WE MAKE A LIVING BY WHAT WE GET,

WE MAKE A LIFE BY WHAT WE GIVE                              ~ Winston Churchill

Het is het seizoen van geven. De tijd van het jaar waarin we er normaal al voor anderen moeten zijn maar nu al helemaal. Nu we niet bij elkaar kunnen zijn, kunnen we er wel voor elkaar zijn. Dus heb ik weer eens iets bedacht. Iets bijzonders waar ik jouw hulp bij nodig heb, zodat wij samen anderen kunnen helpen en ik vervolgens jou kan helpen. Ben je er nog?

Ik verkoop een aantal unieke producten/ sessies voor Stichting Het Vergeten Kind. En als ik zeg uniek, dan bedoel ik ook uniek. In de zin dat het dingen zijn die ik niet eerder heb gedaan en 100% zeker ook nooit meer zal doen. Ik geloof echter in overvloed en dat we juist daarom in deze tijd moeten delen!

Unieke aanbiedingen van Je zaak voor Elkaar met 100% donatie voor Stichting ‘Het Vergeten Kind’

Doe je mee?
Hieronder volgt wat ik aan wil bieden. Heb je ergens interesse in, lees dan ook nog even de tekst helemaal onderaan de pagina met nog wat praktische informatie.

Wil je overigens rechtstreeks doneren, dat kan ook: https://het-vergeten-kind-stichting.onlinecollecteren.nl/collectebussen/veronique-prins-het-vergeten-kind-stichting20 persoonlijke gesigneerde boeken ‘De Kick Ass Code voor Succesvol Ondernemen’

Koop één van mijn boeken en ik signeer een exemplaar speciaal voor jou.
Normale prijs Euro 24.95, speciale prijs voor Stichting Het Vergeten Kind Euro 34,95 inclusief BTW en inclusief verzendkosten voor Nederland en België. Hij stond toch al heel lang op je lijstje, kun je hem nu beter maar nu kopen toch?

 

20 boeken beschikbaar, 100 % van de opbrengst naar   Stichting Het Vergeten Kind op = op

IK HEB INMIDDELS MEER BOEKEN GESCHONKEN DAN IK BELOOFD HAD. DAARMEE SLUIT IK DEZE ACTIE. IEDEREEN ENORM BEDANKT VOOR HET KOPEN EN GEVEN!! 30 Je zaak voor Elkaar kaartendecks – COLLECTORS ITEM!

Ik bied 30 exemplaren van mijn eigen kaartendeck aan. Dit is echt een collectorsitem want deze decks zijn niet te koop! Trek iedere dag een kaart met een quote en een opdracht voor die dag zodat je gelijk in de actiestand staat! Stichting Het Vergeten Kind prijs is Euro 30 inclusief BTW en verzendkosten voor Nederland en België.

30 kaartendecks beschikbaar, 100 % van de opbrengst naar  Stichting Het Vergeten Kind op = op

DECKS ZIJN ECHT OP!!!!! IK HEB ER MEER VERKOCHT DAN 30, DAT STORT IK OOK ALLEMAAL DOOR MAAR IK HEB ZE ECHT NIET MEER! 20 keer deelname aan mijn 10 daagse training Knallende Start

Van 4 tot en met 15 januari organiseer ik op werkdagen de 10 daagse Knallende Start. 10 dagen lang starten we samen de dag om niet alleen die dag maar ook het nieuwe jaar op een super manier te starten. Want als ik nog 1 iemand hoor zeggen ‘2021 wordt mijn jaar’ zonder dat je werkelijk iets gaat DOEN, dan ga ik gillen! Daarom heb ik besloten om weer 10 dagen knallend de dag te starten met jou en nog ‘een paar anderen’.

De reguliere prijs van deze 10 daagse (10 x 1/2 uur businesscoaching) is Euro 47 ex BTW. In deze actie verkoop ik 20 keer deelname aan deze training voor Euro 67 ex BTW en deze opbrengst doneer ik volledig aan Stichting Het Vergeten Kind (en ja, daar betaal je dus meer voor voor het goede doel!)

20 x deelname beschikbaar, 100 % van de opbrengst naar  Stichting Het Vergeten Kind op = op

 

OOK DIT AANTAL IS INMIDDELS RUIMSCHOOTS OVERSCHREDEN EN DAARMEE SLUIT IK OOK DE VERKOOP VAN DEZE. WIL JE TOCH MEEDOEN MET DE 10 DAAGSE DAN KAN DAT VIA WWW.JEZAAKVOORELKAAR.NL/START 20 keer deelname aan een leerzame en lekkere Lunch en Learn

Ik nodig je uit voor een Lunch en Learn tbv dit goede doel. Post Corona organiseer ik een heerlijke lunch. Om daar toelichting op te geven; ik sta om 2 dingen bekend. Dat ik altijd zeer goed voor mijn gasten zorg (gemiddelde gewichtstoename 1 kilo per lunch) en dat ik altijd ongelooflijk veel waarde geef. Deze twee combineer ik tijdens een interactieve Lunch en Learn in klein gezelschap!

De waarde van deze lunch is groot. Je hebt in klein comité toegang tot al mijn kennis (dus kom voorbereid!) en je gaat ook nog eens met een volle maag weer weg. Is minstens Euro 250 waard. In deze actie verkoop ik 20 keer deelname aan deze lunch voor Euro 77 ex BTW en deze opbrengst doneer ik volledig aan Stichting Het Vergeten Kind. Let wel; je koopt nu je deelname en ontvangt de uitnodiging als er weer 20 mensen in mijn trainingsruimte mogen.

