Er is er één jarig, hoera, hoera!

 

Ben jij op zoek naar extra kennis, inspiratie, tips en leermomenten? Of wil je gewoon het gevoel van de 7-daagse van vorige week nog even vasthouden?

Dan heb ik een kadootje voor je!

‘Inspiratie is de sleutel tot alles’ – Olivia Wilde

20 van mijn beste live Kick Ass webinar videos. Voor inspiratie. Om in actie te komen. En te blijven. Vol knaltips om ook van jouw praktijk een succes te maken.

 

Ja, je zou het niet zeggen maar vandaag word ik 50! En dat vind ik meer dan genoeg reden voor een feestje. Gisteren hebben we al een voorproefje genomen met een pre-verjaardagsdiner in een leuk restaurant in Marrakech. En ik hoop dat tegen de tijd dat jij dit leest ik de door Ko beloofde droogmolen al uit heb mogen pakken 🙂 Hij zegt hem mee naar hier genomen te hebben, was dus nog even paniek toen mijn koffer hier op het vliegveld wel van de band rolde en die van hem niet…. zou toch zonde zijn van die droogmolen 🙂

 

Ik vind het een voorrecht dit kroonjaar te mogen beleven. Het leven wordt steeds makkelijker en waardevoller en het is niet iedereen gegeven deze leeftijd toehalen. Omdat ik nu eenmaal meer een gever dan een nemer ben heb ik voor jou een waardevol aanbod op deze speciale dag.

 

20 Kick Ass live webinar opnames voor € 50,- exclusief BTW.

 

Vorige week heb ik mijn 7 daagse Kick Ass Business coaching afgerond. 7 dagen lang heb ik mijn kennis en waarde met je gedeeld in mijn video-opdrachten. Maar ook iedere morgen in een live webinar. En iedereen die mij kent weet: ik ben live nog vele malen beter dan op video. Een uur lang deel ik mijn inzichten en leermomenten over een onderwerp. En gezien mijn spreektempo zijn dat dus eigenlijk 2 uur.

 

Speciaal voor mijn verjaardag geef ik deze video’s vrij. En niet alleen de 7 van de afgelopen editie, ik heb de 13 besten van de voorgaande edities ook toegevoegd. Mijn 20 beste onderwerpen heb ik verzameld. Dus 20 uur lang kennis, inspiratie, inzichten, praktische tips en een berg energie. 20 zeer waardevolle uren.

 

Speciaal voor mijn verjaardag bied ik dit eenmalig aan voor slechts € 50,- exclusief BTW. Een belachelijke prijs, ik weet het, maar je wordt maar 1 keer 50. Dit is meer dan een kadootje, dit is gewoon een weggever.

 

Dit verjaardagsaanbod loopt overigens tot en met 11 april 23:59 uur, het blijft geen feest hé. Maar zolang hoef je er vast niet over na te denken…..  Twintig video’s voor € 50,- exclusief BTW, dat is slechts € 2,50 per video. Daar kon je vroeger niet eens een video voor huren! Ik moet er zelf niet te lang over nadenken want dan haal ik deze pagina weer offline ….. Maar ach, het is feest!

 

Enneh, voor wie nog overweegt zich in te schrijven voor mijn online training Bouw een bloeiende praktijk in 90 dagen: de eerste drie die zich vandaag nog aanmelden krijgen deze 20 video’s er gratis bij.

 

(Let op dat je na de betaling doorverwezen wordt naar de pagina waar je je contactgegevens/ email kunt invullen. Klik dus na de betaling niet gelijk weg, anders krijg je niet direct toegang.)

20 live webinars van voorgaande Kick Ass Challenges

Omdat het ondernemerschap soms eenzaam is. Omdat het soms wel eens even tegen zit. Omdat de inspiratie niet iedere dag vanuit je tenen komt en een beetje hulp zo nu en dan meer dan welkom is. Omdat de dag beginnen met de juiste energie en inspiratie het verschil kan maken tussen een middelmatige en een geweldige dag. Daarom!

(Let op dat je na de betaling doorverwezen wordt naar de pagina waar je je contactgegevens/ email kunt invullen)

Scroll naar boven