Schrap direct deze 5 dingen van je to-do lijst

Lees deze 5 tips en je bespaart minstens 2 maanden tijd en je krijgt minstens 2 maanden eerder klanten.

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk.
Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.

Lees deze 5 tips en je bespaart minstens 2 maanden tijd en je krijgt minstens 2 maanden eerder klanten.

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk.
Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.

Je dacht ‘ik volg mijn hart en ga fijn mensen helpen’. Niet wetende dat het starten van een praktijk vaak iets meer van je vraagt dan dat. Regelmatig spreek ik starters die zeggen dat ze ‘gek worden van het gedoe’, dat het ‘best veel is’ en dat ze ‘in de hele lijst met acties niet meer weten wat ze moeten doen’. Herkenbaar?

Dan heb ik iets voor je. Wat nu als ik je eens leer wat je vooral níet moet doen in deze fase. Dingen die je per direct, hoppa, van je lijstje kunt schrappen. Zodat je de tijd die je hebt kunt besteden aan dingen die werken en klanten opleveren. Goed idee of niet?

En ja, ik weet het. Het universum kent het woordje ‘niet’ niet.  Je moet het positief stellen en zonder dat woord er in. Maar het universum doet niet aan ‘to do’ lijstjes. En omdat je overal maar hoort wat je vooral wél moet doen en ik zo nu en dan een tikkie recalcitrant ben en graag mijn eigen weg volg, dacht ik het eens anders te doen. En waardevol te laten zijn.

 

Stop maar, doe mij dat ebook!

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk.
Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.

De 5 dingen waar je je als startend coach of therapeut vooral NIET mee bezig moet houden.

Ik zie namelijk zoveel startende coaches en therapeuten bezig zijn met dingen waarbij ik echt mijn mond af moet plakken om niet keihard te gillen ‘Alsjeblieft stoppen, zinloze actie! Besteed je tijd, energie en geld alsjeblieft aan iets anders. Dit hoef je nu niet te doen en ik zou het misschien zelfs wel nooit doen. Want heel veel klanten gaat het je niet opleveren’.

Ik ben inmiddels ruim 6 jaar businesscoach voor coaches en therapeuten. Heb honderden coaches en therapeuten die dromen van een praktijk vol klanten, geholpen hun bedrijf op te starten en succesvol te maken. Ik durf dus hardop te zeggen dat ik weet wat werkt als het gaat om het krijgen van klanten en vooral ook wat níet werkt. Waar je je tijd wel en liever niet aan moet besteden. En die kennis deel ik met je in dit ebook.

Ik help je tijd, geld en energie te besparen met het doen van slimme acties om zo snel mogelijk impact en omzet te maken met je praktijk. En geen dingen te doen die leuk zijn, grappig, maar geen kassa laten rinkelen. Klaar voor?

Wil jij je ook alleen maar bezighouden met de juiste dingen?

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.

Scroll naar boven