3 uur gratis business training voor coaches & therapeuten, kennisondernemers

Meer focus geeft meer klanten, meer tijd én meer omzet 
3 dagen – 3 trainingen – 3 opdrachten

7 – 9 november 2022

Let’s do this! Meld je aan voor mijn  gratis 3-daagse en je wordt door focus écht de baas over je tijd, je acties én je omzet:

Ben jij ook ‘all over the place?’ Ben je ook steeds heel hard aan het werk maar schiet het in je praktijk geen meter op. Ben je regelmatig ‘overweldigd’ door wat er allemaal wel niet moet gebeuren terwijl jouw dag ook maar 24 uur heeft en daar ook nog een aantal andere dingen in moeten? Zit je barstensvol plannen om aan klanten te komen maar weet je niet waar je moet beginnen en begin je dus maar niet?

 

I’ve got you!!!

Wat je mist is focus. Want als je zou weten wat je moet doen en wanneer dan is er niets aan de hand toch? En daar ga ik je mee helpen. Op z’n ‘Veronique’s’ (daarover later meer)

 

Ready to Kick some A**?

 

Regelmatig hoor ik om me heen ‘het is zoveel, ik ben zo druk’ en vooral ook ‘ik weet eigenlijk niet waar ik moet beginnen’ of ‘ik doe eigenlijk maar wat’. Of ‘ik weet wel dat ik aan marketing moet doen maar waar haal ik nou de tijd vandaan?’ en meer variaties op dat thema. Herkenbaar? Nou moet ik eerlijk zeggen, ik heb nog nooit iemand gezien die succesvol werd door ‘maar wat te doen’, dat is niet helemaal hoe het werkt. Daarnaast verbaasd het me vaak ook; ik heb een grote klantenkring en zelfs ik heb nog voldoende ruimte om marketing te doen en al het andere dat mijn bedrijf van me vraagt. Hoe dat komt? Focus.

 

Ik geloof dat bijna iedereen in staat is om van zijn praktijk een succes te maken.  Om impact te maken,  de regie over je omzet te nemen en daarmee alsnog een topjaar te draaien; dit jaar en volgende jaren. En dat is niet ingewikkeld, zelfs niet nu we met corona te maken hebben. Het vraagt alleen iets van  je en daar gaan we deze 3 dagen samen aan werken.    Ik geloof dat geld verdienen met je praktijk en zo je omzetdoelen halen niet moeilijk is. Dat het een kwestie is van zelfleiderschap, besluiten nemen, keuzes maken, commitment en dagelijks bezig zijn met het realiseren van datgene wat je met je praktijk wilt bereiken. Vanuit focus en met volledige focus dus. En als ik dat als ADHD’er kan,  dan kan jij het ook!

 

En dat dan niet soms. Of regelmatig. Of wanneer het je uitkomt, je er voor in de stemming bent of waar het in actie komen dan ook mee samenhangt voor jou. Dan gaat het niet werken. Tuurlijk kan en mag het wel, alleen dan moet je geen wonderen van je omzet verwachten. En daar gaat het vaak verkeerd. Geen focus hebben, niet de acties (of de verkeerde acties) doen, geen plan hebben en wél de omzet willen. Dat is als zonder rijbewijs in een auto gaan zitten in de hoop dat je auto leert rijden en vervolgens als ‘vanzelf’ daar komt waar je heen wilt. Iedereen weet dat dat niet gaat gebeuren. Wil je dat anders? Wil je de regie pakken over je eigen praktijk? Wil je leren hoe het anders kan en hoe je zelf kunt bepalen wat er gebeurt in je praktijk en met je omzet. Dat kan.

 

VANDAAG. En als je wilt, samen met mij. Ook nog gratis. Een waarschuwing is dan echter wel op zijn plaats 😊. Ik heb namelijk niet voor niets de bijnaam ‘Kick A** Business Coach’.

 

Waarom NIET nu? Sterker nog: JUIST nu.

