Vind jij het ook zo moeilijk om je ideale klant te kiezen?

Ook ik vond het ongelooflijk moeilijk om te kiezen, ik wil namelijk alle ondernemers helpen om succesvol te worden. Dus trok ik me niets aan van alle marketingtips en adviezen, koos ik niet en ging ik dus voor ‘iedereen’. Herkenbaar?

Dat besluit heeft me bijna mijn bedrijf en mijn droom gekost. Dus koos ik door schade en schande uiteindelijk toch de groep mensen die het beste bij mijn passen en waar ik het liefst mee werk. En vanaf dat moment is mijn omzetcurve steil omhoog gegaan.

Ik wil jou mijn leermomenten besparen!

Maak niet dezelfde (dure en pijnlijke) fout als ik destijds heb gemaakt. En leer van mijn leergeld; ik dacht dat ik het zelf wel kon en dat heeft me ruim een jaar omzet gekost. Los van de frustratie, tijdsverlies en pijn aan mijn ego…

Jij hebt een keuze. Je kunt zelf het komende half jaar het wiel uitvinden of jouw bedrijf een jaar voorsprong geven door het kijken naar mijn trainingsvideo’s. Daarin deel ik al mijn gouden ideeën, geef je oefeningen en bewezen tips zodat je in 3 online trainingen van 1 uur komt tot de keuze van jouw ideale klant. Dat is de noodzakelijke eerste stap op weg naar een bloeiende praktijk. Een praktijk met meer omzet, meer klanten en meer plezier omdat je werkt met wie je het liefste werkt.

Waarom heb je nog niet gekozen?

Je denkt aan al die mensen die je dan ‘niet meer kunt helpen’ omdat ze buiten je doelgroep zullen vallen.Je bent als de dood dat je omzet verliest als je zult kiezen.‘Wat als ik nu de verkeerde doelgroep kies?’ Uit angst kies je dus maar helemaal niet.Hoe weet je nou of je doelgroep wel groot genoeg is om een goed inkomen te verdienen?Je hebt geen idee hoe je een doelgroep moet kiezen.‘Als ik heb gekozen, mag en kan ik dan ‘anderen’ ook nog wel helpen?’‘Ik hou juist van de afwisseling van het werken met verschillende klanten’.

Voordeel van het kiezen van je ideale klant:

Je kunt je profileren als dé expert in jouw vakgebied voor je doelgroep.Het maakt je communicatie veel eenvoudiger en effectiever.Je weet exact waar jouw ideale klant behoefte aan heeft en daar heb jij een exact matchend product/dienstenaanbod bij.Je mag werken met de klant die het allerbeste bij je past.Je schiet ‘in de roos’ met je marketing activiteiten met als resultaat: meer klanten in minder tijd.Jij hoeft niet op zoek naar jouw klant, jouw klant gaat op zoek naar jou als ze geholpen wil worden door dé expert.

Kiezen was nog nooit zo eenvoudig m.b.v. 3 online modules

 

Het kiezen van je ideale klant is de eerste stap die je zet op weg naar een bloeiende praktijk. Laat je deze stap achterwege en blijf je denken dat je iedereen kan en moet helpen, dan bouw je een toren van Pisa in plaats van een Eiffeltoren. En iedereen weet wat er met die toren zal gebeuren, die valt een keer om. Wacht niet op dat moment, ga NU aan de slag en kies voor jouw ideale klant.

Met mijn kennis en door mijn eigen ervaring met het kiezen van mijn ideale klant, leid ik je stap voor stap door het proces en staat jouw klant als een huis na afloop van deze 3 online trainingen.

 

Waar wacht je nog op? Hoeveel omzet mag het je nog kosten?

Moet jouw ‘toren’ eerst omvallen?Stel je het uit omdat je het lastig vindt met de kans dat je straks niet meer hoeft te kiezen omdat je praktijk dan niet meer bestaat?Ga je nog vele uren zoeken op internet hoe je dit het beste kunt doen met als resultaat dat je vele kostbare uren verder bent en nog geen goede keuze hebt gemaakt?

Wat bevat deze online training?

3 online video’s met ruim 4 uur aan trainingEen werkboek met oefeningen per module. Al deze praktijkoefeningen samen vormen de blauwdruk tot het succesvol kiezen en definiëren van je ideale klant. Hij of zij komt als het ware je praktijk binnenlopen na deze training.Ik deel al mijn ervaring en bewezen tips met je in deze trainingsvideo’s, ik hou niets voor je achter en deel wat mijn succes heeft gebracht.De training bevat bovendien een zeer verrassende en waardevolle bonus ……..Neem het besluit om vandaag te kiezen voor een praktijk met voldoende klanten die naar jou toekomen in plaats van andersom. Laat mij je helpen om de keuze te maken. Nu!

 

Investering in deze training is € 137,- exclusief BTW

Je hoeft mij niet op mijn woord en mijn blauwe ogen te geloven. Lees hieronder wat mijn klanten over mij zeggen:

If you try to be everything to everyone, you will end up being nothing for no one

Dus zet daarom nu de eerste stap en begin vandaag met kiezen.

(Let op dat je na de betaling doorgeleid wordt naar de registratiepagina om je inlogcodes te ontvangen)

Scroll naar boven