Helaas, de periode om in aanmerking te komen voor een gratis* ticket is verstreken. Je kunt nog wel je kaartje bestellen via www.jezaakvoorelkaar.nl/bootcamp. Hierop geldt alleen geen refund na afloop van het event.

Een salespagina waar je niets kunt kopen…… Dit is namelijk gratis*. G.R.A.T.I.S.*

Ben jij er klaar voor om jezelf én je bedrijf naar een hoger plan te tillen? Ben je klaar met middelmatig? Zowel voor jezelf, je leven als voor je business? Enneh, niet als een eenmalige uitspraak. Iets wat je volgende week alweer vergeten bent. Of de eerste keer dat het een beetje tegen zit.

Maar omdat je het diep van binnen voelt. Eigenlijk al langer. En nu is het tijd om daar gehoor aan te geven. Jouw innervoice die aangeeft dat er meer voor je is dan dit………..

Alleen verder lezen als je écht serieus bent

Misschien herken je het volgende wel. Je voelt al langere tijd ‘iets’ in je business. Ja, het gaat goed. En je bent ook wel tevreden. Sterker nog, je hebt zakelijk gezien helemaal niets te klagen. En toch….. toch klopt er iets niet. Er knaagt iets. Al die tijd heb je gedacht ‘kan ik hier wel een succes van maken?’. ‘Zal het me lukken om klanten te krijgen?’ Dat is inmiddels allemaal gelukt. En stiekem, heel stiekem, wil je meer. Wil je verder groeien. Als mens. Maar ook met je omzet. Alleen, wie ben jij nu om je verder te willen ontwikkelen? Moet je niet gewoon tevreden zijn met wat je hebt? Heel veel redden het niet tot dit punt. Wie ben jij om meer te willen? En word je dan niet arrogant? Raak je de balans niet kwijt?

 

Dus stop je het gevoel weer weg en laat je het voor wat het is. Tot het weer terug komt en je denkt ‘ik wil wél echt nog succesvoller worden’. Herkenbaar?

 

Klaar voor een jumpstart naar succes?

Is het bovenstaande in meer of mindere mate jouw verhaal? Het is wel dat van mij. Lange tijd heb ik gedacht dat ik een dubbeltje was, kwartjes waren niet voor mij. Toen het eerste jaar niet zo succesvol was werd het een self fulfilling prophecy. Ik creëerde mijn eigen waarheid, gebaseerd op een oud verhaal. Tot ik besloot dat het genoeg was, dat het verhaal me niet meer diende. Ik nam een besluit, veranderde het verhaal, veranderde mijn actie en nam de regie over mijn leven en mijn bedrijf.

Inmiddels ben ik een aantal jaren verder. En waar heel veel denken dat het anders wordt als je ‘er’ bent, niets is minder waar. Mijn verhaal lijkt dus op jouw verhaal. Want het loopt prima, ik ben meer dan dankbaar. Ik heb een prachtig leven en een ditto bedrijf. En toch…………. ook bij mij is het tijd voor iets nieuws. Een megastap. Een jumpstart naar het volgende niveau. En dat wil ik samen met jou doen. Als jij hier ook klaar voor bent.

Ik nodig je uit voor mijn Business Boost Bootcamp op 4, 5 en 6 oktober.  3 dagen werken aan je business én aan jezelf.

3 dagen met de thema’s DREAM, DEVELOP en DO

Samen gaan we bouwen aan je droom. Je nieuwe droom. Een grotere droom. Vervolgens gaan we je bedrijf vormgeven, horend bij je nieuwe droom. En tenslotte gaan we doen, kom je in actie. Alles gericht op je nieuwe en grotere versie van jezelf en je praktijk.

 