 

Ik kijk nu al zeer tevreden terug op dit  jaar. Ik maak in januari altijd een (omzet)plan voor het jaar en daar zit mijn omzet nog iets boven. In de afgelopen 8  jaar heb ik jaar na jaar mijn omzet ieder jaar minstens verdubbeld. En nee, niet van €10 naar € 20 wat ik dan vaak als reactie krijg. Maar van € 500.000 naar € 1.000.000 en van € 1.000.000 naar ruim € 2.000.000. Dus ik  weet hoe je de regie over je omzet pakt. Ik leer dat mijn klanten ook, hun resultaten bewijzen dat ook. Tel daarbij op dat ik ook nog eens een ADHD’er ben en je snapt dat ik dé aangewezen persoon ben om je dit te leren. Want als ik het al kan…. What is your excuse??

 

Dat ga ik jou ook leren. Gratis en voor niets. Zolang je nog druk bent met ‘van alles en nog wat’, je nog steeds tijd tekort komt (terwijl je 4 klanten hebt, wat DOE je in die tijd?), jouw omzet nog ‘wat te wensen overlaat’, je je realiseert dat je op de huidige manier je omzet niet gaat halen. Dit jaar niet en volgend jaar ook niet. En nee, je kunt c* niet meer de schuld geven………….

Schrijf je gratis in en ontvang direct al een waardevolle opdracht van een vorige challenge zodat je per vandaag al in actie kunt komen!

3 dagen lang ben ik jouw ‘persoonlijke’ businesscoach tijdens de 3 dagen Kick A** Challenge om de regie over je tijd, je acties en je omzet te krijgen door FOCUS!

3 dagen lang gaan we samen aan de slag.

Op z’n “Veronique’s”.

Dat betekent: No excuses én naast woorden ook volop in actie!

 

Wat gaan we doen?

Van 7 – 9 november gaan we samen aan de slag en ga ik je leren dat je omzet en je klanten je niet ‘overkomen’, dat je daar zelf invloed op hebt. Zelfs als je denkt dat je (te) weinig tijd hebt. Zelfs als je niet weet waar je moet beginnen. Zelfs als je nu al heel hard werkt maar dat geen fluit oplevert. Het kan wél.  Als je je maar focust op de juiste dingen.

Ik ga je leren dat jouw gedachtes, keuzes, besluiten, commitment, acties en planning maken of iets gaat gebeuren of niet. Het gaat niet alleen over cijfers, klanten  en omzet maar vooral ook over jou. Je krijgt van mij dus ook wat liefdevolle doch zeer goed gemikte schoppen onder je ‘hoe noem jij dat ding?’  Hou ik je af en toe een confronterende spiegel voor. Deel ik gouden tips en adviezen met je die maken dat ik jaar na jaar ruimschoots,  zelfs als ADHD’er,  mijn omzetdoelen haal en hoe jij dat ook kunt doen. Gaan we niet alleen maar praten over het stellen van doelen,  maar daag ik je uit om écht in actie te komen. Want dat is waar het vaak aan ontbreekt: we praten en denken wel heel veel maar doen iets minder. Of helemaal niets zelfs. Of in ieder geval niet voldoende. Of we denken dat we hard werken en ik zie dat mensen wel veel uren maken maar niet de juiste dingen doen. En ook niet op de juiste manier. Dan kun je het nog zo hopen of aan het universum om klanten vragen, maar dan gaat het toch echt niet gebeuren. Anders was iedereen wel succesvol.

 

Daarom deze 3 dagen vol inspiratie, mijn energie, mijn kennis en de zorg dat je focus houdt. Doordat ik niet alleen simpel filmpjes upload in een Facebookgroep (wat ik overigens ook wel doe). We gaan in deze periode namelijk iedere werkdag SAMEN beginnen. Met een live online Masterclass waarin ik de opdracht van de dag met je bespreek. Waarin je me vragen kunt stellen. Waarmee we de juiste mindset voor de dag zetten om vanuit focus je doel voor de dag, de maand en het jaar te halen. Dit jaar en de volgende jaren.   En dat 3 werkdagen lang! Aan het einde van die dagen heb je vleugels en kun je niet wachten  te beginnen en geloof je er ook in. Echt!

