Super dat je mijn E-book ‘Maar wat vraag ik daar nu voor?’ Waardevolle tips om je prijzen te bepalen’ hebt aangevraagd. Je kunt het downloaden door op de afbeelding  of op deze link te klikken.

Omdat je mijn E-book hebt aangevraagd weet ik dat iets in jou klaar is voor de volgende stap met jouw praktijk…

De aanbieding voor de Kickstart workshop is helaas verlopen. maar ik heb wel nog iets anders gaafs voor je. Als je nog niet hebt weg geklikt om hard aan de slag te gaan met de tips in het e-book, heb ik nog iets anders waardevols voor je!

Dé Kick Ass code voor succesvol ondernemen

Waarin ik je leer dat succes er niet “ineens” is. Ik neem je mee op mijn pad van de afgelopen jaren en laat je de achterkant van de “stralende voorkant” zien.

Ik laat je zien dat het opbouwen van een bloeiende praktijk alles te maken heeft met je ideale klant, een concreet aanbod, een marketingstrategie en nog heel veel meer praktische zaken. Een voorraadje luiers bijvoorbeeld 😊

Heel goed in je vak zijn, is niet genoeg om ook een bloeiende praktijk op te bouwen

Dat vraagt van je dat je ook een goede ondernemer bent en het ondernemersspel begrijpt en dat is een vak apart. Het is ozo belangrijk dat jij je als ondernemer gedraagt; de mindset kant van succes. “How you show up”. Dat is alles bepalend. En jij kunt dit leren, echt waar!  Want als je doorkrijgt hoe het werkt, dan wordt succes een vanzelfsprekendheid.

Succes komt als je dromen groter zijn dan je excuses

In 10 hoofdstukken leer je wat ervoor nodig is om die succesvolle ondernemer te worden. In mijn bloedeerlijke en soms confronterende boek (be prepared😊) deel ik de strategische en mindset-kant van succes. Op z’n Veronique’s: direct, humoristisch en vooral lekker duidelijk, precies zoals ik ben.

Je krijgt in dit boek dé Kick Ass code om je praktijk slimmer en sneller op te zetten. En nee dat is geen quick fix maar het hoeft ook zeker niet 10 jaar te duren om dé expert in je vakgebied te worden en een goed inkomen te verdienen.

Met dé Kick Ass code begrijp je waarom sommige dingen tot op heden nog niet gewerkt hebben en hoe je, ongeacht de fase waarin je nu zit, je omzet goed kunt laten groeien, zodat ook jij je dromen kunt waarmaken.

Droom niet je mooiste leven, maar leef je mooiste droom. Zakelijk én privé. Met dé Kick Ass code voor ondernemen staat niets je meer in de weg. Actie!

Op 30 augustus geef ik een gratis Masterclass: “De 5 basisstappen voor een succesvolle praktijk”.

JTNDZGl2JTIwY2xhc3MlM0QlMjJfZm9ybV8xMTMlMjIlM0UlM0MlMkZkaXYlM0UlM0NzY3JpcHQlMjBzcmMlM0QlMjJodHRwcyUzQSUyRiUyRmplemFha3Zvb3JlbGthYXIuYWN0aXZlaG9zdGVkLmNvbSUyRmYlMkZlbWJlZC5waHAlM0ZpZCUzRDExMyUyMiUyMHR5cGUlM0QlMjJ0ZXh0JTJGamF2YXNjcmlwdCUyMiUyMGNoYXJzZXQlM0QlMjJ1dGYtOCUyMiUzRSUzQyUyRnNjcmlwdCUzRQ==

Wil je nog meer tips om je praktijk snel te laten groeien? Volg me hier op Instagram, op mijn  Facebookpagina , mijn YouTube kanaal of luister hier mijn podcasts. Hier deel ik heel veel kennis gratis!

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

Scroll naar boven