Joehoe, de dag waarvan je wist dat hij zou komen; dag 10 van deze 10 dagen ‘Knallende Start’. Voor de één een opluchting, de ander denkt ‘nee, niet nu al’. En ik ben natuurlijk reuze benieuwd welke het voor jou is.

In ieder geval hoop ik, ongeacht hoe je er in zit, nog een hoop waarde haalt uit de video van vandaag die over ‘aantallen’ gaat.

Heel veel plezier!

Opdracht van vandaag:

Bij de video van vandaag hoort een werkboek. Maak de oefeningen naar aanleiding van de video zodat je echt de juiste focus voor jezelf kunt bepalen.Ik wil je heel hartelijk bedanken voor deze 10 dagen. Ik heb er echt van genoten om dit 10 dagen met je te kunnen doen. Als ik iets fijn vind dan is het ‘lesgeven’ en dat heb ik dankzij jou 10 dagen voluit kunnen doen. Dus dank, echt!

Waarbij ik ook heel eerlijk de hoop uitspreek om nog wat langer met je ‘op te trekken’. Je hebt nu gevoeld hoe het is om met me te werken. Hoe krachtig ik mensen ‘aan’ kan zetten, dat is echt mijn superpower. Los van het feit dat ik ook nog eens heel veel weet over het bouwen van een business. Je komt niet waar ik ben met enkel trial and error en een portie geluk.

Daarom nodig ik je van harte uit voor het programma ‘100 dagen Doen en Doorgaan‘ Het programma dat precies dát is; een volledig actieprogramma. Weet je van jezelf dat je genoeg kennis hebt maar dat het vooral in het DOEN zit, dan past dit je exact. Het is dus geen coachingsprogramma, het gaat om in actie komen én in actie blijven. 100 dagen lang Vitamine V, 10 keer meer dan je hier in de afgelopen 10 dagen hebt gehad. Hoe zou dat voor je zijn?

Als je voelt dat dat is wat je nu nodig hebt, dat nog meer leren niet het antwoord is om meer omzet te krijgen, druk dan op de knop.

Je krijgt 24 uur Euro 100 korting.Nogmaals dank voor deze 10 dagen. Als ik je méér waarde heb geleverd dan deze Euro 47, dan zou ik het super vinden als je een recensie achter zou willen laten: recensie

Ik wens je alle succes!

 

Warme groet,

Veronique

Scroll naar boven