De Omzet Overdrive
podcast

Dé secret podcast voor ambitieuze coaches en therapeuten die in 2024 ook wel eens tot die '100K club' willen behoren

Tijdelijk gratis in december!

Ik weet het, niet mijn meest flatteuze foto......
Hij is in 2016 gemaakt in Amerika, ik krijg hier een reward voor het feit dat ik in 2015 mijn eerste jaar '6 figures' deed

Neem je jezelf, je doelen en dromen serieus en wil je volgend jaar of het jaar erna minstens € 100.000 doen? Dan is mijn tijdelijke Secret Omzet Overdrive Podcast voor jou! Als je je omzet wilt laten ontploffen in 2024. 

Ik heb maar liefst 15 (!) mega waardevolle podcasts voor je opgenomen met daarin de belangrijkste lessen en inzichten over hoe ik mijn eerste 'six figure' jaar veel eerder had kunnen realiseren.

De eerste podcast komt op woensdag 13 december beschikbaar. Hoe eerder je inschrijft, hoe meer podcasts je zult kunnen beluisteren.

Laat je emailadres hieronder achter en je ontvangt een mail als de eerste podcast in deze reeks beschikbaar komt.

En nee, dit wordt geen vage shit waarvan je achteraf denkt 'dat was zonde van mijn tijd'. Trust me!

Herken je dit?

  • Ja hoor, bingo. Deze training/dit ebook/deze video gaat jou hét geheim van een super succesvolle business geven. Dé gouden tip die 'live changing' gaat zijn, maar dan voor je business. En tijdens de training denk je steeds, 'Heb ik die cruciale tip nou  gemist of gaat hij nog komen?' 
  • Die € 100.000 omzet lijkt onbereikbaar. Je rekent wel eens, je maakt wel eens een opzet maar het lijkt dat je óf 692 uur per week moet werken óf dat je in jouw ogen belachelijke prijzen moet gaan vragen en beiden zijn niet echt jouw ding
  • Soms zeg je heel dapper 'maar het is mij helemaal niet om het geld te doen' maar stiekem baal je dat je die muts die lang zo goed niet is als jij op Instagram weer hoort roepen dat ze weer ver over de € 10.000 heen is gegaan deze maand. En jij denkt alleen maar 'hoe dan?'. Oh ja, en ook wel iets minder aardigs richting haar........... Ja, wees maar gewoon eerlijk. Ik herken het namelijk
  • 'Hou op met je 100K', je vindt het ook maar een overdreven iets en belachelijk dat ze het zo noemen. Soms. Maar eigenlijk zou je wel graag lid willen zijn van die club die elkaar ook nog allemaal lijkt te kennen maar waarvoor jij nog geen uitnodiging hebt ontvangen 

Ik weet niet of je er wat aan hebt maar ik snap je. Ik heb zelf diezelfde frustratie gevoeld, ben door dezelfde twijfels gegaan. Ik ben hier niet om je vage beloftes te doen, maar om je concrete strategieën te geven. Tips te delen die ik graag had willen hebben waardoor ik nog sneller had kunnen groeien. Ik geloof in overvloed, dat we de wereld mooier kunnen maken als iedereen meer gaat verdienen. Dus waarom zou ik die tips voor mezelf houden?

En wie ben ik dan wel om daar iets over te roepen?

Als we het dan toch over frustraties hebben, die heb ik natuurlijk ook. In eerste instantie omdat mijn business maar niet leek te lukken (of iig niet snel genoeg). Dat is uiteindelijk goed gekomen. Waar ik me nu dan nog aan erger? Aan het feit dat ik wel eens uitspraken zie over 'ik leer je € 100.000 verdienen' en het enige wat ik dan denk is 'vriendin, als je eerst je eigen tips eens op ging volgen en bewijzen dat het werkt'.

Dus ik kan hier wel van alles roepen over hoe briljant ik ben en hoeveel mijn business aan omzet draait, maar dat kan iedereen wel zeggen, toch? Dus doe ik het anders.
Ik laat de feiten voor zich spreken. Hieronder het overzicht van een aantal jaren over mijn omzet- en winstontwikkeling. Inclusief een foto genomen op 22 november toen ik mijn '> 1 miljoen Euro' award in ontvangst mocht nemen van de IMU.

Dat zijn feiten. Aan de hand daarvan kun je bepalen of ik de persoon ben die jou hier dus wat over kan leren.

Waarbij je nog rekening moet houden met het volgende:

  • Als je het liefst een hobby wilt hebben of wars bent van excuses, dan vooral niet luisteren. Dan zijn deze podcasts een bron van ergernis en weerstand en dat wil ik je niet aandoen
  • Ik ben de enige podcast die je niet op dubbele speed af zult hoeven spelen want ik praat al op dubbel tempo
  • Ik ben altijd eerlijk en daarmee vaak niet aardig. Ik neem deze podcasts niet op om vrienden te maken maar om jou te helpen op weg naar succes. Ik ben direct, maak het ongelooflijk simpel en sta bekend als 'liefdevol confronterend'. Dus een beetje een luisterwaarschuwing...........
  • Ik ben geen perfectionist, ik doe graag aan verwachtingenmanagement. Verwacht geen gelikte opname. Ik neem mijn podcasts op tijdens het uitlaten van onze hond Harrie, als ik in de auto zit, als ik op de fiets zit. Geen gelikt intro en outro muziekje maar een fluitje. Het gaat mij om de waarde, niet om de vorm.

 

Denk je na deze uitnodiging 'ik geloof dat ik dat wel aandurf, kom maar door', klik dan even op de knop hieronder en dan ontvang je een mail als de eerste uitzending online staat.

Scroll naar boven