Vol focus verdienen
omdat 'maar iets doen' wanneer het je toevallig uitkomt niet gaat werken

'Hoe hou jij focus' is één van de vragen die mij het meest gesteld wordt

Dus laat ik daar dan maar eens antwoord op geven

Van 30 oktober - 1 november iedere avond van 20.00 - 21.30 uur leer ik jou hoe je focus krijgt en houdt en daardoor op routine klanten krijgt. Veel klanten. En daardoor vet veel verdient. 

3 avonden
3 trainingen
3 werkboeken

Gratis 

Doe je mee? 

Kickstart workshop

Het is niet zo dat je niet gemotiveerd bent. Integendeel. Je maakt ook plannen, regelmatig zelfs. Alleen dat uitvoeren........

Die klanten komen namelijk niet als 'vanzelf' je agenda ingevlogen. Helaas. Ondanks wat ze je online zo nu en dan laten geloven. 

Het is een beetje als lijnen. Je wilt het wel, echt wel. En maandag ga je nu serieus beginnen, het gaat gebeuren. Dat doe je ook, een dag. Misschien 3. Mogelijk gaat de eerste week ook nog goed. Alleen dan ' gebeurt' er iets. Waardoor het echt even niet meer kan, het niet uitkomt, het ineens een minder goed plan lijkt. Dus begin je weer met eten. Waardoor je weer baalt en dat geeft je een slap gevoel. Maandag. Maandag ga je het weer opnieuw proberen.

Ik zie hetzelfde heel vaak bij coaches en therapeuten. Je hebt een training gehad of hebt met een collega gesproken en je voelt je heilige vuur weer branden. Je wilt je missie leven, mensen helpen, impact maken. En ondertussen ook een gezonde boterham verdienen. Dus maak je op zondag al een lijstje, je hebt gewoon zin om er mee aan de slag te gaan. Je ruimt je bureau vast op. En op maandag ben je er klaar voor. Je agenda is leeg, je to do lijst vol en hup daar ga je. Denk je............. Als je een half uur bezig bent heb je wel al iets gedaan, maar je hebt ook al even je mailbox gecheckt, even gekeken wie er jarig zijn op Facebook. En is je pakketje al onderweg, even nakijken. Dan is het tijd om aan dat bloody ebook te gaan beginnen, je stelt het al te lang uit. Wat zou het fijn zijn als dat ding vanavond online staat, wat zou dat een stress schelen. 

Maar dan herinner je je dat de vuilnisbak nog niet buiten staat. En oh ja je moet de was nog in de droger doen. Was er al brood uit de vriezer? Hoe laat moet je ook alweer bij de tandarts zijn? Je bent hartstikke druk. Je besluit je acties vanmiddag maar te beginnen, het komt er nu toch niet meer van vóór je bij de tandarts moet zijn. Je laat het zitten, scrollt nog wat online en neemt je heilig voor om bij terugkomst écht te beginnen, je had van die leuke ideeën.

En........... eerlijk is eerlijk. Er moet ook wel iets gebeuren nu. Want van je huidige klantenbestand kun je echt niet leven

Herken je dit? Dan is deze 3 daagse Focus training dé oplossing voor jou!

Bedankt voor de live! Het was heel waardevol, confronterend en daardoor ontzettend helpend! Ik kwam door het invullen van het werkboek er achter dat ik mezelf vastzet door alles in mijn onderneming zonder échte toewijding op te kpakken. Hierdoor maak ik een hoop, maar geen klanten, omdat ik totaal niet duidelijk ben over wat je bij mij kunt doen, waarom, enz. Heel fijn dit vogelperspectief!"

WAT JE MIST IS FOCUS. WANT ALS JE ZOU WETEN WAT JE MOET DOEN EN WANNEER DAN IS ER NIETS AAN DE HAND TOCH? EN DAAR GA IK JE MEE HELPEN. OP Z’N ‘VERONIQUE’S’ (DAAROVER LATER MEER)

Ben jij ook ‘all over the place?’ Ben je ook steeds heel hard aan het werk maar schiet het in je praktijk geen meter op of gaat het in ieder geval niet zo snel en 'moeiteloos' als je zou willen. Ben je regelmatig ‘overweldigd’ door wat er allemaal nog moet gebeuren terwijl jouw dag ook maar 24 uur heeft en daar ook nog een aantal andere dingen in moeten? Zit je barstensvol plannen om aan (meer) klanten te komen maar weet je niet waar je moet beginnen en begin je dus maar niet?

