Schrijf je hieronder in voor het webinar.

JTNDZGl2JTIwY2xhc3MlM0QlMjJfZm9ybV85OCUyMiUzRSUzQyUyRmRpdiUzRSUzQ3NjcmlwdCUyMHNyYyUzRCUyMmh0dHBzJTNBJTJGJTJGamV6YWFrdm9vcmVsa2Fhci5hY3RpdmVob3N0ZWQuY29tJTJGZiUyRmVtYmVkLnBocCUzRmlkJTNEOTglMjIlMjB0eXBlJTNEJTIydGV4dCUyRmphdmFzY3JpcHQlMjIlMjBjaGFyc2V0JTNEJTIydXRmLTglMjIlM0UlM0MlMkZzY3JpcHQlM0U=

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.

Gratis online training!

Maar 10% van alle coaches en therapeuten wordt succesvol. Hoe kun jij ervoor zorgen dat je tot die 10% behoort? Meld je hieronder aan voor mijn gratis online training op 9 februari en ik vertel het je!

      Schrijf je hieronder in voor het webinar.

JTNDZGl2JTIwY2xhc3MlM0QlMjJfZm9ybV85OCUyMiUzRSUzQyUyRmRpdiUzRSUzQ3NjcmlwdCUyMHNyYyUzRCUyMmh0dHBzJTNBJTJGJTJGamV6YWFrdm9vcmVsa2Fhci5hY3RpdmVob3N0ZWQuY29tJTJGZiUyRmVtYmVkLnBocCUzRmlkJTNEOTglMjIlMjB0eXBlJTNEJTIydGV4dCUyRmphdmFzY3JpcHQlMjIlMjBjaGFyc2V0JTNEJTIydXRmLTglMjIlM0UlM0MlMkZzY3JpcHQlM0U=

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.

Maar 10% van alle coaches en therapeuten wordt succesvol.

Schrijf je daarom nu in voor mijn gratis online training waarin ik je vertel hoe jij tot die 10% kan behoren!

Meld je hieronder aan voor het webinar van dinsdag 9 februari.

JTNDZGl2JTIwY2xhc3MlM0QlMjJfZm9ybV85OCUyMiUzRSUzQyUyRmRpdiUzRSUzQ3NjcmlwdCUyMHNyYyUzRCUyMmh0dHBzJTNBJTJGJTJGamV6YWFrdm9vcmVsa2Fhci5hY3RpdmVob3N0ZWQuY29tJTJGZiUyRmVtYmVkLnBocCUzRmlkJTNEOTglMjIlMjB0eXBlJTNEJTIydGV4dCUyRmphdmFzY3JpcHQlMjIlMjBjaGFyc2V0JTNEJTIydXRmLTglMjIlM0UlM0MlMkZzY3JpcHQlM0U=

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.

Succes is niet ingewikkeld maar volgt bepaalde regels

Je hebt een belangrijke keuze gemaakt, een keuze vanuit je hart. Je wilt graag mensen gaan helpen en weet dat je dat ook kunt. Je bent een goede coach of therapeut, de klanten die je hebt zijn razend enthousiast en toch lukt het je maar niet om die agenda vol te krijgen. Je onderneemt echt wel actie maar zonder veel resultaat. En inmiddels weet je niet meer zo goed wat je nu nog kunt doen om wel klanten te krijgen.

Je bent niet de enige

Je kunt je troosten met de gedachte dat het bij veel van je collega’s ook nog niet storm loopt. Maar voor jou is dat geen ’troostmiddel’. Feit is dat 50% van de coaches en therapeuten in Nederland een inkomen verdient waar ze niet van rond kunnen komen. Die hebben er daarom een andere baan bij of worden door een partner of andere bron van inkomsten ‘gesponsord’. En dat is allemaal prima maar een dergelijke backup heb jij niet. Of wil je niet hebben, je wilt gewoon zelf succesvol worden met wat je kunt. Je dienst is van waarde en daar wil je een meer dan gezonde boterham mee verdienen.

 

En dat kan! Zeker weten! Op dit moment is dat echter maar voor zo’n 10% van de coaches en therapeuten het geval. Dat is in de basis natuurlijk goed nieuws want het is dus mogelijk om geld te verdienen met je passie. Alleen…………… die 10% doen wel een aantal dingen anders dan jij én 90% van je collega’s dat doen.

Wanneer is deze online training een must?