20 x deelname beschikbaar, 100 % van de opbrengst naar   Stichting Het Vergeten Kind op = op

Ik heb inmiddels 3 lunchdagen gevuld ipv de ene die ik beloofd had. Meer kan ik er in mijn agenda echt niet kwijt. Deze actie is dus uitverkocht!! Dank aan iedereen die heeft gekocht! 10 keer diner/bbq bij ons thuis

Deze is uniek. Voor mij is ons huis echt mijn prive domein, voor dit goede doel wil ik daar een uitzondering voor maken. En daarom stel ik 10 diners beschikbaar, bij ons thuis en bij mooi weer in de tuin waar we bijna een jaar lang aan het verbouwen zijn geweest. In intieme setting ontvangen Ko en ik je voor een heerlijk diner (onze schoonzoon is een geweldige kok!!) of een BBQ in de tuin als het mooi weer is. Wij maken zelfs van de goodybag voor een training van Euro 27 een feestje, wat denk je dat dit zal zijn?

Vanzelfsprekend post Corona. Je krijgt heerlijk te eten én je mag me alles vragen. Dit is echt bijzonder en ik vind het zelf ook nog een beetje eng dat ik dit doe. Als je dit wilt koop dan NU je ticket voordat ik dit item verwijder…….

De waarde van dit diner is enorm,  de echte businessbouwers snappen dit direct. Ik heb voor een dergelijk diner ooit eens Euro 750 pp betaald.  In deze actie verkoop ik 10 keer diner bij ons thuis voor Euro 250  ex BTW pp en deze opbrengst doneer ik volledig aan Stichting Het Vergeten Kind. Let wel; je koopt nu je deelname en ontvangt de uitnodiging als we weer met 10 mensen mogen samenkomen en het weer weer lekker is, medio april. Daar is een reden voor, die vind je op de definitieve uitnodiging na aankoop

10 x deelname beschikbaar, 100 % van de opbrengst naar Stichting Het Vergeten Kind op = op

*doorgang bij minimaal 6 deelnemers

 

Leuk dat jullie bij me willen komen eten maar dit diner is inmiddels al uitverkocht! Dank aan iedereen die bijdraagt aan deze actie!

2 keer 1 op 1 VIP coaching sessie 2,5 uur

Oke, klapstuk van deze actie. Net als het diner is dit echt éénmalig en een unieke kans. Ik doe namelijk al 3 jaar geen 1 op 1 coaching meer. En ik weet wat de waarde van mijn coachingsessies is. Dit jaar draaien méér dan  50 van mijn klanten  > Euro 100.000 of een veelvoud daarvan. In deze sessie kijk ik met je naar je aanbod, je strategie en daarmee je plan voor 2021. De waarde daarvan is, gezien mijn kennis en de resultaten van mijn klanten, minstens Euro 10.000 en zou ik deze los verkopen dan kan ik dat er ook voor krijgen. De groeitijgers onder jullie zien dat dit een megadeal is, vooral ook omdat ik dit nooit meer zal doen.

In deze actie verkoop ik 2 keer deze exclusieve sessie bij mij op kantoor of via Zoom voor Euro 2500  ex BTW  en deze opbrengst doneer ik volledig aan Stichting Het Vergeten Kind.

2 x beschikbaar, 100 % van de opbrengst naar  Stichting Stichting Het Vergeten Kind op = op

 

YES! OOK DE VIP COACHING IS INMIDDELS UITVERKOCHT! MEGADANK AAN DE KOPERS, IK ZAL JULLIE SNEL CONTACTEREN! 

Als je wilt kopen of gekocht hebt, nog een paar praktische zaken:

  • Deze actie is spontaan ontstaan. Daarom geen vette salespagina. Daar heb ik geen tijd voor, ik reken er op dat dat ook niet nodig is om de waarde van de diverse artikelen/acties te kunnen zien
  • Eigenlijk heb ik vanaf vandaag vakantie, maar ik doe dit voor het goede doel. Ik heb ook geen vet team hier op kantoor, we doen dit allemaal samen. Overspoel ons dus niet met emails; volgens mij is het best duidelijk opgesteld. Je ontvangt na aankoop direct de factuur (check je spam!) en verder nog geen emailbevestiging. Dat hebben we op zo’n korte termijn nog niet in kunnen richten. We gaan er niet met je geld ‘vandoor’, je ontvangt uiterlijk maandag van ons een email met hoe of wat
  • De boeken en kaartensets sturen we zsm op. Doe je mee aan de lunch of het diner, dan doe ik een aantal datavoorstellen nadat we weer samen mogen komen. Komt goed. Voor de VIP sessies stem ik vanzelfsprekend de datum met je af.
  • Werkt de link niet meer dan is een product uitverkocht, mail dan dus niet dat het niet werkt. Dan ben je gewoon net even te laat.
  • Mijn doel is om Euro 10.000 op te halen. Ik vraag je me te helpen dat te halen. Daarmee helpen we de kinderen die dat zo hard nodig hebben. En ik help jou met mijn boeken, kaarten, lunch, 10 daagse, diner of VIP sessie op mijn beurt met het bouwen van je business. Ik zeg win-win-win!

Doe je mee?  Vraag het als kado voor Kerst, geef het jezelf of een ander kado omdat je een goed jaar hebt gehad, zie het als de ultieme kans om met deze actie jezelf en je bedrijf écht next level te laten gaan in 2021!

Scroll naar boven