Nu kun je het alleen gaan doen.  Samen gaat het slimmer en sneller

Onze tijd samen zit er op

Met de bonusdag van 1 september is er een einde gekomen aan het online programma dat je sinds april bij mij gevolgd hebt. Allereerst wil ik je hartelijk danken voor het deelnemen. Je had een dergelijke opleiding ook bij een collega kunnen volgen, ik neem het derhalve ook niet voor lief dat je er voor gekozen hebt om dat bij mij te doen. Dank je wel voor je inzet en je vertrouwen.

Samen kom je verder en doe je het ook vele malen sneller

En ja, dan komt er wel een einde aan het programma, maar dat hoeft nog niet het einde van onze samenwerking te zijn. Sterker nog, als het aan mij ligt is dit pas het begin. Eén van de redenen waarom ik succesvol ben is dat ik me nog altijd laat coachen door iemand die het beter en slimmer kan dan ik. Dat maakt dat ik in actie kom én blijf. En dat de acties die ik onderneem de beste acties zijn die ik dan ook nog eens op de meest effectieve manier uitvoer. Omdat zij me daar steeds op wijst, mij er beter in maakt. En dat kan ik voor jou ook betekenen.

Het aanbod dat ik doe is ook voor iedereen die van zichzelf weet dat het uberhaupt in actie komen nog een dingetje is. Het weten alleen is echter niet genoeg, je moet het ook tot uitvoer gaan brengen om je dromen waar te maken. En als iemand als een stok achter de deur kan fungeren, dan ben ik het wel.

Inhoud van het 4 maanden programma ‘van weten naar waarmaken’

Kijk naar de video voor mijn toelichting op dit bijzondere programma. En via deze link https://veroniqueprins.nl/wp-content/uploads/2018/09/Aanbod-VWNWM-01092018.pdf

vind je de inhoud van dat wat we samen in 4 maanden gaan doen. Het is de ultieme combinatie tussen een individueel coachingsprogramma (de laatste keer dat ik 1 op 1 coaching in een dergelijke groep aanbied), de kracht van een mastermindgroep met gelijkgestemden én een trainingsprogramma in de vorm van een grote bibliotheek met informatie/trainingen en extra trainingsmomenten in dit programma.

Beantwoord deze vragen om te kijken of dit voor jou de juiste stap is

De vragen die je jezelf kunt stellen om te bepalen of dit programma voor jou geschikt is:

  • Ga je de acties echt in je eentje uitvoeren of voel je nu of op korte termijn al obstakels op je pad waardoor je denkt dat je het nog niet kunt doen of sowieso niet gaat doen
  • Ben je ambitieus en wil je zo snel mogelijk doorgroeien en denk je ook niet dat je dat samen met mij, met alle kennis en ervaring die ik heb, het vele malen sneller en beter zal gaan
  • Verwacht je dat je met mijn hulp minimaal 1 klant per maand extra zal maken. Dan speel je namelijk al break even met je investering. In mijn ogen een no-brainer.

Het programma begint per direct, (3 september)  uitstel is ook geen juiste strategische keuze. Je bent nu zover, laten we nu doorpakken. Ieder uitstel is het gevolg van een slecht gefundeerd excuus 🙂 . Op 31-12-2018 zal ik je in vol vertrouwen en vele malen wijzer los laten.

Neem je besluit vóór 3 september 23.59 uur om in aanraking te komen voor de bonus. Heb je nog vragen over dit aanbod, laat het dan weten via info@veroniqueprins.nl en dan kijk ik met alle liefde objectief met je mee. We gaan 4 maanden intensief samenwerken. Als ik voel en weet dat dit niet de beste actie voor jou is, dan zal ik je dat laten weten.

 

Rest mij je nogmaals te danken voor deze maanden samen. Ik reken er op dat we vanaf maandag de draad gewoon weer oppakken!

Ondernemende groet, Veronique

Scroll naar boven