Live 2-daagse basistraining

Slim en snel succesvol: de beste basis en een praktisch plan voor een bloeiende praktijk.

Dit moet toch makkelijker kunnen?

Klaar voor 2 volle dagen praktische tips, trucs en mijn eigen geheimen voor de allerbeste (her)start van je praktijk?

Super simpel, slim en strategisch! 

Eerlijk? Je had niet gedacht dat het ingewikkeld was. Hoe moeilijk kan het nou zijn? Maar inmiddels ben je er bijna 24/7 mee bezig. Ga je van totale passie naar totale frustratie. En weer terug. Doorgaan is soms lastig want je weet eigenlijk niet goed hoe. Maar stoppen is helemaal geen optie, daarvoor ben je al te ver en je bent geen ‘opgever’.

Je hebt mogelijk al een berg kennis opgedaan maar het echt in de praktijk brengen …………. er moet altijd nog wel iets af of ontwikkeld worden waardoor het NU nog niet kan.

Je wilt een leuke praktijk opbouwen. Klanten helpen. Je eigen inkomen verdienen, een praktijk die geld oplevert. Maar het komt momenteel niet verder dan een ‘happy hobby’ En zelfs niet altijd happy.

Herkenbaar? En ben je er klaar mee?

Dan is dit JOUW training! Zelfs (of juist) als je bij mij bijvoorbeeld al ‘Bouw een bloeiende praktijk in 90 dagen’ hebt gedaan.

Herken je dit?

Waarom komt er toch nog het een en ander bij kijken als je een praktijk met klanten wilt opbouwen? Waarbij je ook nog op een aantal praktische zaken stuit waarvan je denkt ‘hoe dan’? En dus doe je niets of ga je iig niet verder.Eerlijk? Je ziet een aantal collega’s die minder goed zijn dan jij en wel al geld verdienen of meer klanten hebben. Dingen die jij in je hoofd hebt zie je bij hen al gebeuren en daar baal je van.Als je denkt dat je iets geregeld hebt of begrijpt  lijkt er weer wat anders te moeten gebeuren. En daardoor lijk je permanent achter de feiten aan. En schiet het dus niet op. Je bent nog te druk met het ‘gedoe’ aan de achterkant.Je doet een beetje wat je anderen ziet doen. Hoe het lijkt te ‘horen’. En weet je, dat vind je eigenlijk helemaal niet leuk. Het brengt je zelfs steeds meer van je passie af, dat waarvoor je je praktijk ooit gestart bentEr zit best een soort van plan in je hoofd. In je gedachtes heb je het al lang en breed gedaan. Maar je trekt nog niet echt volle zalen, er lijkt nog iets te missen en soms is er daardoor ook frustratie.Enneh, als je heel als je de bullshit wegpoetste  dan geef je toe  dat je zelf de grootste bottleneck bent. Je zelf je eigen succes in de weg zit. Je je heel vraag af vraagt  waar je nu moet beginnen maar je het ook wel fijn vindt dat je nog geen antwoord op die vraag hebt. Want tot die tijd hoef je dus ook lekker veilig niets……………. Au!

Adem in adem uit. Ik zie je. Been there, done that. Ik ga je helpen. Zoals ik al met honderden coaches en therapeuten heb gedaan. Het komt goed.

Time for a change! Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Zolang als je maar niet hetzelfde blijft doen, dat is de definitie van waanzin. Dus als je klaar bent om nu ‘voor het echie te gaan’ of voor ‘in één keer goed als je een starter bent’, hou je aandacht er dan vooral heel even bij! Zelfs als je denkt dat je al over alle kennis beschikt; al je praktijk nog niet stijf van de klanten staat zijn deze 2 dagen met jou in mijn achterhoofd ontwikkeld.

Stap voor stap plan voor succes in je praktijk

Wat nu als ik je een stap voor stap plan geef waarmee je je praktijk kunt vullen met klanten. Niet zomaar klanten maar droomklanten. Als je een simpel plan krijgt wat je dagelijks kunt volgen; niet ingewikkeld, geen rocket science. Gewoon het plan volgen en iedere dag beter worden in de uitvoering er van. Zodat de resultaten ook steeds beter worden. Hoe klinkt dat?

Praktische tips en strategieën (Ja, jij wilde een bedrijf he? Daar hoort een strategie bij), geen rookgordijnen en plannen waarvan je denkt ‘daar moet ik eerst voor gestudeerd hebben’. Ik hou van simpel. Ik hou van eenvoudig business bouwen. Ik hou me aan feiten en gebruik mijn (melk)boerenverstand. Daarom zul je steeds hebben ‘he, maar dat kan ik ook!’.

Want als ik het kan kun jij het ook. En dat ga ik je leren!

Spoileralert!