Praktisch

We gaan dit 3 dagen doen. Omdat ik zelf weet hoe waardevol het is om een paar dagen écht alleen met je bedrijf bezig te zijn.  Om er diep in te duiken. Met anderen te connecten. De rest los te laten en in te tappen op je diepe wens voor jezelf en je praktijk. Dat is zo krachtig en dat is wat ik voor je wil.Mijn bedrijf is niet hetzelfde als 4 jaar geleden. Ik ben niet meer dezelfde als 4 jaar geleden. Als ik iets mee krijg van mijn huidige klanten is dat ik als trainer, naast al mijn kennis vooral ook krachtig ben. Niet alleen in mijn  energie maar vooral ook in mijn intuïtie, mijn innerlijk weten. Ik ben een top business coach, ik heb afgerekend met mijn valse bescheidenheid want ook dat verhaal dient geen doel meer, ik versta ook de kunst om binnen 5 minuten te achterhalen waar het bij jou wérkelijk over gaat. Wat je eigenlijk wilt doen. Waarom je niet doet waarvoor je hier bent. Waardoor je je tegen laat houden. Regelmatig staat iemands business binnen 10 minuten op z’n kop om er in een veel betere versie weer uit tevoorschijn te komen. Dus be prepared, we gaan snel én diep in deze 3 dagen!Next level is ook echt next level. Daar hoort ook een next level locatie bij: ‘De Heerlickheijd van Ermelo’ in Ermelo. Een prachtige 4-sterrenlocatie in het midden van het land waar je in alle luxe wordt ontvangen en die van alle gemakken voorzien is. Enjoy the lifestyle.Je wordt het gemiddelde van de mensen waarmee je je omringt. Deze 3 dagen zul je omgeven zijn door mensen die hetzelfde willen als jij. Die begrijpen waarom je wilt groeien. Waarom het bouwen van een business belangrijk voor je is. Hoe heerlijk is het om 3 dagen kennis en energie te laden met alleen maar gelijkgestemden om je heen?

  3 dagen topsport. Die je klaarstomen voor een nieuwe fase in             ondernemen. En het mooie is, het is gratis*. Je bent welkom als mijn gast.

Wanneer moet je op de knop drukken, er bij zijn?

Als jij toe bent aan een nieuwe fase in je bedrijf. Als je al langer voelt dat er iets kriebelt. Je stiekem voelt dat er meer is voor jou en daar graag vorm aan wilt geven.Als je kennis wilt hebben van next level ondernemen. Als je meer wilt weten over strategieën. Als je structuur in je bedrijf in wilt bouwen. Als je voelt dat je ergens doorheen wilt breken, een nieuwe fase in wilt en dat zo snel en slim mogelijk wilt doen.Als je klaar bent voor 3 dagen op z’n Veronique’s. Dat betekent dat het de inwendige mens aan niets zal ontbreken, het betekent ook dat je getriggerd en uitgedaagd zal worden. Dat we aan de slag gaan. Dat je veel zult leren maar dat we ook veel zullen gaan doen!Als jij toe bent aan een nieuwe fase in je bedrijf. Als je al langer voelt dat er iets kriebelt. Je stiekem voelt dat er meer is voor jou en daar graag vorm aan wilt geven.Last but not least: als je serieus bent over jezelf en je bedrijf. Serieus genoeg om je agenda aan te passen aan deze geweldige kans. Neem een besluit dat je hier bij wilt zijn en dan vormt de oplossing zich van zelf.

Dit event is gratis* Toplocatie. Toptraining. Prima verzorging en dat allemaal kosteloos. Er zijn echter wel een aantal spelregels.

Dit event is gratis. Het enige wat ik aan je vraag is om je plek middels een betaling van € 297,- exclusief BTW vooraf te reserveren. Als je alle 3 de dagen geweest bent storten wij na afloop dit bedrag weer aan je retour. Mis je een gedeelte van het event dan komt dit aanbod te vervallen. Op deze manier houden we geen plaatsen vrij voor mensen die niet of slechts gedeeltelijk komen. Let op: deze uitnodiging is strikt persoonsgebonden en derhalve dus niet overdraagbaar. Je kunt dus niet iemand anders in jouw plaats laten gaan of iemand meenemen op deze uitnodiging.Ik heb maar een beperkt aantal gratis plaatsen weg te geven. Voel je dus ook maar ergens: ‘shoot daar moet ik echt bij zijn’, druk dan vandaag nog op de knop. Je zult begrijpen dat ik waarschijnlijk niet veel moeite zal hebben om dit event uit te verkopen 🙂  Te laat reageren is dus een typisch geval van ‘jammer maar helaas’.De 3 dagen zullen zijn op 4, 5 en 6 oktober van 10.00  – 17.00 uur. En op zaterdag is er een lekkere borrel om het event met elkaar feestelijk af te sluiten. En dat rondje neem ik ook voor mijn rekening!Tijdens dit event zal ik een goed doel bekendmaken. Als je nu zeer enthousiast bent na afloop, dan nodig ik je uit om je betaling niet terug te laten storten maar om het geld aan dit goede doel te doneren. Zo is er dan een echte win-win voor heel veel andere mensen aan deze dag.Als je jezelf nu echt wat gunt, boek dan een fijne hotelovernachting in dit prachtige hotel voor donderdag en vrijdag nacht. Bespaar jezelf de reistijd en kosten, zorg dat je er écht bij kunt zijn. Er zijn een aantal kamers voor ons apart gehouden. Deze kun je boeken via een mail naar receptie@heerlickheijd.nl o.v.v. je n.a.w. gegevens, je emailadres en telefoonnummer en maak dan gebruik van de groepskorting door er bij te vermelden dat het gaat om ‘Je zaak voor elkaar oktober 2018’ Het hotel heeft een fantastiche wellness omgeving met een Beauty Center, fitness, overdekt zwembad, Turks stoombad, whirlpool en 2 finse sauna’s dus maak van deze 3 dagen nog een groter feestje door jezelf echt te verwennen met 3 dagen weg voor jou en je business.Let op; wil je na de betaling niet wegklikken maar wachten tot je de registratiepagina ontvangt en daar je gegevens achterlaten. Anders heeft niemand straks de juiste naambadge 🙂