Ik zie dit op alle niveau's gebeuren; zowel bij starters of als er al een goede praktijk staat

Regelmatig hoor ik om me heen ‘het is zoveel, ik ben zo druk’ en vooral ook ‘ik weet eigenlijk niet waar ik moet beginnen’ of ‘ik doe eigenlijk maar wat’. Of ‘ik weet wel dat ik aan marketing moet doen maar waar haal ik nou de tijd vandaan?’ en meer variaties op dat thema. Herkenbaar? Nou moet ik eerlijk zeggen, ik heb nog nooit iemand gezien die succesvol werd door ‘maar wat te doen’, dat is niet helemaal hoe het werkt. Daarnaast verbaasd het me vaak ook; ik heb een grote klantenkring en zelfs ik heb nog voldoende ruimte om marketing te doen en al het andere dat mijn bedrijf van me vraagt. Hoe dat komt? Focus.

 

Ik geloof dat bijna iedereen in staat is om van zijn praktijk een succes te maken.  Om impact te maken,  de regie over je omzet te nemen en daarmee alsnog een topjaar te draaien; dit jaar en volgende jaren. En dat is niet ingewikkeld, zelfs niet nu we met corona te maken hebben. Het vraagt alleen iets van  je en daar gaan we deze 3 dagen samen aan werken.    Ik geloof dat geld verdienen met je praktijk en zo je omzetdoelen halen niet moeilijk is. Dat het een kwestie is van zelfleiderschap, besluiten nemen, keuzes maken, commitment en dagelijks bezig zijn met het realiseren van datgene wat je met je praktijk wilt bereiken. Vanuit focus en met volledige focus dus. En als ik dat als ADHD’er kan,  dan kan jij het ook!

 

En dat dan niet soms. Of regelmatig. Of wanneer het je uitkomt, je er voor in de stemming bent of waar het in actie komen dan ook mee samenhangt voor jou. Dan gaat het niet werken. Tuurlijk kan en mag het wel, alleen dan moet je geen wonderen van je omzet verwachten. En daar gaat het vaak verkeerd. Geen focus hebben, niet de acties (of de verkeerde acties) doen, geen plan hebben en wél de omzet willen. Dat is als zonder rijbewijs in een auto gaan zitten in de hoop dat je auto leert rijden en vervolgens als ‘vanzelf’ daar komt waar je heen wilt. Iedereen weet dat dat niet gaat gebeuren. Wil je dat anders? Wil je de regie pakken over je eigen praktijk? Wil je leren hoe het anders kan en hoe je zelf kunt bepalen wat er gebeurt in je praktijk en met je omzet. Dat kan.

 

VANDAAG. En als je wilt, samen met mij. Ook nog gratis. Een waarschuwing is dan echter wel op zijn plaats 😊. Ik heb namelijk niet voor niets de bijnaam ‘Kick A** Business Coach’.

 

Waarom NIET nu? Sterker nog: JUIST nu.

 

Wat kun je verwachten tijdens deze 3 daagse?

Van 30 oktober - 1 november gaan we samen aan de slag en ga ik je leren dat je omzet en je klanten je niet ‘overkomen’, dat je daar zelf invloed op hebt. Zelfs als je denkt dat je (te) weinig tijd hebt. Zelfs als je niet weet waar je moet beginnen. Zelfs als je nu al heel hard werkt maar dat geen fluit oplevert. Het kan wél.  Als je je maar focust op de juiste dingen.

