12 weken lang 2 Kick Ass videos per week!

 

Jouw wekelijkse dosis inspiratie en tips om volop in actie te komen en te blijven!

Moet het nu maar eens echt gaan gebeuren?Start jij de dag misschien net even makkelijker na een dosis inspiratie van mij in de vroege morgen?Wil jij er nu echt tegenaan maar kun je daar wel een beetje hulp bij gebruiken?

‘Inspiratie is de sleutel tot alles’ – Olivia Wilde

Ben jij klaar voor 12 weken ‘Ass Kicking’?

Ik ben gebrand op het behalen van mijn doelen en het leven van mijn missie. Niet alleen heb ik het gaafste werk van de hele wereld, ik heb ook nog eens een brandend verlangen. Die twee samen geven mij vleugels.

Meestal. Ca. 95% van de tijd. Op nagenoeg alle dagen. En soms is het even genoeg. Ruikt het hier ook niet naar rozenblaadjes. Heb ik er gewoon effe geen zin in. Is het een off-dag, niets menselijks is mij vreemd 🙂

Op dat soort dagen, waarin het even niet van binnenuit komt, ga ik op zoek naar inspiratie. Het kijken van videos helpt mij daar enorm bij, vooral die van mijn mentor. Na een minuut of wat denk ik dan ‘ach, we gaan het gewoon maar weer doen’. En ga ik in no time weer als de brandweer 🙂

Dus dat ‘inspiratie-ding’: Been there, done that, bought the T-shirt. Als zo’n dippie voor mij geldt, dan is het ook vaak het geval voor mijn ideale klant. Voor jou dus. Ik weet wat het effect van mijn Kick Ass videos voor mijn klanten betekent. En ook voor jou kunnen betekenen. Dus heb ik ze alle 24 gebundeld tot een mooie serie die 12 weken lang voor  inspiratie en actie zorgen.

 

24 videos. Voor inspiratie. Om in actie te komen. En te blijven. Vol knaltips om ook van jouw praktijk een succes te maken.

 

12 weken lang 2 videos per week. Eentje over mindset, eentje met een gouden business tip, etc. En allemaal met een opdracht zodat je nog verder kunt verbeteren en in actie komt en blijft. En daarmee écht een succes van je praktijk maakt. Zoals je verdiend. Wat recht doet aan je expertise. 2 keer in de week ben ik jouw ‘wake up call’. Voor € 97,- exclusief BTW voor 24 waardevolle videos.

 

(Let op dat je na de betaling doorverwezen wordt naar de pagina waar je je contactgegevens/ email kunt invullen)

24 Kick Ass videos

Omdat het ondernemerschap soms eenzaam is. Omdat het soms wel eens even tegen zit. Omdat de inspiratie niet iedere dag vanuit je tenen komt en een beetje hulp zo nu en dan meer dan welkom is. Omdat de dag beginnen met de juiste energie en inspiratie het verschil kan maken tussen een middelmatige en een geweldige dag. Daarom!Vind jij het ook zo fijn om je dag te beginnen met een lekkere slinger de goede kant op?Lijkt het je ook lekker om steeds met een concreet actiepunt je bedrijf een impuls te geven en af te rekenen met hoe het (niet ok) was?Wil jij die spirit dan vasthouden en kun je daar wel een beetje hulp bij gebruiken?Na aankoop van deze super-serie van 24 Kick Ass business video’s kom ik om de drie dagen in je mailbox met een video van 5 – 10 minuten. Voor een optimale start van de dag. Om te zorgen voor actie!  Voor slechts ca. € 4,- per video!

(Let op dat je na de betaling doorverwezen wordt naar de pagina waar je je contactgegevens/ email kunt invullen)

Scroll naar boven