Knallende start

10 dagen in actie voor een succesvol 2024!

Van 8 t/m 19 januari 2024 voor maar € 47,- ex BTW

knallende start

Als er nog 1 iemand zegt dat ‘2024 écht mijn jaar gaat worden’ dan ga ik gillen!

Ik vind dat altijd zo’n bijzondere uitspraak. Alsof al je blokkades ineens bij toverslag verdwijnen als de klok op 31 december 12 slaat. Als je heel 2023 standje ‘actie’ niet hebt kunnen vinden, wordt dat dan vanaf 1 januari ineens ‘totaal anders’? Wat denk je zelf? Als je niets met geld hebt, geen strategie hebt om omzet te maken, is dat dan bij zonsopgang op 1 januari ineens als vanzelf opgelost? Hou toch op!

Het is zo’n beetje als er met Kerst nog een kilo of 5 bijeten omdat je in het nieuwe jaar echt slank gaat worden. Maar dit jaar écht echt. Hoef ik verder niet meer toe te lichten toch?

Herkenbaar? Stiekem een tikkie confronterend wat ik zeg? Hoeft niet. Dan heb ik namelijk voor jou en voor iedereen bij wie de afgelopen jaren al prima waren maar waar in 2024 nog een scheppie bij mag, iets gaafs bedacht! Lees verder!

Als echte Kick Ass Business Coach ga ik jou helpen om vol gas het nieuwe jaar te starten. Geen woorden maar daden! In het kader van ‘een goed begin is het halve werk’ starten we samen het nieuwe jaar zodat je écht in actie komt. Hoe cool is dat!

image8
review2
review3

Wat gaan we doen?

 • 10 Dagen lang ben ik je Kick Ass Business Coach. 10 Dagen lang trappen we live samen de dag af van 9.00 – 9.30 uur. En waarschijnlijk iets langer, ik sta er om bekend altijd iets extra’s te geven.

 • Iedere dag geef ik je een tip of een opdracht waarmee je twee weken (10 werkdagen) lang volop in de klantenactie komt én blijft. Ongeacht de afleidingen en andere excuses.

 • We starten op 8 januari en doen dit 10 werkdagen tot en met 19 januari. De opnames van alle dagen zijn nog een jaar lang te bekijken.

 • Je hoeft je huis er niet voor uit, het is live online

 • In totaal minimaal 5 uur coaching van één van de beste businesscoaches van Nederland die als geen ander weet wat actie is en jou daarmee gaat helpen. En die ook nog eens op dubbel tempo spreekt dus het is sowieso minstens 10 uur aan waarde

 • Zodat je niet alleen maar over ‘mijn beste jaar ooit’ praat, maar er ook aan werkt. Er ook iets aan doet, in plaats van alleen maar loze kreten die aan het einde van het jaar dan toch weer tegenvallen helaas! En je gelijk aan het begin van het jaar volop zaait wat je dus de rest van het jaar kunt oogsten.

Klinkt goed, of niet dan?

Vijf uur lang een schop onder je kont, 10 dagen lang de allerbeste start van de dag die jij je kunt wensen. Dit alles voor slechts € 47,- ex BTW  Een absoluut schijntje voor de waarde die je krijgt. Voor de rekenaars onder ons; waar vind je een businesscoach voor € 9,- per uur?? Gaat toch nergens over? 

veronique prins in zaal

Wat praktische dingen

 • In verband met tijdgebrek nu even geen hyper-gelikte salespagina. Lijkt me ook niet nodig voor dit bedrag. De meesten van jullie weten wat mijn waarde is en hebben tijdens een challenge al eens kunnen ervaren hoe het is om met mij de dag te starten. Dat geeft je vleugels voor de rest van de dag! Daar voegt een extreem glimmende salespagina niets aan toe.

 • Het is live online, dus je hoeft er de deur niet voor uit. Zelfs op de fiets of in de trein ben ik te volgen, als je dan maar wel je oortje in doet, anders wordt het je door je medereizigers vast niet in dank afgenomen.

