Hierbij de replay van het webinar 'De 5 basisstappen voor een succesvolle praktijk'. Ik neem je mee in het stappenplan dat ik zelf gevolgd heb en waarmee ik succesvol geworden ben.

Hoe ik tot dit stappenplan gekomen ben? Ik heb het zelf eerst in de totaal verkeerde volgorde gedaan! Dat was een enorm dure les: financieel en mentaal want ik ben zó gefrustreerd geweest. Ik was toch goed in wat ik deed, waarom kwamen ze nu niet??

Totdat ik leerde waar het fout ging. Wat ik anders en beter kon doen. Waar het slimmer en vooral concreter kon. En dat leer ik je in deze online training. De replay is te bekijken tot 30 april a.s. om 22:00 uur.

Succes!!

Zie jij waar jij nog niet helemaal 'goed bezig' bent? Waar jouw zaak nog niet 'voor elkaar' is? En vind je dat wel oké of ben je daar eigenlijk helemaal klaar mee?

Als dat laatste het geval is kies dan nu voor deelname aan mijn online training 'Bouw een bloeiende praktijk in 90 dagen' 

Alle informatie vind je via de link. Je hoeft maar 2 vragen te beantwoorden:

  • Ben ik blij met hoe het nu gaat of wil ik het graag veranderen en zie ik zelf niet in hoe ik dat zou kunnen veranderen? Als het zo blijft gaan als het tot op heden is gegaan komt het niet goed......
  • Ik vind die Prins wel een beetje een bijzonder en direct type, maar ik denk wel dat zij de persoon is die van mij een ondernemer kan maken

Mocht je nu op allebei de vragen 'ja' geantwoord hebben, druk dan gewoon op de knop. Je hebt het nodig en wilt het met mij, waar twijfel je dan nog over?

Wil je eerst nog wat dingen overleggen en samen kijken of dit voor jou de juiste stap is, mail dan naar team@veroniqueprins.nl en dan kijken we met alle liefde met je mee of en wat de juiste keuze voor je is.

Als je vóór 26 april a.s. 18:00 uur besluit om mee te doen dan kom je nog in aanmerking voor de bonussen, te weten een extra online live dag op 3 november a.s. en 24 waardevolle video's, samen ter waarde van € 897,-.  Veel makkelijker dan dit kan ik het niet voor je maken.

Succes!

Scroll naar boven