 

Enneh, wat ik dan zelf interessant vind als dochter van een kruidenier, het is ook nog eens gratis. Voor niets. Het kost je dus niks, noppes, nada. Alleen je tijd, je commitment, mogelijk wat pijnlijke inzichten en je bereidheid om je eigen verantwoordelijkheid te nemen. Deal?

 

Wil je het optimale uit deze 3-daagse doen training halen? Reserveer dan van 7 – 9 november  iedere werkdag tussen 09:00 – 10:00 uur vast een uur in je agenda voor de live training om vol focus aan je dag te starten. En reserveer ook een uur per dag om AAN je bedrijf te werken. Want van ‘nu horen en dan implementeer ik het later wel’ komt in de praktijk niets terecht! Jij en ik weten allebei dat het dan niet meer gaat gebeuren.

Enneh, ik ben niet doorsnee. Dat zijn mijn doelen ook niet en dat is deze 3-daagse dus ook niet!

 

We gaan in deze periode namelijk iedere werkdag SAMEN beginnen. Iedere werkdag van 09:00 – 10:00 uur een live online training waarin ik mijn kennis met je deel en de opdracht van de dag met je bespreek. Daarbij gaat het over het hoe en wat van het krijgen van klanten en het ontwikkelen van een (actie)plan. Waarin ik met je deel hoe ik dit doe en waarbij jij me alle vragen daarover kan stellen. Live. Mijn enorme berg kennis en ervaring waar jij gratis van kunt tanken. En dat 3 dagen lang! Aan het einde van die dagen heb je een compleet nieuwe kijk op de toekomst en de omzetmogelijkheden van je praktijk. Echt!

 

Kun je daar niet live bij zijn? Heel jammer natuurlijk. maar ‘No problem’. Ik stuur ook iedere dag een korte (maximaal 10 minuten) video met de opdracht per mail en ik plaats hem in mijn Facebookgroep. Je mist dan alleen wel het persoonlijke coachmoment en de berg energie die ik aan het begin van de dag over je uitstrooi. Ik heb me laten vertellen dat dat voelt als een turbo injectie en dat alleen al genoeg is om heel eenvoudig in actie te komen die dag. Dus je kunt altijd meedoen, of je nu wel of niet bij de live (online) trainingen kunt zijn . Maar als ik jou was blokte ik nu gelijk iedere werkdag tussen 7 – 9 november van 09:00 – 10:00 uur in mijn agenda om er niets van te hoeven missen. Een goed begin van de dag is het halve werk toch?Schrijf je in en ontvang direct al een waardevolle opdracht van een vorige challenge zodat je per vandaag al in actie kunt komen!

Ben jij klaar voor  een helder doel, focus en een plan voor meer omzet? Doe dan gratis mee!

Veronique Prins, aangenaam

Als dochter van een melkboer is het ondernemerschap mij letterlijk en figuurlijk met de paplepel ingegoten. En alhoewel ik als puber riep dat ik ‘nooit ondernemer zou worden’, ben ik inmiddels al ruim 25 jaar ‘eigen baas’. Sinds 8  jaar gebruik ik al mijn ondernemerskennis en -ervaring om zoveel mogelijk coaches en therapeuten te leren hoe ze een gezonde boterham kunnen verdienen met dat wat ze het liefste doen. Ik heb zelf, na eerst een dramatische start, in amper 2 jaar een zeer succesvolle praktijk opgebouwd en weet dus uit ervaring wat daar voor nodig is. Ik maak het voor mijn klanten mogelijk om hun dromen te realiseren en daardoor leef ik iedere dag mijn eigen droom. ‘Walk the talk’ is mijn motto. Ik hou veel van praten maar nog meer van doen, van actie. Ik ben direct, gedreven, gek op chocola, zwart/wit ballen en mijn gezin en hou niet van ruzie en excuses. Ik maak ondernemen simpel, het is namelijk een kwestie van logisch nadenken. Mijn klanten noemen mij ‘liefdevol confronterend’, je bent dus gewaarschuwd als je je inschrijft Ik ben altijd eerlijk. Niet altijd aardig als dat nodig is om jou succesvol te maken. Want dat is mijn missie en daar leef ik voor.