 • Als je 1 of meerdere dagen moet missen dan is dat ok. Je krijgt van mij de opnames van de livesessie zodat je die later terug kunt kijken

 • De opnames blijven een jaar lang beschikbaar. We zijn inmiddels dus al begonnen maar als je later instapt kan je alle nog komende dagen ‘live online’ volgen en de opnames van alle dagen zijn een jaar lang te bekijken. Je hoeft dus niets te missen en als je later dit jaar nog eens de behoefte aan wat extra ‘ass-kicking’, dan kun je deze video’s gewoon terug kijken. Dan zijn ze net zo waardevol

 • Hoe druk je ook bent of denkt te zijn, dit is een half uur per dag. Een half uur. Als je dat niet op kunt brengen dan kun je je afvragen of je wel echt een bedrijf aan het opbouwen bent. Just saying...

 • Last but not least. Weet dat als je nu niet zaait je een deel van de rest van het jaar niet zult kunnen oogsten. Dat heb je wel als je gelijk al begint met acties.

maureen

Maureen Bussmann

Your Silhouette

Wow, ik volg de 10 daagse Knallende start op dit moment. Toen ik me had aangemeld dacht ik, ok ik zie wel of het me lukt. Maar.. dan ben je netjes de eerste dag erbij, de tweede dag ook en ik had al door: dit gaat mij lukken. Waarom? Omdat Veronique Prins echt eerlijk is in wat ze je te vertellen heeft. Mijn probleem is dus het consequent (op)volgen van een actie. In deze 10 dagen heb ik veel knopen doorgehakt en ben ik nu al op veel punten consequenter in de uitvoer. Veel meer gekregen van Veronique dan verwacht. TOP! Als jij echt verder wilt met jouw bedrijf dan raad ik je Veronique als businesscoach absoluut aan.

marleen

Marleen Hartog

Miss Creative

Thrillerschrijfster zijn mag dan een heel andere tak van sport zijn dan coach, maar zelfs met een totaal verschillend type bedrijf is de 10-daagse training Knallende Start van Veronique monsterlijk waardevol. Heldere, lekker directe uitleg en voorbeelden die blijven hangen. Al gaat het uiteindelijk om de actie, en daartoe weet Veronique je als geen ander aan te zetten!

ester janssen

Ester Janssen

De lichaamstolk

Dit jaar 2022 ben ik begonnen met de Knallende start van Veronique. En knallend was het! De binnenkomer was hoe gecommitteerd ben je aan je bedrijf maar ook aan je eigen ontwikkeling binnen je bedrijf en bijvoorbeeld aan een cursus als deze om jezelf verder te ontwikkelen als ondernemer.
Ik vond van mezelf dat ik wel gecommitteerd was aan mijn bedrijf, maar door deze workshop volledig te volgen ben ik erachter gekomen dat ik nog veel stappen kan zetten om beter te worden in mijn bedrijf EN voor mezelf.

Investering

Ik weet wat een coach uur met mij kost. Ik weet hoe snel ik mensen tot actie aan kan zetten. Ik weet wat mijn challenges van 4 dagen met mensen doen. Nu gooien we er nog eens 6 dagen boven op. Ik zou zeggen; doen!

Euro 47 ex BTW is een belachelijke prijs. Dan kan ik het net zo goed gratis doen, dat realiseer ik me. Ik wil echter dat je er mee aan de slag gaat. Dat je ziet hoe waardevol dit is. En dan helpt het als je er voor betaald hebt, zo werkt het nu eenmaal. Dat die prijs nergens over gaat, daar hoeven wij geen discussie over te hebben, toch? 😊

Doe je mee? 10 dagen knallend het nieuwe jaar in? Ik zie je graag op 8 januari om 9.00 uur sharp.

Datum

8 t/m 19 januari 2024

Locatie

Live online

Investering

Slechts € 47,-exclusief BTW. Financieel te doen vermoed ik, zelfs als je praktijk echt niet loopt. 😊

Deze 10 dagen met mij werken overigens ook prima als je niet je ‘beste jaar ooit’ nastreeft maar gewoon wat inspiratie wilt. Of wanneer je altijd wat opstartproblemen hebt na de vakantie. Dan zou ik me ook inschrijven, dan kun je ook echt iets met deze 10 dagen. Maar dat even terzijde.

Tot 8 januari!

Scroll naar boven