Helaas, de periode om in aanmerking te komen voor een gratis* ticket is verstreken. Je kunt nog wel je kaartje bestellen via www.jezaakvoorelkaar.nl/bootcamp. Hierop geldt alleen geen refund na afloop van het event.

Helaas, de periode om in aanmerking te komen voor een gratis* ticket is verstreken. Je kunt nog wel je kaartje bestellen via www.jezaakvoorelkaar.nl/bootcamp. Hierop geldt alleen geen refund na afloop van het event.

3 dagen tanken aan mijn bewezen kennis en mijn berg ervaring. Ook nog eens gratis*! Wel op z’n ‘Veronique’s’. Dat betekent: direct, praktisch en zonder excuses!

Veronique Prins, aangenaam

Als dochter van een melkboer is het ondernemerschap mij letterlijk en figuurlijk met de paplepel ingegoten. En alhoewel ik als puber riep dat ik nooit ondernemer zou worden, ben ik inmiddels al ruim 23 jaar ‘eigen baas’. Sinds iets meer dan 4 jaar gebruik ik al mijn ondernemerskennis en -ervaring om zoveel mogelijk coaches en therapeuten te leren hoe ze een gezonde boterham kunnen verdienen met dat wat ze het liefste doen. Ik heb zelf in amper 1.5 jaar een zeer succesvolle praktijk opgebouwd en weet dus uit ervaring wat daar voor nodig is. Ik maak het voor mijn klanten mogelijk om hun dromen te realiseren en daardoor leef ik iedere dag mijn eigen droom. ‘Walk the talk’ is mijn motto. Ik hou veel van praten maar nog meer van doen, van actie. Ik ben direct, gedreven, gek op chocola, zwart/wit ballen en mijn gezin en hou niet van ruzie en excuses. Ik maak ondernemen simpel, het is namelijk een kwestie van logisch nadenken. Mijn klanten noemen mij ‘liefdevol confronterend’, je bent dus gewaarschuwd als je je inschrijft Ik ben altijd eerlijk. Niet altijd aardig als dat nodig is om jou succesvol te maken. Want dat is mijn missie en daar leef ik voor.

Ben jij klaar voor focus, structuur, meer inzicht, een goed inkomen en wil je van je bedrijf een groter succes maken?
Zorg dan dat je er bij bent op 4, 5 en 6 oktober.

Ik beloofde je een salespage zonder sales. En daar hou ik me aan: als je je op tijd aanmeldt kun je namelijk gratis en voor niets meedoen aan deze 3 dagen. Dit is een meer dan uniek event op dit niveau. Als het aan mij ligt wordt dit het event waardoor alles voor jou anders werd. Sensationeel!

Druk zelf op de knop of geef je plek aan iemand die direct een kans ruikt als hij hem tegenkomt door niet te drukken. Voel je nergens toe verplicht. Ik vermoed alleen wel dat je er spijt van krijgt! Ik sta erom bekend dat mijn eendaagse events al lifechanging zijn dus ik heb zelf hoge verwachtingen van 3!

First make the decision, than make the decision right

Helaas, de periode om in aanmerking te komen voor een gratis* ticket is verstreken. Je kunt nog wel je kaartje bestellen via www.jezaakvoorelkaar.nl/bootcamp. Hierop geldt alleen geen refund na afloop van het event.

Helaas, de periode om in aanmerking te komen voor een gratis* ticket is verstreken. Je kunt nog wel je kaartje bestellen via www.jezaakvoorelkaar.nl/bootcamp. Hierop geldt alleen geen refund na afloop van het event.

Scroll naar boven