Ik ga je leren dat jouw gedachtes, keuzes, besluiten, commitment, acties en planning maken of iets gaat gebeuren of niet. Het gaat niet alleen over cijfers, klanten  en omzet maar vooral ook over jou. Je krijgt van mij dus ook wat liefdevolle doch zeer goed gemikte schoppen onder je ‘hoe noem jij dat ding?’  Hou ik je af en toe een confronterende spiegel voor. Deel ik gouden tips en adviezen met je die maken dat ik jaar na jaar ruimschoots,  zelfs als ADHD’er,  mijn omzetdoelen haal en hoe jij dat ook kunt doen. Gaan we niet alleen maar praten over het stellen van doelen,  maar daag ik je uit om écht in actie te komen. Want dat is waar het vaak aan ontbreekt: we praten en denken wel heel veel maar doen iets minder. Of helemaal niets zelfs. Of in ieder geval niet voldoende. Of we denken dat we hard werken en ik zie dat mensen wel veel uren maken maar niet de juiste dingen doen. En ook niet op de juiste manier. Dan kun je het nog zo hopen of aan het universum om klanten vragen, maar dan gaat het toch echt niet gebeuren. Anders was iedereen wel succesvol.

Daarom deze 3 dagen vol inspiratie, mijn energie, mijn kennis en de zorg dat je focus houdt. Doordat ik niet alleen simpel filmpjes upload. We gaan in deze periode namelijk iedere werkdag SAMEN aan de slag. Met een live online Masterclass waarin ik de opdracht van de dag met je bespreek. Waarin je me vragen kunt stellen. Waarmee we de juiste mindset voor de dag zetten om vanuit focus je doel voor de dag, de maand en het jaar te halen. Dit jaar en de volgende jaren.   En dat 3 werkdagen lang! Aan het einde van die dagen heb je vleugels en kun je niet wachten  te beginnen en geloof je er ook in. Echt!

Enneh, wat ik dan zelf interessant vind als dochter van een kruidenier, het is ook nog eens gratis. Voor niets. Het kost je dus niks, noppes, nada. Alleen je tijd, je commitment, mogelijk wat pijnlijke inzichten en je bereidheid om je eigen verantwoordelijkheid te nemen. Deal?

Wil je het optimale uit deze 3-daagse doen training halen? Reserveer dan van 30 oktober - 1 november  iedere werkdag tussen 20:00 – 21:30  uur vast anderhalf uur in je agenda voor de live training. En reserveer ook een uur per dag om AAN je bedrijf te werken. Want van ‘nu horen en dan implementeer ik het later wel’ komt in de praktijk niets terecht! Jij en ik weten allebei dat het dan niet meer gaat gebeuren.

slim en snel succesvol

Wat kun je verwachten tijdens deze 3 daagse?

Van 30 oktober - 1 november gaan we samen aan de slag en ga ik je leren dat je omzet en je klanten je niet ‘overkomen’, dat je daar zelf invloed op hebt. Zelfs als je denkt dat je (te) weinig tijd hebt. Zelfs als je niet weet waar je moet beginnen. Zelfs als je nu al heel hard werkt maar dat geen fluit oplevert. Het kan wél.  Als je je maar focust op de juiste dingen.

Ik ga je leren dat jouw gedachtes, keuzes, besluiten, commitment, acties en planning maken of iets gaat gebeuren of niet. Het gaat niet alleen over cijfers, klanten  en omzet maar vooral ook over jou. Je krijgt van mij dus ook wat liefdevolle doch zeer goed gemikte schoppen onder je ‘hoe noem jij dat ding?’  Hou ik je af en toe een confronterende spiegel voor. Deel ik gouden tips en adviezen met je die maken dat ik jaar na jaar ruimschoots,  zelfs als ADHD’er,  mijn omzetdoelen haal en hoe jij dat ook kunt doen. Gaan we niet alleen maar praten over het stellen van doelen,  maar daag ik je uit om écht in actie te komen. Want dat is waar het vaak aan ontbreekt: we praten en denken wel heel veel maar doen iets minder. Of helemaal niets zelfs. Of in ieder geval niet voldoende. Of we denken dat we hard werken en ik zie dat mensen wel veel uren maken maar niet de juiste dingen doen. En ook niet op de juiste manier. Dan kun je het nog zo hopen of aan het universum om klanten vragen, maar dan gaat het toch echt niet gebeuren. Anders was iedereen wel succesvol.

