Wat super gaaf dat je meedoet! Als het goed is is er al een mail met de bevestiging naar je onderweg, check dus even je mailbox. En mail je met Hotmail of Gmail, kijk dan ook in je spambox, grote kans dat ik daarin terecht ben gekomen.

Ik heb net een 11 daagse gegeven over in actie komen. En daar bleek weer dat veel mensen heel druk zijn met ‘maar wat doen’. Dat ze barstensvol ideeën zitten maar nergens aan toe komen omdat ze niet weten waar te beginnen of omdat ze geen tijd hebben. En iedereen heeft tijd, het gaat om prioriteit. En dat komt door focus. En daar kan ik je mee helpen in deze 3 daagse.

Het wordt knetter waardevol, ben je erbij?

 

Ik heb er enorm veel zin in, tot dan!

Groet, VeroniqueJTNDZGl2JTIwZGF0YS10Zi13aWRnZXQlM0QlMjJjTlp1ZXZQQyUyMiUyMGRhdGEtdGYtaWZyYW1lLXByb3BzJTNEJTIydGl0bGUlM0RWcmFnZW5mb3JtdWxpZXIlMjBjaGFsbGVuZ2UlMjIlMjBkYXRhLXRmLW1lZGl1bSUzRCUyMnNuaXBwZXQlMjIlMjBzdHlsZSUzRCUyMndpZHRoJTNBMTAwJTI1JTNCaGVpZ2h0JTNBNDAwcHglM0IlMjIlM0UlM0MlMkZkaXYlM0UlM0NzY3JpcHQlMjBzcmMlM0QlMjIlMkYlMkZlbWJlZC50eXBlZm9ybS5jb20lMkZuZXh0JTJGZW1iZWQuanMlMjIlM0UlM0MlMkZzY3JpcHQlM0U=

Scroll naar boven