Gratis online training ‘Verklein je doelgroep en vergroot je omzet’

 

Heb jij ook al vaak gehoord dat het kiezen van je doelgroep zo belangrijk is? Heb je alleen geen idee waarom, hoe dan of ben je vooral bang omzet te verliezen en vind je het vervelend om mensen ‘uit te sluiten’ als je dat gaat doen? Dan is deze online training echt voor jou! Je kunt hem nu bekijken, gratis en voor niets. In deze waardevolle training van een uur leer ik je exact waarom het gewoonweg noodzakelijk is om te kiezen.

Ik ben daar het bewijs van. Want net als jij had ik ook angst om die keuze te maken, zag ik in gedachten mijn omzet alleen nog maar kleiner worden. Deze keuze maken is de moeilijkste in mijn bedrijf geweest. Totdat ik zo weinig omzet had dat ik niets meer te verliezen had en koos. Voor de groep die ik het leukste vond. Waar ik het liefste mee werkte. Waar ik blij van werd en die mijn kennis ongelooflijk goed konden gebruiken.

Vanaf dat moment heb ik mijn omzet ieder jaar meer dan verdubbeld en hoef ik alleen nog maar te werken met de klanten die ik écht leuk vond. Leer van mijn leermomenten en maak ook je keuze voor jouw ideale klant. De training duurt een uur en is dus zeer waardevol. Reserveer een uur in je agenda en zorg dat je ongestoord kunt kijken.Heel veel plezier bij het kijken van deze gratis online training en onthoud: in de praktijk blijkt dat kiezen juist GEEN omzet verliezen is!

 

Succes!

En? Ben je nu klaar om te kiezen?

Ben jij na het zien van deze training geïnspireerd geraakt? Heb je duidelijk gekregen dat het kiezen van je ideale klant de ALLERBELANGRIJKSTE stap in je marketingplan is? Ben je erachter dat alle redenen om niet te kiezen alleen maar voortkomen uit angst of excuses zijn? En ben je er klaar voor om nu wél te kiezen?

 

Dan heb ik iets geweldigs voor jou! Mijn online training ‘bepaal je doelgroep en creëer een continue stroom aan klanten en inkomen’. En die kun je vandaag ook al kijken en dus ook vandaag al kiezen. Waarom wachten?? Hoeveel omzet wil je nog mislopen? Hoeveel acties wil je nog doen die niet effectief zijn?

Als je doet wat je deed zul je hebben wat je had. Kies daarom NU!

Scroll naar boven