Daarom deze 3 dagen vol inspiratie, mijn energie, mijn kennis en de zorg dat je focus houdt. Doordat ik niet alleen simpel filmpjes upload. We gaan in deze periode namelijk iedere werkdag SAMEN aan de slag. Met een live online Masterclass waarin ik de opdracht van de dag met je bespreek. Waarin je me vragen kunt stellen. Waarmee we de juiste mindset voor de dag zetten om vanuit focus je doel voor de dag, de maand en het jaar te halen. Dit jaar en de volgende jaren.   En dat 3 werkdagen lang! Aan het einde van die dagen heb je vleugels en kun je niet wachten  te beginnen en geloof je er ook in. Echt!

Enneh, wat ik dan zelf interessant vind als dochter van een kruidenier, het is ook nog eens gratis. Voor niets. Het kost je dus niks, noppes, nada. Alleen je tijd, je commitment, mogelijk wat pijnlijke inzichten en je bereidheid om je eigen verantwoordelijkheid te nemen. Deal?

Wil je het optimale uit deze 3-daagse doen training halen? Reserveer dan van 30 oktober - 1 november  iedere werkdag tussen 20:00 – 21:30  uur vast anderhalf uur in je agenda voor de live training. En reserveer ook een uur per dag om AAN je bedrijf te werken. Want van ‘nu horen en dan implementeer ik het later wel’ komt in de praktijk niets terecht! Jij en ik weten allebei dat het dan niet meer gaat gebeuren.

Waarom zou je niet mee willen doen?

 • Je bent eigenlijk nog niet klaar voor actie, houd je nog liever bezig met het nog verder vervolmaken van een website (die geen bezoekers trekt). Of je hebt het te druk met het afstoffen van je visitekaartjes om te leren hoe je een betere ondernemer moet worden. Of als je niet bereid bent om écht iets te veranderen

 • Goh, 4,5 uur is wel lang. Yep, heb je wel gelijk in. Het maakt dat je minder op Socials kunt zitten, minstens een uur minder kunt Netflixen die dag, mogelijk seizoen 3 van Lupin nog niet kunt bekijken. Welk deel van mijn kennis denk je te kunnen missen? En hoeveel tijd heb je tot op heden al in acties gestoken die niets of weinig hebben opgeleverd? Dan zijn deze 4,5 uur volgens mij een super tijdsinvestering. Just saying….

 • Als je je praktijk vooral als hobby ziet, dan zul je zenuwachtig van mij worden. Ik vind het geweldig om zoveel mogelijk coaches en therapeuten succesvol te maken, ik noem mezelf gezond ambitieus. Werk je het liefst met een paar ‘klantjes’ per maand en geniet je daar van, dan geniet ik daar ook van. Dan zijn wij alleen geen ‘match made in heaven’, zeg maar.

 • Ik word wel eens ‘beschuldigd’ van een Rotterdamse mentaliteit. Mijn tempo ligt hoog, ik ga graag en snel over tot actie en ben redelijk direct. Laat ik het zo zeggen, voor de politiek ben ik niet zo geschikt. En dat alles doe ik ook nog met een soort van ras optimisme; er is maar weinig dat niet mogelijk is in mijn ogen. Om die reden heb ik klanten die nooit meer bij me weg gaan omdat ze heel blij worden van die aardse energie. Zijn dit dingen waar jij op papier al de kriebels van krijgt, dan zou ik deze dagen niet reserveren in je agenda. Gaat hem gewoon niet worden en dat is prima. Ik heb een hele berg collega’s die veel beter de door jou gewenste taal spreken.

VP_Beeldmerk2_White
VP_Beeldmerk2_White

Ik ben een ras ADHD'er. En zelfs ik heb geleerd om focus te houden en daarmee heb ik een miljoenenbedrijf opgebouwd. Focus is dus echt te leren en daarmee kun je je droom realiseren!

Wanneer is deze 3 daagse een must?

 • Als jij toe bent aan serieus bouwen aan je business en graag precies wilt weten hoe je je tijd zo efficient in kunt zetten om geld te verdienen met je talenten.

 • ​Als je genoeg hebt van halfbakken, net niet, het in rondjes lopen, druk zijn met heel veel dingen die niets of niet genoeg opleveren en klaar bent om van je praktijk een serieus succes te maken.

 • Als je echt nog wel een paar dingen hebt waar je de bibbers van krijgt, terwijl ze nodig zijn voor groei. Je bent echter van het type ‘feel the fear and do it anyway’. De groei ligt tenslotte buiten je comfortzone en je bent bereid om die stap te zetten.