Wat levert het je op?

Focus en dat maakt dat je niet meer door iedere voorbij vliegende mug wordt afgeleid maar echt met de acties voor je praktijk aan de slag gaat. Niet meer denken maar doen! Je maakt alleen maar klanten door in actie te komen, niet door er heel veel aan te denkenVertrouwen. Vertrouwen dat ook jij het kunt. Vertrouwen dat het ook voor jou mogelijk is. Als je dat hebt ben je onoverwinnelijk. Want nu denk je nog wel eens ‘heb ik wel, kan ik wel, is het wel?’ Als je echter een plan hebt, dan snap je dat dit jou ook gaat lukken. En acties die je uitzet vanuit vertrouwen zijn net een tikkie krachtiger in energie dan die vanuit angst…Kennis en veel waardevolle inzichten. En ze zeggen niet voor niets ‘kennis is macht’. Als je beter weet kun je beter doen. Het maakt dat je niet ‘zomaar wat doet’ maar je exact weet wat je moet doen om aan klanten te komen. En als je dat nu ook toe gaat passen, dan staan ze niet gelijk in rijen van 10 bij je voordeur maar zul je wel klanten maken.De juiste mindset. Omdat een succesvol ondernemer goed is in wat hij doet, acties onderneemt om mensen te laten weten dat hij er is én de mindset heeft om bij tegenslag en als het even moeilijk is zichzelf weer op te rapen en door te gaan. Dus wat er ook gebeurt, je doet gewoon wat je moet doen en bent niet 3 dagen van je pad omdat iemand ‘nee’ heeft gezegd.Je gaat inzien dat het realiseren van je doelen niets te maken heeft met geluk. Of met gunnen. Maar dat het een juist plan vraagt én een consistente uitvoering. En daar ga ik je mee helpen. En als jij nu met dat plan ook echt aan de slag gaat, moet je kijken wat er dan gebeurt.En nog veel meer als het gaat over het slim en snel bouwen van een bedrijf. Ik praat namelijk op dubbel tempo en je krijgt dus dubbel zoveel kennis in dezelfde tijd.Ik maak in deze 3 dagen geen betere coach of therapeut van je, dat moet je zelf doen. Ik help je wel om een betere ondernemer te worden door je anders na te laten denken over geld verdienen, doelen stellen en het maken van een plan. En guess what, wat ik je leer werkt ook na deze 3 dagen. Dus…….. Waar wacht je nog op?

Er komt geen beter moment dan nu. Het is namelijk nooit het moment.
En altijd het moment om te starten met het waarmaken van je dromen.

Ben je echter:

Klaar met het gemuts. En dan vooral je eigen gemuts………. Die miljoenen plannen in je hoofd waar nooit wat van terecht komt omdat…… Je snapt me :)Ontevreden met middelmatig en wil je nu ook wel eens gewoon geld verdienen of meer geld verdienenZiek van je eigen excuses en je eigen verhaal dat geld niet belangrijk voor je is, dat je nu wel eens wilt gaan verdienen wat je waard bentBereid om de verantwoordelijkheid voor jouw succes in eigen hand te nemenVoel je aan alles dat het NU jouw tijd is. Heb je alleen een zetje nodig? Een beetje hulp? En misschien wel een schop onder je kont? Dan ben ik er deze 3 dagen voor jou. Start door je hieronder in te schrijven! En dan zie ik je heel graag vanaf 7 november om 09:00 uur. Ben je er klaar voor om niet te dromen van je doel maar het echt waar te maken en zelfs meer dan dat? Zorg dan dat je er bij bent!

