat werken zonder écht grip te hebben op je continue stroom aan klanten

 • teveel je ‘zomaar’ overkomt, waaronder je omzet, vanwege te weinig focus en structuur

 • een fantastische droom hebt die nu nog niet uit lijkt te komen met je praktijk

 • niet echt een concreet plan hebt om aan nieuwe klanten en omzet te komen

5 stappen webinar

De online training van 1,5 uur is een waardevolle tijdsinvestering als je:

 • zo veel mogelijk mensen wil helpen met jouw passie, kennis, ervaring en oplossing

 • wil starten of al bent gestart als coach of therapeut om een bloeiende praktijk op te bouwen

 • tot nu toe de ervaring hebt dat succesvol worden (voor jou) nog niet zo simpel is

 • zeeën van tijd hebt vanwege een lege agenda, terwijl je juist een vollere agenda wil

 • het geweldig vindt wat je doet, maar je wordt een beetje gek van het gedoe eromheen

 • alsmaar harder gaat werken zonder écht grip te hebben op je continue stroom aan klanten

 • teveel je ‘zomaar’ overkomt, waaronder je omzet, vanwege te weinig focus en structuur

 • een fantastische droom hebt die nu nog niet uit lijkt te komen met je praktijk

 • niet echt een concreet plan hebt om aan nieuwe klanten en omzet te komen

Praktische details

Online, gewoon vanaf je eigen laptop thuis of onderweg

Investering: gratis. Ik weet het: belachelijk. Ik weet namelijk wat deze tips mij opgeleverd hebben…..

Meld je dan hieronder aan voor de gratis online training op 18 oktober om 09:30 of 20:00u.

Maak kennis met mij als Kick Ass business coach tijdens de gratis online training op 18 oktober

Als dochter van een melkboer is het ondernemerschap mij letterlijk en figuurlijk met de paplepel ingegoten. En alhoewel ik als puber riep dat ik nooit ondernemer zou worden, ben ik inmiddels al ruim 30 jaar ‘eigen baas’. Sinds 2013 ben ik Kick Ass business coach en leer ik coaches en therapeuten hoe ze een gezonde boterham kunnen verdienen met dat wat ze het allerliefste doen. 

Ondanks een valse start met slechts € 10.000 omzet in mijn eerste jaar, lukte het mij om met mijn zelf ontwikkelde 5-stappenplan in 3 jaar al € 280.000,- te verdienen. Binnen 5 jaar was dit zelfs uitgegroeid naar meer dan € 1.000.000 omzet. Terwijl ik niet overspannen ben, geen mega groot team heb, een heel fijn gezin heb en nog altijd zeer gelukkig getrouwd ben met de liefde van mijn leven. Dit omdat ik weet dat velen bang zijn om alles te verliezen als ze een succes van hun bedrijf willen maken. Ik heb juist alles gewonnen. En oh ja, ik eet gezond en sport minstens 3 keer per week en maak ieder jaar een reis van minstens 4 weken. Allemaal dankzij mijn bedrijf, niet ondanks mijn bedrijf. 

Omdat ik een ADHD’er ben (heb ik je daar ook vast voor gewaarschuwd) mogen dingen bij mij niet moeilijk, ingewikkeld of gecompliceerd zijn. Dus ook niet in mijn bedrijf, dan werkt het niet voor mij. Ondernemen maak ik dus enorm simpel, met name door het veel slimmer te doen.  Het is kwestie van logisch nadenken, dat is wat ik mijn klanten ook leer en wat ik je ook in deze Masterclass laat zien.

bg-blog

Maak kennis met mij als Kick Ass business coach tijdens de gratis online training op 18 oktober

Als dochter van een melkboer is het ondernemerschap mij letterlijk en figuurlijk met de paplepel ingegoten. En alhoewel ik als puber riep dat ik nooit ondernemer zou worden, ben ik inmiddels al ruim 30 jaar ‘eigen baas’. Sinds 2013 ben ik Kick Ass business coach en leer ik coaches en therapeuten hoe ze een gezonde boterham kunnen verdienen met dat wat ze het allerliefste doen. 

Ondanks een valse start met slechts € 10.000 omzet in mijn eerste jaar, lukte het mij om met mijn zelf ontwikkelde 5-stappenplan in 3 jaar al € 280.000,- te verdienen. Binnen 5 jaar was dit zelfs uitgegroeid naar meer dan € 1.000.000 omzet. Terwijl ik niet overspannen ben, geen mega groot team heb, een heel fijn gezin heb en nog altijd zeer gelukkig getrouwd ben met de liefde van mijn leven. Dit omdat ik weet dat velen bang zijn om alles te verliezen als ze een succes van hun bedrijf willen maken. Ik heb juist alles gewonnen. En oh ja, ik eet gezond en sport minstens 3 keer per week en maak ieder jaar een reis van minstens 4 weken. Allemaal dankzij mijn bedrijf, niet ondanks mijn bedrijf. 

Omdat ik een ADHD’er ben (heb ik je daar ook vast voor gewaarschuwd) mogen dingen bij mij niet moeilijk, ingewikkeld of gecompliceerd zijn. Dus ook niet in mijn bedrijf, dan werkt het niet voor mij. Ondernemen maak ik dus enorm simpel, met name door het veel slimmer te doen.  Het is kwestie van logisch nadenken, dat is wat ik mijn klanten ook leer en wat ik je ook in deze Masterclass laat zien.

Nog een paar dingen voor je je inschrijft:

 • Ik praat op dubbel tempo, daar moet je tegen kunnen, dat wat ik vertel is echter (bewezen) geen onzin

 • Ik ben nogal direct, ben ook altijd eerlijk en niet aardig; mijn klanten noemen mij liefdevol confronterend

 • We mediteren niet in mijn masterclasses, ik lijn je chakra’s ook niet uit, dat moet je allemaal al gedaan hebben voordat je op de knop drukt

 • Ik geloof niet dat er per se een klik hoeft te zijn tussen jou en mij: ik heb het meeste geleerd van de mensen die me vertelden wat ik nodig had, niet dat ik daar per se ook BFF mee zou worden...

 • Voel je weerstand? Dan ben ik misschien wel juist de coach voor jou; ik heb namelijk heel veel klanten die zeggen dat ze me eerst niet konden hebben

Al duizenden ondernemers die steengoed zijn in hun vak, leerde ik óók steengoed ondernemen. Voor een financieel gezonde praktijk, zodat je een veilige financiële basis voor jezelf, je gezin en je dierbaren kan creëren. Dat is mijn missie en daar leef ik voor. Punt!

Scroll naar boven