Als je al een aantal jaar op rij roept ‘dit wordt nu echt mijn jaar’ maar het keer op keer toch maar niet lijkt te lukken.​Als je ziet en begrijpt dat er iets van ‘een systeem’ in moet zitten maar je dat systeem maar niet te pakken krijgt, snapt, ingevoerd krijgt.Je  bent al een aantal jaren bezig. Je werkt enorm hard. En toch verschijnen er nieuwe collega’s op het toneel en die lijken je zo ineens voorbij te vliegen. En je gelooft in overvloed maar dit is wel echt irritant. We blijven wel mensen hé.Je moet hier echt bij zijn als je voor je gevoel van alles doet en toch maar niet het resultaat krijgt dat je graag wilt hebben en maar niet begrijpt waarom niet.

Ik deel de 10 spelregels die de top 10% en mijzelf succesvol maken.

Gratis!

Wil jij weten welke 10 punten dat zijn? En wil jij leren hoe ook jij tot die top 10% kunt gaan behoren? Aan welke punten jij zou moeten voldoen om ook een goed inkomen te verdienen met het helpen van mensen in plaats van ‘overleven’ of ‘rondkomen’? Woon dan deze online training bij op dinsdag 9 februari om 09:30 of om 20:00 uur.

Waar wacht je op?

Er is plek voor 100 mensen.

Reserveer vandaag nog je plaats om er bij te kunnen zijn.

Meld je hieronder aan voor het webinar van dinsdag 9 februari.

JTNDZGl2JTIwY2xhc3MlM0QlMjJfZm9ybV85OCUyMiUzRSUzQyUyRmRpdiUzRSUzQ3NjcmlwdCUyMHNyYyUzRCUyMmh0dHBzJTNBJTJGJTJGamV6YWFrdm9vcmVsa2Fhci5hY3RpdmVob3N0ZWQuY29tJTJGZiUyRmVtYmVkLnBocCUzRmlkJTNEOTglMjIlMjB0eXBlJTNEJTIydGV4dCUyRmphdmFzY3JpcHQlMjIlMjBjaGFyc2V0JTNEJTIydXRmLTglMjIlM0UlM0MlMkZzY3JpcHQlM0U=

Veronique Prins

Kick Ass Business Coach

Als dochter van een melkboer is het ondernemerschap mij letterlijk en figuurlijk met de paplepel ingegoten. En alhoewel ik als puber riep dat ik nooit ondernemer zou worden, ben ik inmiddels al ruim 23 jaar ‘eigen baas’. Sinds 3 jaar gebruik ik al mijn ondernemerskennis en -ervaring om zoveel mogelijk coaches en therapeuten te leren hoe ze een gezonde boterham kunnen verdienen met dat wat ze het liefste doen. Ik heb zelf in amper 3 jaar een zeer succesvolle praktijk opgebouwd en weet dus uit ervaring wat daar voor nodig is. Ik maak het voor mijn klanten mogelijk om hun dromen te realiseren en daardoor leef ik iedere dag mijn eigen droom. ‘Walk the talk’ is mijn motto. Ik hou veel van praten maar nog meer van doen, van actie. Ik ben direct, gedreven, gek op chocola, zwart/wit ballen en mijn gezin en hou niet van ruzie en excuses. Ik maak ondernemen simpel, het is namelijk een kwestie van logisch nadenken. Mijn klanten noemen mij ‘liefdevol confronterend’, je bent dus gewaarschuwd als je je inschrijft. Ik ben altijd eerlijk. Niet altijd aardig als dat nodig is om jou succesvol te maken. Want dat is mijn missie en daar leef ik voor.

Ben jij er klaar voor om tot de 10% succesvolle coaches en therapeuten te behoren?
Zorg dan dat je er bij bent op 9 februari!

Praktische details:

Dinsdag 9 februari om 09:30 of om 20:00 uur.Online, gewoon vanuit je eigen laptop thuis of onderweg.Investering: gratis. Ik weet het: belachelijk. Ik weet namelijk wat deze tips mij opgeleverd hebben……

Meld je hieronder aan voor het webinar van dinsdag 9 februari.

JTNDZGl2JTIwY2xhc3MlM0QlMjJfZm9ybV85OCUyMiUzRSUzQyUyRmRpdiUzRSUzQ3NjcmlwdCUyMHNyYyUzRCUyMmh0dHBzJTNBJTJGJTJGamV6YWFrdm9vcmVsa2Fhci5hY3RpdmVob3N0ZWQuY29tJTJGZiUyRmVtYmVkLnBocCUzRmlkJTNEOTglMjIlMjB0eXBlJTNEJTIydGV4dCUyRmphdmFzY3JpcHQlMjIlMjBjaGFyc2V0JTNEJTIydXRmLTglMjIlM0UlM0MlMkZzY3JpcHQlM0U=

Scroll naar boven