Replay van het webinar ‘de 10 belangrijkste spelregels die de 10% succescoaches groot maakten’

 

Op maandag 15 mei heb ik een online training gegeven over het recept van succes. Dat recept zie ik net als het bakken van een taart: zonder recept lukt hij zeker niet, doe je maar wat. Heb je een recept, de juiste ingrediënten en volg je de stappen dan is de kans groot dat het er als een taart uitziet en ook als een taart smaakt. Altijd een variant op het plaatje, maar het komt wel dichtbij. 

 

Zo is het ook met deze 10 spelregels. Ze garanderen geen succes. De kans op succes wordt wel vele malen groter dan zonder dat je deze tips in acht neemt. En hoe meer je er naar leeft, hoe meer nauwgezet je ze volgt, hoe groter de kans op meer klanten en meer omzet.

 

Wil je het webinar nog eens terugkijken? De replay vind je hieronder. En ik deel graag de test met je waarover ik tijdens de training sprak. Deze kun je hier downloaden.

Aanbieding voor het programma: Bouw een bloeiende praktijk in 90 dagen. Hét online programma dat er voor zorgt dat je praktijk in 3 maanden staat als een huis en voor je beste jaar ooit gaat zorgen!

 

In dit programma zet  je de belangrijkste stappen van je praktijk: 
  • Je bepaalt je ideale klant tot in detail
  • Je hebt na afloop een concreet en strategisch productaanbod
  • We besteden aandacht aan het bepalen van je doel (aan je echte doel, niet dat wat je denkt dat haalbaar is…) en ik leer je mijn geheime en ubersimpele stappenplan dat er voor zorgt dat je maand na maand en dus ook jaar na jaar je omzetdoel haalt.
  • Ik leer je hoe je website als een klantmagneet kan werken en  de basis gaat vormen voor je online marketing
  • Ik leer je ‘dansen met je klant‘. Een aanbod maken waarop je klant nog voordat je de prijs hebt genoemd ‘ja’ tegen heeft gezegd. En je krijgt door dat sales is om van te houden. Dat je mensen een dienst bewijst door ze een aanbod te doen, dat je niets komt halen.

 

Super bonussen voor snelle beslissers 
Als je vóór woensdag 17 mei 18:00 uur besluit om deel te nemen aan deze waardevolle en bewezen training, die bovendien een 30 dagen niet goed geld terug garantie heeft, krijg je als bonus een online livedag op vrijdag 3 november 2023 t.w.v. € 497,- exclusief BTW. En tevens 24 Kick Ass Business video’s die je nog allerlei extra tips en inzichten geven op het gebied van business en ondernemersmindset t.w.v. € 297,- exclusief BTW.  

 

Wil jij van je hobby een praktijk met goed betalende klanten maken? Schrijf je dan nu in voor deze training via www.jezaakvoorelkaar.nl/bloeiende-praktijk-90-dagen

Zijn er vragen, dingen niet duidelijk of wil je weten of deze training ook voor jou/ jouw praktijk geschikt is, mail dan naar team@veroniqueprins.nl

Heel veel succes!

Scroll naar boven