Mijn 10 tips waarmee ik mijn praktijk vertienvoudigde…

Meld je nu aan voor regelmatige tips en adviezen per e-mail voor een bloeiende praktijk. Je ontvangt dan direct ook mijn gratis 10 gouden en bewezen tips waarmee je een (nieuwe) stevige basis onder je praktijk realiseert.

 

In mijn gratis e-book deel ik mijn bewezen gouden tips die ook jouw praktijk kunnen vertienvoudigen.

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk.
Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.

10 Gouden en Gratis Tips!

Herken je dit?

Je bent je hart gaan volgen en doet nu wat je écht leuk vindt. Hiervoor heb je een aantal dappere stappen gezet: een praktijk gestart en de veiligheid van je baan achter je gelaten. Je bent goed in wat je doet en klaar om iedereen te helpen met datgene wat jij het liefste doet.

 

Herken je dit? Het was mijn verhaal nog maar kort geleden

Ook ik ben 3 jaar geleden mijn hart gaan volgen en heb een succesvol bedrijf opgegeven om te gaan doen wat ik het allerliefste doe: andere mensen leren denken en doen als een ondernemer. En het plaatje zag er hier het eerste jaar hetzelfde uit: ik werkte het dubbele aantal uren en verdiende amper een minimum loon omdat ik veel te weinig klanten had. En ik wilde juist zo graag mensen helpen.

Ik was goed in wat ik deed, de klanten die ik had waren erg tevreden. Ik kreeg alleen geen nieuwe. Wat ik ook deed, wat ik ook probeerde, welke actie ik ook ondernam. Het eerste jaar verdiende ik €10.000,- en dat was te weinig om onze rekeningen van te betalen. En dus moest ik mijn droom opgeven of ik ging in no-time leren hoe je een succesvolle praktijk opzet.

Voor mij was dat een eyeopener. Als het voor mij, met ruim 20 jaar ondernemerservaring, al lastig was om een succesvolle praktijk te starten, hoe is dat dan wel niet voor jou? Met weinig of zelfs geen ondernemerservaring?

Ik deel éénmalig mijn gratis gouden tips achter mijn succes. De zaken die ik heb veranderd toen ik na een jaar besloot dat het anders moest en ik écht voor succes koos. Laat hiernaast je naam en e-mailadres achter en vertienvoudig ook jouw omzet in nog geen 2 jaar met de tips die ik je toestuur.

Wil jij ook jouw praktijk vertienvoudigen?

Download mijn gratis en bewezen tips. Je ontvangt dan ook wekelijks mijn Kick Ass praktijk tips (je bent gewaarschuwd!) die zorgen voor meer succes in jouw praktijk.

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.

Scroll naar boven