Jippie, je bent geïnteresseerd in waardevolle tips over hoe je de prijzen/tarieven in je praktijk bepaalt. Ik reken erop dat mijn ebook je daar echt mee gaat helpen. Er is een mail naar je onderweg (Check eventueel je spambox, vooral als je met een Hotmail of Gmail adres werkt) met een link naar mijn ebook. Maarreh, ik kan me voorstellen (als je een beetje op mij lijkt) dat je eigenlijk niet wilt wachten op deze mail maar gelijk door wilt pakken en ook gelijk wilt weten; 'hoe werkt dat nou met die prijzen?' klik dan op de onderstaande knop en je kunt gelijk aan de slag!

Als je nog niet hebt weg geklikt om hard aan de slag te gaan met de tips in het e-book,  wil ik je ook mijn Gratis online training aanbieden “5 Simpele stappen voor een praktijk mét klanten maar zonder stress (of burn-out)”.

Meld je hieronder aan voor mijn gratis online training op 19 maart en ik vertel je de 5 Simpele stappen voor een praktijk mét klanten maar zonder stress (of burn-out)!

Wil je nog meer tips om je praktijk snel te laten groeien? Ik  deel graag mijn kennis en mijn leven op Instagram.

Of luister mijn podcasts op Spotify of via Apple Podcasts.

Scroll naar boven