Klik op de knop hieronder om je in te schrijven voor het webinar.

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.

Gratis online training!

De 5 basisstappen voor een succesvolle praktijk.

Meld je hieronder aan voor mijn gratis online training en ik vertel je wat deze 5 basisstappen zijn!

Klik op de knop hieronder om je in te schrijven voor het webinar.

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.

De 5 basisstappen voor méér klanten en méér omzet in jouw praktijk.

Meld je hieronder aan voor het webinar

Ben jij voor jezelf begonnen omdat je graag mensen wilt helpen op jouw manier?
Om te kunnen doen wat jij het allerleukste vindt en wil je daar óók een gezond inkomen uit halen?

Maar valt dat tegen? Blijft je agenda leeg? En heb je al een tijdje geen salaris overgemaakt van je zakelijke naar je persoonlijke rekening omdat er geen geld is? Om over het uitbetalen van vakantiegeld maar helemaal niet te spreken……..

De 5 basisstappen voor méér klanten en méér omzet in jouw praktijk.

Wil jij (blijven) doen wat je het allerleukste vind om te doen en wil je daar je geld mee verdienen?

Ben jij ook toe aan (meer) resultaat in je praktijk? Schrijf je dan nu direct in! Of kun jij het je wel permitteren om nog even te ‘hobby’en’?

Meld je hieronder aan voor het webinar

Ik weet namelijk hoe dat voelt, een lege agenda en een lege bankrekening. Iets meer dan vier jaar geleden zat ik in dezelfde situatie. Ik had mijn échte passie gevonden. En omdat ik dit werk al heel lang gratis deed (herkenbaar? 🙂 ) wist ik dat ik goed was in wat ik deed. Ik voelde dat ik op mijn bestemming was en dat maakte me enorm gelukkig. Gedreven ging ik aan de slag. Werkte me een slag in de rondte. Had het vreselijk druk.

 

Maar niet met klanten…

Wél met mijn hoofd boven water proberen te houden financieel.

Een kei zijn in je vak maakt je klaarblijkelijk nog geen steengoede ondernemer. En ik zag wel in dat dat nodig was om ook in ieder geval een salaris te kunnen gaan verdienen. Ik kwam op een punt dat het niet langer kon, financieel gezien en schakelde een expert in. Mijn coach hielp me om de juiste stappen in de juiste volgorde te zetten. Ik ging bouwen aan een gezond en winstgevend fundament. Ik was niet meer aan het ‘hobbyen’, ik had een bedrijf te runnen. Ik deed niet langer ‘zomaar’ wat. Ik hoopte niet langer dat die omzet wel zou komen als ik maar genoeg mijn best deed. Ik kwam er achter dat mond-tot-mond reclame geen plan is. Ik leerde dat het ging om het zetten van strategische stappen. Op de juiste manier en in de juiste volgorde.Totdat ik mijn praktijk serieus ging nemen en hulp in ging schakelen. Want dat ik goed ben in wat ik doe wilde nog niet zeggen dat ik weet hoe je er een bloeiende praktijk van kunt maken. Mijn coach hielp me om de juiste stappen in de juiste volgorde te zetten. Ik ging bouwen aan een gezond en winstgevend fundament. Niet langer zat ik te hobbyen, ik had een bedrijf te runnen. Ik deed niet langer ‘zomaar’ wat. Ik hoopte niet langer dat die omzet wel zou komen als ik maar genoeg mijn best deed. Ik leerde dat het ging om het zetten van strategische stappen. Op de juiste manier en in de juiste volgorde.Dat het gaat om het opzetten van een systeem en dat een plan het uitgangspunt is van al je acties en besluiten. En waar ik dacht dat dat me zou beperken, gaf het me juist alle vrijheid om het te doen zoals ik het wilde doen.

Serious business dus.

 

Het resultaat?

 

Mijn agenda stroomde vol. Met klanten deze keer.

