Jippie, je bent geïnteresseerd in het opbouwen van een serieus bedrijf en ik reken erop dat mijn ebook je daar echt mee gaat helpen. Er is een mail naar je onderweg (Check eventueel je spambox)

Terwijl je daar op wacht heb ik nog iets belangrijks voor je. Heb je een paar minuutjes?

Ben jij er klaar voor om je droom werkelijkheid te maken? Om je praktijk nu écht te starten en impact te maken door de resultaten die je bij klanten bereikt?

Super, dan is dit ebook een fantastische tool om je daarmee te helpen. Echter, van het lezen van een ebook is nog nooit iemand succesvol geworden. Het gaat niet om wat je weet, het gaat om wat je DOET? Alleen plannen maken hebben nog nooit iemand succes vol gemaakt, het gaat om in actie komen. Zelfs als je het eng vindt, zelfs als je misschien nog niet helemaal weet hoe. Je wist ook niet hoe je moest fietsen maar door gewoon te blijven proberen is dat uiteindelijk ook goed gekomen toch? Maar niet door in gedachten je pedalen rond te draaien maar door echt op je zadel te gaan zitten. Ondernemen is niet anders, geloof me. 

Ik kwam erachter dat de meesten wel een stok achter de deur kunnen gebruiken. En dat het niet alleen gaat om wat je in je hoofd bedenkt en alle wilde plannen die je hebt, maar ook om wat je daarvoor in je praktijk zaait. Want als je niet zaait kun je ook niet oogsten. En dat zie ik zo ongelooflijk vaak gebeuren, dat het bij plannen maken blijft terwijl ze wel echt succesvol willen zijn. Dus, hierbij wat gaafs!

Ik zie dat volhouden in deze periode voor sommigen nog wel een dingetje is. Er zijn veel afleidingen, je werkt thuis, etc. Daarom heb ik iets gaafs bedacht. Als echte Kick Ass Business Coach ga ik jou helpen om gas bij te geven dit jaar. Om juist nu voluit te gaan en alles uit deze periode te halen. Met slechts een ½ uur werken per dag. Hoe cool is dat!

Wat gaan we doen?

  • 10 Dagen lang ben ik je Kick Ass Business Coach.
  • 10 Dagen lang trappen ontvang je een video van minimaal 30 minuten.
  • Iedere dag geef ik je een tip of een opdracht waarmee je twee weken lang volop in de klantenactie blijft.
  • Je hoeft je huis er niet voor uit, het is live online
  • In totaal 5 uur coaching van één van de beste businesscoaches van Nederland die als geen ander weet wat actie is en jou daarmee gaat helpen

Klinkt goed of niet dan?

Vijf uur lang een schop onder je kont, 10 dagen lang de allerbeste start van de dag die jij je kunt wensen. Dit alles voor slechts € 27,- ex BTW als je het binnen 24 uur koopt. Hierna gaat de prijs omhoog naar €97,- ex BTW.

Een absoluut schijntje voor de waarde die je krijgt. Voor de rekenaars onder ons; waar vind je een businesscoach voor € 5,40 per uur?? Gaat toch nergens over?

Klik na de betaling niet weg, je wordt doorgeleid naar de registratiepagina

Investering

Ik weet wat een coach uur met mij kost. Daarnaast sta ik bekend als 'de Kick Ass coach van Nederland', dé coach die bekend staat voor het als geen ander mensen in actie kunnen krijgen en houden. Zodat ze klanten krijgen en klanten houden. Tel die bij elkaar op en ik zou zeggen; doen!

Euro 27 ex BTW is een belachelijke prijs. Dan kan ik het net zo goed gratis doen, dat realiseer ik me. Ik wil echter dat je er mee aan de slag gaat. Dat je ziet hoe waardevol dit is. En dan helpt het als je er voor betaald hebt, zo werkt het nu eenmaal. Dat die prijs nergens over gaat, daar hoeven wij geen discussie over te hebben, toch? 😊

Doe je mee? 10 dagen voluit? Omdat je niet in 1 dag laaiend succesvol wordt, ook niet in 3 en zelfs niet in 10. Je zet wel de basis neer als je begint met 10 dagen, als je gaat zaaien. En............... er zijn veel deelnemers die uit deze 10 daagse al klanten hebben gehaald, dus doen!!

Klik na de betaling niet weg, je wordt doorgeleid naar de registratiepagina

Wil je nog meer tips om je praktijk snel te laten groeien? Ik  deel graag mijn kennis en mijn leven op Instagram.

Scroll naar boven