 

Ready when you are. En ook als jij dat niet bent overigens ????.

 

Kun jij het je permitteren om niet mee te doen? Nee toch? Daarom tot 7 november!

Jazeker. Dit is juist voor starters die zich afvragen waar te beginnen, of maar ‘wat doen’ of eigenlijk niet eens weten wat ze moeten doen en daarom absoluut niet effectief met hun tijd om gaan, heel druk zijn, een vol hoofd hebben en toch geen klanten. Daar maken deze 3 dagen een einde aan.Jazeker. Ik zie namelijk ook bij coaches en therapeuten die al klanten hebben dat ze nog lang niet slim genoeg werken. Dat ook zij nog veel tijd verliezen met dingen die er eigenlijk niet toe doen. Dat ze bijna bang zijn voor nóg meer klanten omdat ze het dan mogelijk te druk krijgen. Dat is echter niet het geval, als je je business maar meer als een ‘boss’ gaat runnen. En dat ga ik je leren tijdens deze 3 dagen.In de basis niets, het gaat over hetzelfde onderwerp. Maar de live duurt een uur, daar ga ik er dus veel uitgebreider op in. Mijn energie is live ook altijd beter dan in een video

😊 (je kunt me alleen niet stilzetten, dat is wel een dingetje 😊). En tijdens de live (waarbij je overigens zelf niet in beeld komt dus no worries als je een bad hairday hebt) heb je de gelegenheid om me vragen te stellen. Plus, als je met mij de dag start sta je gelijk ‘aan’, je dag zal automatisch al meer focus hebben. Als je me ’s avonds om 23.00 uur bekijkt is dat mogelijk iets minder ‘handig’ 😊En of!! Als je een dag moet missen heb je altijd nog 66% en dat is altijd meer dan 0% En je hoeft nooit iets te missen. Als je niet live erbij kunt zijn in de ochtend, dan ontvang je altijd een videootje van me met de training van die dag en ook gewoon het werkboek. Dus nothing on the hand. Oké?Zoals ik hierboven al aangeef; geen probleem.  Je krijgt de opdracht ook in een video via de mail, dus dat komt altijd goed. Je hebt de kans om de video’s tot en met 13 november te bekijken, daarna haal ik ze offline.Als dit je probleem is dan moet je JUIST mee doen. Ik geloof namelijk dat het merendeel van de (startende) ondernemers teveel tijd heeft. Alleen gebruik je die niet effectief genoeg en daardoor lijkt het alsof je niet genoeg tijd hebt. Maar geloof me, je houdt straks tijd over. Als je bereid bent om keuzes te maken.Daarop heb ik 2 antwoorden:

1. Een groot deel van het ondernemen is voor ieder bedrijf gelijk; ongeacht wat je doet of verkoopt. Iedere ondernemer heeft een omzetdoel nodig, iedere ondernemer een marketingstrategie, bij ieder bedrijf moet er aan sales gedaan worden. Dit is niet mijn eerste bedrijf, ik heb oa ook 2 supermarkten gehad, en weet dus veel van ondernemen. Die algemene kennis is ook onderdeel van deze 3 daagse training

2. Ik werk vooral met kennis ondernemers. Dus verkoop je schilderijen, heb je een webshop met Ibiza spullen, een dakdekkersbedrijf of een slagerij; tuurlijk welkom. Een deel van wat ik vertel is dan alleen iets minder voor jou geschikt. Ben je echter VA, tuinarchitect, interieur- of kledingstyliste, mediator; deel je kennis in ruil voor een factuur, dan ben jij dé ideale klant voor deze 3 daagse.

Scroll naar boven