 • Als je weet dat je een kei in je vak bent, gaat voor kwaliteit en goede resultaten hebt bij je klanten. Dat dat er alleen nog te weinig zijn of iig nog lang niet zo veel als dat je zou willen.

 • Als je bereid bent om in jezelf en in je droom te investeren. Niets komt voor niets; het gaat om tijd of geld of een combinatie van beiden. Jouw droom is dat echter waard.

 • Je bent serieus en het mag nu gaan gebeuren. En tsja, dan kan je nog 112 webinars volgen (waar ze de échte gouden sleutels natuurlijk niet prijsgeven), minstens 4 zakelijke blauwtjes lopen, tijd verdoen door zelf het wiel proberen uit te vinden en daardoor een vertraging van minimaal 2 jaar op te lopen. Of je luistert 3,5 uur interactief naar een combinatie van cabaret, briljante kennis en een paar pijnlijke herkenningspunten en leert het dus van een expert.

Poehe dat was vandaag ook weer vlam in de pan. De eyeopeners buitelden over elkaar heen. Na de bijeenkomst vanochtend het e-boek gelezen, huiswerk gemaakt en de rest van de dag bezig geweest met contacten leggen en heb 1 afspraak staan en de andere volgt. Yes!!! Powerrr"

kickstart workshop

IK GEEF MIJN KENNIS, JIJ INVESTEERT DE TIJD

De 3 daagse is live online. 

Er is geen plaats voor 500 mensen in de zoom meeting, dus dat ik geen onbeperkt plek heb is geen marketingtool. Dat is een vorm van zelfbescherming. 

Dag 1 en 2 waren al (liefdevol) confronterend, maar bij het maken van de opdrachte in het werkboek van dag 3 kwam hier toch wel écht het inzicht...zo gaat het niet werken, het moet echt anders! Bedankt voor de waardevolle inzichten."

Een dagdeel tanken aan mijn bewezen kennis en mijn berg ervaring. Ook nog eens bijna gratis! Wel op z’n “Veronique’s”. Dat betekent: direct, praktisch en zonder excuses!

Wie ben ik en waar sta ik voor als #1 Kick Ass business coach?

Als dochter van een melkboer is het ondernemerschap mij letterlijk en figuurlijk met de paplepel ingegoten. En alhoewel ik als puber riep dat ik nooit ondernemer zou worden, ben ik inmiddels al ruim 28 jaar ‘eigen baas’. Sinds ruim 7 jaar gebruik ik al mijn ondernemerskennis en -ervaring om zoveel mogelijk coaches en therapeuten te leren hoe ze een gezonde boterham kunnen verdienen met dat wat ze het liefste doen. Ik heb zelf in amper 3 jaar een zeer succesvolle praktijk opgebouwd en weet dus uit ervaring wat daar voor nodig is. Ik maak het voor mijn klanten mogelijk om hun dromen te realiseren en daardoor leef ik iedere dag mijn eigen droom. ‘Walk the talk’ is mijn motto. Ik hou veel van praten maar nog meer van doen, van actie. Ik ben direct, gedreven, gek op chocola, zwart/wit ballen en mijn gezin en hou niet van ruzie en excuses. Ik maak ondernemen simpel, het is namelijk een kwestie van logisch nadenken. Mijn klanten noemen mij ‘liefdevol confronterend’, je bent dus gewaarschuwd als je je inschrijft. Ik ben altijd eerlijk. Niet altijd aardig als dat nodig is om jou succesvol te maken. Want dat is mijn missie en daar leef ik voor.

veronique prins 2-daagse

Wie ben ik en waar sta ik voor als #1 Kick Ass business coach?