Een kleine waarschuwing is wel op zijn plaats.  Er zijn er die een uur met mij al veel vinden. Laat staan 2 hele dagen. Achter elkaar. 2 intensieve dagen op full speed. Serieus, ze zullen voelen als een week. Vanwege het tempo, de inzichten, de emoties, de kramp in je vingers van het schrijven. Je zult niet naar de WC willen gaan uit angst om iets te missen. Je zult het eng vinden en je dood lachen. Van ‘jeetje kan ik dat ook?’ gaan naar ‘it’s my time to shine’. En dat alles in nog geen 48 uur. Als je zegt ‘kom maar op’ dan is de volgende stap het drukken op de koopknop.Ik hou je liefdevol een spiegel voor over hoe je zelf verantwoordelijk bent voor je succes. Of het gebrek daar aanEen vol hoofd, out of the box denken en een berg inspiratie waarmee je direct aan de slag wilt gaanEen kick in the ass benadering; ik ben niet altijd aardig, wel altijd eerlijkGeen ingewikkeld gedoe, ik hou van simpel en concreetIk ben allergisch voor excuses, daar kom je bij mij dus ook niet mee weg. Maar dat moet je zelf ook niet meer willenVoor iedereen die denkt dat hij het met het bepalen van een ideale klant wel weet. Bullshit 🙂 Zolang je zegt dat je het weet maar nog nergens consistent in actie bent gekomen weet je niets. ‘Weten en niet doen is hetzelfde als niet weten’

De kennis komt van mij, voor de uitvoering en het succes zorg jij!

 

Voor wie

Ik leer coaches en therapeuten hoe je geld kunt verdienen met je kennis. En hoe je daarmee in je praktijk zo snel mogelijk door kunt groeien naar het volgende niveau. In een zo kort mogelijke tijd, op een zo simpel mogelijke manier. Hoe je door de berg met actiepunten heen kunt kijken en je tijd zo efficiënt mogelijk inzet om je doelen te bereiken. Door je expertise om te zetten in geld genererende producten, onderwijl genietend van je ondernemersreis.

Je krijgt stap voor stap ideeën, strategieën en een actieplan om van je praktijk een écht succes te maken! Dus deze training is voor jou een zeer waardevolle investering:

* Zelfs als je pas net gestart bent met je bedrijf

* Zelfs als je al ‘van alles geprobeerd hebt’ en het toch nog niet gelukt is

* Als je denkt dat je alles al weet maar ze  toch nog niet in rijen bij je voor de deur staan. Dan mist er dus toch nog iets in het fundament van je praktijk. Daar gaan we aan bouwen.

 

Deze dagen draaien om leren, delen, groeien, ontwikkelen, focus, strategie, actie, netwerken en zo veel meer

 

Wie ben ik?

Net als jij had ik een droom toen ik mijn eigen praktijk startte. Want ik ben al ondernemer sinds 1992 en heb ook al diverse bedrijven succesvol opgebouwd. En altijd wist ik dat dat niet mijn eindstation was, dat er nog iets zou komen waar al mijn kennis en ervaring en vooral ook mijn hart samen zou komen. En dat gebeurde  iets meer dan 4 jaar geleden toen ik na een gebeurtenis het besluit nam om het idee wat ik al een aantal jaren had – het succesvol maken van andere ondernemers met mijn expertise – ook werkelijk uit te voeren. en Daarmee ontstond ‘Je zaak voor Elkaar’. Ik stopte met mijn andere bedrijf en ging doen wat mijn hart me ingaf.

Ik was er compleet klaar voor om andere ondernemers te helpen met hun bedrijf. Gemotiveerd én met 20 jaar ondernemerservaring kon ik niet wachten om aan de slag te gaan. En toen maakte ik een aantal dure fouten. Die er voor zorgden dat ik het eerste jaar nog geen Euro 10.000 omzet had. En daar kon ik niet van leven. En mijn droom omgeven was geen optie. Dus zocht ik hulp.Ik ging dingen leren over structuur, strategieën, plannen en daar was ik klaar voor omdat ik er een écht bedrijf van wilde maken en een gezonde boterham verdienen. Ik ging er vol voor, durfde er soms niet vol in te geloven. Stap voor stap groeide mijn kennis, mijn bedrijf, ikzelf en mijn omzet en verdubbelde ik deze jaar na jaar. Zonder hocus pocus of ingewikkeld gedoe, daar ben ik niet van.

Ik praat niet alleen over wat ik graag zou willen (heel veel en snel zelfs….) ik doe het ook! Vanuit die kracht en zelfs zo nu en dan verbazing (‘is dit echt mijn leven?’)  geloof ik dat het voor iedereen mogelijk is om de regie over je succes en je leven te pakken. Zo kan ik jou nu succesvol maken door het delen van mijn eigen kennis en  ervaringen op mijn weg. Waardoor we samen sneller kunnen gaan. En dáárom deze dag!

 

Je hoeft mij niet te geloven, dit is wat de deelnemers

van een eerdere training zeiden

Waarom deze training?

Begin dit jaar heb ik goed nagedacht over waar ik nu écht blij van word in mijn praktijk. Wat ik het allerliefste doe. Hoe wie ik en wat ik ben nog meer plek kon krijgen in mijn bedrijf. Dan kom ik uit op training geven, kennis delen. Dat heb ik 4 jaar lang zeer intensief gedaan, ik startte soms 3 trainingen per maand.

