Ben jij klaar voor om vanuit een simpele visie op ondernemen je praktijk in 2018 écht succesvol te maken?

Ben jij druk met het maken van je plannen voor 2018?

Ik zie veel coaches en therapeuten knutselen aan hun doelen voor volgend jaar deze dagen. En daar word ik blij van; hoe helderder je je doel hebt, hoe meer gefocust je acties in kunt zetten en prioriteiten kunt stellen. Hoe groter de kans dat je dat doel ook haalt.

Op basis waarvan stel jij je doelen?

Je bent dus bezig met het je plannen, het stellen van je doelen. Mijn vraag is dan altijd ‘op basis waarvan stel jij die doelen?’

Op basis van ‘wat mogelijk zou kunnen zijn’

Het aantal uren dat je zou kunnen werken10% meer omzet dan vorig jaar want dat is reëelOp basis van ervaring van anderen, wat zij aan omzet behaalde in hun eerste, tweede, X jaar

En weet je, daar geloof ik niet in. Ik vind dat je doelen stelt op basis van wat je nodig hebt, bv gewoon om je hypotheek, boodschappen, telefoon en rekeningen te betalen. Op basis van wat je wilt, een reis, een studie voor je kind,  gewoon om jezelf te kunnen stretchen. Baseer je doelen niet op wat je denkt dat reëel is. Ik doe al 3 jaar op rij volledig irreëel dingen in de ogen van anderen, daar maak ik niet zo’n probleem van. Ik maak het wel waar.

Ben ik dan zo super slim?

Nee hoor. Een aantal mensen uit mijn omgeving zouden zelfs heel hard lachend zeggen ‘integendeel’ ???? Ik geloof, en ik ben van walk the talk, dat het niet ingewikkeld is om succesvol te zijn met je praktijk. Het is een kwestie van een paar basisdingen inrichten én je aantallen kennen. Enneh, het vervolgens ook gewoon te doen, laten we die niet vergeten.  Ingewikkelder dan dat kan ik het niet maken.

Gaat het dan vanzelf?

Nee, het gaat zeker niet vanzelf. Ook ik ga je niet de gouden sleutels geven om slapend rijk te worden. Of geld te verdienen met zo weinig mogelijk inspanning. Die sleutels heb ik namelijk zelf ook niet.

Ik ben niet zo van de term ‘moeiteloos’ ondernemen, er moet wel degelijk een inspanning geleverd worden, ik heb al heel veel ondernemersspierpijn gekweekt. Ik maak het echter ook niet ingewikkeld. Wat ik doe is niet moelijk, sterker nog, mensen staan er wel eens verbaasd over hoe simpel ik het maak. Ik zelf ook nog wel eens. Alleen lijkt het wel ingewikkeld en moeilijk te moeten zijn. En helemaal, sorry ik ben er zelf ook één, bij vrouwen. Als het simpel is dan kan het niet of klopt het niet of kan het toch eigenlijk niet. Ik ben het bewijs dat dat wel zo is.

 

Succes = logisch nadenken en je verstand gebruiken

Wil je dus leren hoe je met je door logisch na te denken én zicht op je aantallen te hebben van je praktijk een succes kunt maken in 2018? Wees dan aanwezig in deze gratis training.

Wanneer is deze online training een must?

Als je al een aantal jaar op rij roept ‘dit wordt nu echt mijn jaar’ maar het keer op keer toch maar niet lijkt te lukken​Als je ziet en begrijpt dat er iets van ‘een systeem’ in moet zitten maar je dat systeem maar niet te pakken krijgt, snapt, ingevoerd krijgtJe  bent al een aantal jaren bezig. Je werkt enorm hard. En toch komen er mensen ineens ‘op’ en die lijken je zo ineens voorbij te vliegen. En je gelooft in overvloed maar dit is wel echt irritant. We blijven wel mensen héJe moet hier echt bij zijn als je voor je gevoel van alles doet en het toch maar niet het resultaat krijgt dat je graag wil hebben en je maar niet begrijpt waarom niet

Waar wacht je op?

Er is plek voor 100 mensen.

Reserveer vandaag nog je plaats om er bij te kunnen zijn.

Ik deel mijn tips en visie op ondernemen die er voor zorgden dat ik binnen 16 maanden een omzet van Euro 100.000 had. En dat heb ik jaarlijks steeds verdubbeld sindsdien. Interessant?

Veronique Prins, Kick Ass Coach

Als dochter van een melkboer is het ondernemerschap mij letterlijk en figuurlijk met de paplepel ingegoten. En alhoewel ik als puber riep dat ik nooit ondernemer zou worden, ben ik inmiddels al ruim 23 jaar ‘eigen baas’. Sinds 3 jaar gebruik ik al mijn ondernemerskennis en -ervaring om zoveel mogelijk coaches en therapeuten te leren hoe ze een gezonde boterham kunnen verdienen met dat wat ze het liefste doen. Ik heb zelf in amper 3 jaar een zeer succesvolle praktijk opgebouwd en weet dus uit ervaring wat daar voor nodig is. Ik maak het voor mijn klanten mogelijk om hun dromen te realiseren en daardoor leef ik iedere dag mijn eigen droom. ‘Walk the talk’ is mijn motto. Ik hou veel van praten maar nog meer van doen, van actie. Ik ben direct, gedreven, gek op chocola, zwart/wit ballen en mijn gezin en hou niet van ruzie en excuses. Ik maak ondernemen simpel, het is namelijk een kwestie van logisch nadenken. Mijn klanten noemen mij ‘liefdevol confronterend’, je bent dus gewaarschuwd als je je inschrijft Ik ben altijd eerlijk. Niet altijd aardig als dat nodig is om jou succesvol te maken. Want dat is mijn missie en daar leef ik voor.

Ben jij klaar er voor om vanuit logisch denken en het leren kennen van je aantallen van je hobby een echt bedrijf maken?
Zorg dan dat je er bij bent op 18 december!

Praktische details:

Maandag 18 december  van 20.00 – 21.15 uurOnline, gewoon vanuit je eigen laptop thuis of onderwegInvestering: gratis. Ik weet het, belachelijk. Ik weet namelijk wat deze tips mij opgeleverd hebben……

Wat levert het je op?

Je begrijpt exact waarom het nu nog steeds niet je beste jaar ooit geweest is en waar dat nu aan ligt. En hoe je dat dus kunt ombuigen naar succesJe begrijpt waarom sommige acties niet het resultaat opleverden dat je verwachtte en je kunt dat volledig ombouwen. Op basis daarvan kun je volledig de regie nemen over je acties en dus over het resultaatJe gaat een volledig irreëel doel stellen en er nog vertrouwen in hebben dat het gaat lukken ookDit alles leidt tot (meer) klanten, (meer) omzet en het realiseren van je droom. En daarmee die van anderen

Scroll naar boven