Als dochter van een melkboer is het ondernemerschap mij letterlijk en figuurlijk met de paplepel ingegoten. En alhoewel ik als puber riep dat ik nooit ondernemer zou worden, ben ik inmiddels al ruim 28 jaar ‘eigen baas’. Sinds ruim 7 jaar gebruik ik al mijn ondernemerskennis en -ervaring om zoveel mogelijk coaches en therapeuten te leren hoe ze een gezonde boterham kunnen verdienen met dat wat ze het liefste doen. Ik heb zelf in amper 3 jaar een zeer succesvolle praktijk opgebouwd en weet dus uit ervaring wat daar voor nodig is. Ik maak het voor mijn klanten mogelijk om hun dromen te realiseren en daardoor leef ik iedere dag mijn eigen droom. ‘Walk the talk’ is mijn motto. Ik hou veel van praten maar nog meer van doen, van actie. Ik ben direct, gedreven, gek op chocola, zwart/wit ballen en mijn gezin en hou niet van ruzie en excuses. Ik maak ondernemen simpel, het is namelijk een kwestie van logisch nadenken. Mijn klanten noemen mij ‘liefdevol confronterend’, je bent dus gewaarschuwd als je je inschrijft. Ik ben altijd eerlijk. Niet altijd aardig als dat nodig is om jou succesvol te maken. Want dat is mijn missie en daar leef ik voor.

Kickstart workshop

Ben jij klaar om te leren hoe je focus houdt, daardoor veel efficienter werkt, snapt dat structuur voor je vrijheid zorgt en dat je met veel minder maar de juiste moeite veel meer klanten krijgt? Dan zie ik je 30 oktober om 20.00 uur sharp.

Ik ben er klaar voor, jij ook?

Wat een eye-openers vandaag...Dat ik echt dacht dat ik met mijn aanbod mijn doelgroep zou kunnen bedienen en de omzet te draaien die ik nodig om die klanten te kunnen blijven bedienen../Ik dacht dat het me veel energie zou kosten om de 4 daagse te doen. Maar heeft me alleen maar inzichten en energie gebracht om het anders te doen."

Praktische details

Datum

Maandag 30, dinsdag 31 oktober en woensdag 1 november van 20.00 - 21.30 uur

Locatie

Live online

Investering

Gratis en voor niets. De investering die het vraagt is jouw tijd en commitment. 😊

Wat levert het je op?

 • Focus en dat maakt dat je niet meer door iedere voorbijvliegende mug wordt afgeleid. Je weet wat, wie en hoe je moet helpen. Je ziet waar jouw eigen actieplan een paar ‘zwarte gaten’ bevatte en hoe dat anders kan om wél klanten aan te trekken.

 • Vertrouwen en als je dat hebt ben je onoverwinnelijk.

 • Kennis en inzichten. Omdat een succesvol ondernemer goed is in wat hij doet, acties onderneemt om mensen te laten weten dat hij er is én de mindset heeft om bij tegenslag en als het even moeilijk is zichzelf weer op te rapen en door te gaan.

 • Dit alles leidt tot (meer) klanten, (meer) omzet en het realiseren van je droom. En daarmee die van anderen.

 • En nog veel meer, ik praat namelijk op dubbel tempo! 😊

Veelgestelde vragen

Er is iedere sessie ruimte om vragen te stellen als je live aanwezig bent. Ik doe echter aan verwachtingenmanagement; met honderden deelnemers én gratis reken ik er op dat jij ook snapt dat het geen persoonlijke coachingsessie zal worden. 

 

Jazeker, als je tenminste bent van het 'we gaan voor in één keer goed'. Ik geloof namelijk dat je niet vroeg genoeg in je ondernemerschap kunt leren hoe je focus houdt.  Dit geldt dus ook als je net al begonnen bent. 

Dat geloof ik van wel. Omdat het je weer even op scherp zal zetten, ik ga zelf in mijn bedrijf eens in de zoveel tijd ook weer terug naar de basis. Plus, ik geloof dat ik je altijd nog iets kan leren over efficient en vol focus werken. Vaak hoor ik 'ik had het niet gedacht maar ik heb weer wat geleerd', zelfs van ondernemers met een echt goede omzet

Dat kan altijd gebeuren. Zelf kijk ik altijd of ik écht niet iets kan verzinnen of kan verzetten of regelen om er alle 3 de keren bij te zijn. 3 keer aanwezig is het beste; 2 keer is altijd beter dan 0 keer. Ik heb nog geen besluit over replays genomen, dit gaat over commitment voor slechts 3 dagen. Moet toch te doen zijn? 

Scroll naar boven