Dat ga ik weer doen vanuit mijn tenen. 2 dagen intensief werken aan je mindset, het fundament van je praktijk, je toekomst. Je krijgt een berg van mijn bewezen kennis, ik ga je uitdagen, kietelen, stretchen. Bloedeerlijk naar jezelf laten kijken. En live. In verbinding met mijn deelnemers, de échte interactie. Heerlijk!

Ik weet wat de kracht van 1 dag met mij is en dat weet jij ook. Iedereen die bij mij de bonusdag heeft meegemaakt weet hoe je hier de deur weer uit gaat. Ik weet ook dat een tweedaagse training meer dan dubbel zo effectief is. Echt uit je omgeving, aan je praktijk werken, je onderdompelen, bewust kiezen. Daar ontstaat de magie!

De kernwoorden van deze training: mindset,  inspiratie, kennis, netwerken, verbinding en een plan. Enneh, actie!

Investering

Ik weet wat ik geïnvesteerd heb om mijn kennis te verkrijgen en daarmee mijn succes te realiseren. Door deze waardevolle kennis met je te delen is de waarde van deze training onbetaalbaar. Als je werkelijk aan de slag gaat met dat wat we gedurende deze 2 dagen behandelen, dan kun je deze training in no time terugverdienen. In veelvoud. Bewezen!

De prijs voor het bijwonen van deze 2 dagen is slechts € 127,- exclusief BTW t/m 1 september as. Wat nog altijd een koopje is voor wat je krijgt. Je kent mijn waarde. 2 dagen voor dit bedrag is iets waar je niet eens over na zou hoeven denken. Boek daarom nu gelijk je ticket!

Datum:

Dinsdag 10 en woensdag 11 oktober 2023 van 09:30 – 16:30 uur

Er is ruimte voor maximaal 100 mensen, wacht dus niet te lang met het bestellen van je ticket want vol = vol!

 

Locatie: 

Van der Valk Vianen – Prins Bernhardstraat 75 – 4132 XE VianenIn verband met het Corona virus vindt deze training online plaats. We livestreamen interactief vanuit mijn kantoor in Moordrecht. Volledig volgens de RIVM richtlijnen, jij hoeft niet te reizen of te overnachten en wij kunnen toch 2 dagen aan de slag samen! Want ik wil niet wachten tot alles weer ‘gewoon’ is. Jij?? Doe dus mee!!

 

En een hoop voordelen:

  • gewoon vanuit je luie stoel, je eigen kantoor
  • geen reistijd
  • geen overnachting
  • je hoeft geen  1000 dingen te regelen omdat je 2 dagen weg bent

Wat is niet bij de prijs inbegrepen? 

Ik heb helaas geen ‘groot empathisch vermogen’. Hoef je dus ook niet op te rekenen als ik merk dat je jezelf voor de gek houdt met waarom je nog niet begonnen bentWe gaan niet dansen, niet knuffelen (Alhoewel? Maar geen groepshug ofzo), ik doe niet aan energizers, geen meditatie en je moet zelf je chakra’s al uitgelijnd hebben als je binnenkomt want daar zullen we deze 2 trainingsdagen geen tijd voor hebben. En ik weet eerlijk gezegd ook niet hoe dat moet, ik beperk me tot waar ik wel verstand van heb 😊Ingewikkeld gedoe. Ik kom niet met onderwerpen als funnel optimalisatie en hoe je de hoogste conversie uit je webinars kunt halen. Volstrekte onzin in je huidige faseJe krijgt dit keer helaas  niet de overheerlijke lunch waar ik om bekend sta, je moet je eigen bammetjes smeren. Je krijgt wel een super gave ‘goodybag’ dus dat maakt het dan weer goed!

Waar sluit je de tweedaagse mee af? 

Een hoofd vol ideeën en inspiratie. En het vertrouwen dat het ook voor jou mogelijk is om je dromen waar te makenEen helder zicht op je doel  en een nog sterker commitment aan dat doelEen actieplan om onmiddellijk aan de slag te gaan. Want de beste acties onderneem je binnen 24 uurJe Urker Mannenkoor is geëmigreerd. Je zult de keuzes hebben gemaakt die voor JOU en NU belangrijk zijn. Ook al geven ze je de bibbers. Maar niet doen is geen optie meer.Je weet na deze dag precies weet wat je te doen staat om jouw doel  realiteit te maken. Je hebt afscheid genomen van je lousy excuses.Je krijgt een ondernemersmindset. Op alles wat er na deze 2 dagen zal gebeuren zal je antwoord zijn ‘no problem’. Daarmee pak je de regie over jezelf, over je praktijk, je omzet en zelfs je leven.Focus en een berg energie. Over het algemeen gaan mensen redelijk ‘opgeladen’ bij mij de deur weer uit. Ready to rock!

Scroll naar boven