Ik verdiende meer met datgene wat ik het allerleukste vind om te doen: andere mensen helpen. En kwam ik er dus achter dat het helemaal niet zo ingewikkeld is. Dat het vooral neerkomt op ‘doen’ en veel minder op ‘denken’. En dat het vervolgens gaat om blijven doen, iedere dag en consistent. Niet zomaar iets maar strategische stappen op basis van een plan. Dat lijkt heel ingewikkeld maar dat is het zeker niet, integendeel. Het werd alleen maar makkelijker. Het enige wat ik te doen heb iedere dag is de acties uitvoeren die vanuit de planning in mijn agenda staan. Niets minder maar dus ook niets meer. Simpel hé! En 3 jaar later heb ik mijn omzet verzevenvoudigd met ditzelfde stappenplan. Wil jij het ook leren?

 

5 basisstappen voor een praktijk waarin je continue klanten kunt helpen en geld kunt verdienen tegelijkertijd

 

Ik heb alle fouten gemaakt die er te maken zijn bij het opstarten van mijn praktijk. Ben er keihard tegenaan gelopen en heb mijn neus gestoten. Meerdere malen zelfs,  want ik ben een tikkie eigenwijs.

In deze gratis online training deel ik mijn gouden tips en leermomenten. Mijn 5 bewezen punten voor succes. Zodat jij niet dezelfde dure fouten hoeft te maken en in één keer kunt gaan voor een succesvolle praktijk waarin je heel veel klanten kunt gaan helpen met jouw unieke gave en talenten

Tijdens deze gratis online training zal ik antwoord geven op onderstaande vragen:5 basisstappen; waarom ze zo belangrijk zijn en hoe ze in jouw voordeel kunnen werken.Welke basisstappen je moet nemen om een gezond en winstgevend fundament te bouwen voor jouw praktijk en in welke volgorde.Wat de gouden sleutel is tot een bloeiende praktijk, zelfs in een markt waarin het aanbod aan coaches en therapeuten groter is dan de vraag er naar. Ik ben daarvan het bewijs!Kortom: wil jij een eigen praktijk starten, zorg dan dat je dit webinar niet mist Een goed begin is tenslotte het halve werk! En heb je al een praktijk maar kun je daar echter nog geen goed inkomen uithalen, ondanks enthousiaste klanten en lange dagen, dan kun je het je niet permitteren om hier niet bij te zijn. Ik heb zelf een bloeiende praktijk opgebouwd en weet dus precies waar je als ondernemer tegenaan loopt. In deze gratis online training deel ik mijn 5 bewezen punten voor succes met je en laat jou leren van mijn eigen dure leermomenten!

Wil jij geld gaan verdienen met dat wat je het liefste doet, dan is deze gratis online training voor jou!

 

Je zaak voor Elkaar met deze 5 bewezen basisstappen!

 

Met deze 5 pijlers had ik eindelijk mijn Zaak voor Elkaar.

Wil jij (blijven) doen wat je het allerleukste vind om te doen en wil je daar je geld mee verdienen?

Ben jij ook toe aan (meer) resultaat in je praktijk? Schrijf je dan nu direct in! Of kun jij het je wel permitteren om nog even te ‘hobby’en’?

Veronique Prins, aangenaam

Als dochter van een melkboer is het ondernemerschap mij letterlijk en figuurlijk met de paplepel ingegoten. En alhoewel ik als puber riep dat ik nooit ondernemer zou worden, ben ik inmiddels al ruim 23 jaar ‘eigen baas’. Sinds 3 jaar gebruik ik al mijn ondernemerskennis en -ervaring om zoveel mogelijk coaches en therapeuten te leren hoe ze een gezonde boterham kunnen verdienen met dat wat ze het liefste doen. Ik heb zelf in amper 3 jaar een zeer succesvolle praktijk opgebouwd en weet dus uit ervaring wat daar voor nodig is. Ik maak het voor mijn klanten mogelijk om hun dromen te realiseren en daardoor leef ik iedere dag mijn eigen droom. ‘Walk the talk’ is mijn motto. Ik hou veel van praten maar nog meer van doen, van actie. Ik ben direct, gedreven, gek op chocola, zwart/wit ballen en mijn gezin en hou niet van ruzie en excuses. Ik maak ondernemen simpel, het is namelijk een kwestie van logisch nadenken. Mijn klanten noemen mij ‘liefdevol confronterend’, je bent dus gewaarschuwd als je je inschrijft Ik ben altijd eerlijk. Niet altijd aardig als dat nodig is om jou succesvol te maken. Want dat is mijn missie en daar leef ik voor.

Klik op de knop hieronder om je aan te melden voor het webinar

Scroll naar boven