Bekijk hier de replay!

Hierbij de replay van mijn live online workshop. Ik neem je mee in het stappenplan dat ik zelf gevolgd heb en waarmee ik succesvol geworden ben.

Hoe ik tot dit stappenplan gekomen ben? Ik heb het zelf eerst in de totaal verkeerde volgorde gedaan! Dat was een enorm dure les: financieel en mentaal want ik ben zó gefrustreerd geweest. Ik was toch goed in wat ik deed, waarom kwamen ze nu niet??

Totdat ik leerde waar het fout ging. Wat ik anders en beter kon doen. Waar het slimmer en vooral concreter kon. En dat leer ik je in deze online workshop. De replay is te bekijken tot 16 mei a.s. om 23:59 uur.

Succes!!

Zie jij waar jij nog niet helemaal 'goed bezig' bent? Waar jouw zaak nog niet 'voor elkaar' is? En vind je dat wel oké of ben je daar eigenlijk helemaal klaar mee?

Als dat laatste het geval is kies dan nu voor deelname aan mijn online training 'Bouw een bloeiende praktijk in 90 dagen' 

Bouw een praktijk in 90 dagen

Tijdens dit complete business coachingsprogramma ga je hét fundament voor je bloeiende praktijk opzetten voor een consistente stroom aan klanten en omzet. En dat ook nog eens supersimpel, concreet en ongelooflijk praktisch. ‘Oh, dat kan ik ook!’, zal er gedurende de training steeds door je hoofd gaan. 

Dat is prachtig gezegd, maar aan het einde van deze 3 maanden ga je naar huis met:

  • Een bloeiende praktijk die staat als een huis. Je weet wie je bent, waar je voor staat en wat je uniek maakt. Je hebt een strategisch productaanbod dat naadloos aansluit bij waar je leuke én goed betalende klanten naar op zoek zijn. Je doel is heel helder, je kunt het zelfs al bijna ruiken. Maar wat nog veel belangrijker is; je hebt een simpel en goed te volgen dagelijks plan om klanten te maken en daarmee je doel te bereiken.

  • Financiële zekerheid en meer vrijheid. Doordat je écht als CEO van je praktijk 100% verantwoordelijkheid neemt over je acties, ben je de creator van je financiële toekomst. Het behalen van een consistente omzet is geen gelukstreffer of beginnersgeluk, maar dit wordt jouw nieuwe standaard. Je weet nu hoe je dat ook echt kunt realiseren.

  • Verkopen wordt leuker en makkelijker. Als iemand je vraagt wat je doet kan je zonder klamme handen, vlekken in je nek of te stotteren uit je mond laten komen voor wie en waarom je waardevol bent. Waardoor je potentiële klant denkt ‘doe mij dat!’ Waarbij jij je nooit als een verkoper voelt. Wat zou dat alleen je al waard zijn?

  • Je rent niet meer rond als een kip zonder kop. Je “Tom-Tom” staat ingesteld om je ambities en dromen waar te maken, hoe groot of klein ze ook zijn. Ook voel je de rust in je hoofd en het vertrouwen om je omzetdoel te behalen. Ja, ook jij bent in staat om klanten te maken, succesverhalen van je klanten te delen en gave reviews op je website te plaatsen.

  • Blije klanten waar ook jij een glimlach van krijgt. Je doel behalen is gaaf, weten hoe het ondernemersspelletje werkt ook, omdat het daarmee allemaal zoveel makkelijker gaat. Maar wat een belangrijk onderdeel is van de joy in je bedrijf zijn je klanten. De leukste klanten, die het eng vinden, maar toch doen. Die spanning voelen, maar er toch vol induiken. Aan het einde van dit traject kun je ‘dansen met je klant’ en daardoor trek je dus alleen maar dit soort fijne mensen aan. Hoe wordt het nog beter dan dit?

Klanten aan het woord

Twee waanzinnige bonussen als je inschrijft vóór donderdag 23:59 uur

Als jij net zo snel beslist als ik de stroop over mijn pannenkoek giet, dan zijn we zeker een match. En je moet natuurlijk wel een beetje van mijn ‘stijl’ houden. Als dat het geval is, log dan even in op je telebankieren en reserveer je plek. Zodat ook jij je droom waar kunt maken. Doe je dat vóór donderdag om 23.59 uur dan ontvang je de volgende bonussen:

Bonus 1: Gratis LIVE online trainingsdag op vrijdag 20 september 2024 twv € 497,- 

Als je al gaat stuiteren van een online webinar of workshop met mij van één uur, dan is het tijd om die energie om te zetten in het ultieme werk. En dat is waar mijn LIVE online trainingsdag om de hoek komt kijken. Tijdens deze dag valt alles wat je geleerd hebt in de training samen en ben je dus ook helemaal klaar om de wereld te veroveren. Als dat je doel is tenminste, je zou het wel kunnen met wat je weet.

Bonus 2: Gratis 100 dagen focus planner t.w.v. €29,95

Een hardcopy planner die ervoor zorgt dat je 100 dagen lang, elke dag, gefocust en met een duidelijk plan aan het werk kunt gaan. Want, the secret of your success is determined by your daily agenda

Bouw een bloeiende praktijk in 90 dagen!

Hét businesscoach programma dat je alles leert om van € 0,- (of € 500,- of € 1.000,-) omzet per maand, naar structureel € 2.500,- te groeien.

Bouw een bloeiende praktijk in 90 dagen!
Scroll naar boven