Gratis business coaching voor kennisondernemers
3 dagen – 3 trainingen – 3 opdrachten

5 – 7 september 2022

Let’s do this! Meld je aan voor mijn  gratis 3-daagse en kom direct in actie na je vakantie en maak van deze laatste 4 maanden je beste 4 maanden! 

 

Enneh, dit is geen fluffie 3 daagse met een paar tipjes die je op Google nog beter en sneller had kunnen vinden. Ik sta er om bekend dat mijn gratis werk beter is dan hetgeen waar je bij een ander voor betaald. 

‘Deze laatste 4 maanden ga ik knallen!’

Als nog één iemand dat tegen me zegt dan ga ik keihard gillen. Echt. En ik heb nogal een volume dus geloof me, dat is geen feest. Ik kom het echter jaar na jaar in september weer tegen en inmiddels krijg ik er jeuk van als ik het hoor.

Want natuurlijk komen we met intentie, positieve gedachtes en, vooruit maar …. ook nog een beetje geholpen door, de LOA een eind, maar dat is vaak niet voldoende om er echt je beste maanden van te maken. En het ook nog 4 maanden consistent te doen. Want dat is ook nog wel eens een dingetje.

Het is een beetje als met afvallen na je vakantie (de Franse kaas en stokbrood kilo’s waar je wat mee moet). Je nam nog een wijntje want na je vakantie ging het er toch allemaal af. Dat was echt het voornemen, je zou ook meer gaan sporten. En inmiddels ben je al een paar dagen of zelfs weken thuis maar zijn je sportschoenen nog niet de kast uit geweest, om het over je gewicht nog maar niet te hebben.

In je business werkt het net zo. Het is gaaf als je het wilt, het is beter als je het DOET. En daar ga ik je mee helpen. 3 dagen lang tijdens mijn Back To Business Bootcamp. Gratis en voor niets. Enneh, dat betekent niet waardeloos en/of ‘dat had ik ook op Google kunnen vinden’. Nope. Ik sta erom bekend dat dat wat ik gratis doe van een hogere kwaliteit is dan waar je bij een ander voor betaald. Dus……

Want weet je:

  • Die plannen die je op je strand- of zwembadbedje hebt gemaakt zijn prachtig, maar wat heb je er inmiddels al mee gedaan nu je terug bent. Of ben je er nog over aan het nadenken of ze aan het ‘uitwerken’, wat hetzelfde is als uitstellen……….. Mag je even over nadenken 😊
  • Die toffe ideeën die daar zo sexy en eenvoudig leken zijn tussen een stapel was en het dagelijkse ritme ineens veel minder aantrekkelijk en hoe pak je dit nu eigenlijk het meest slim en handig aan?

I’ve got you! Volledig.

Want ik weet hoe dit werkt. Letterlijk en figuurlijk. Met weer terug in het ritme komen zijn sommigen een maand bezig. En als we er dan weer vol voor willen gaan raken we weer bekneld in de eeuwige ‘hoe’ vraag, waardoor er weer niet zoveel (of liever gezegd; geen) groei ontstaat. En voor je het weet zijn die 4 maanden, waarin het ‘echt zou gebeuren’ voor het grootste gedeelte al weer voorbij en denk je ‘1 januari dan maar’.

Waar of niet waar?

Want die Franse wijntjes kilo’s zullen je volgend jaar in je badpak/ zwembroek nog steeds dwars zitten als je ze NU niet aan gaat pakken. Je wordt niet op een ochtend wakker met ‘he, waar zijn ze nou?’. Trust me. Daarvoor moet je aan de bak!

Daarom deze 3-daagse. Omdat ik weet dat je echt graag een succes van je business wilt maken. Omdat ik erin geloof dat dat kan. Je moet er alleen iets minder over nadenken en het vooral doen. En dan liefst ook nog een beetje slim en strategisch. En daar ga ik je mee helpen deze 3 dagen tijdens de Back To Business Bootcamp.

Klaar om te ‘rocken’? Ja, nu gaan we er volledig voor ook hé 😊

Zet dan vast van 5 – 7 september tussen 19.30 – 20.30 uur een kruis door je agenda. De rest van de informatie volgt vanzelf.

Plak nog even je foto’s in, geniet nog even van deze mooie dagen en dan zie ik je op 5 september 19:30 uur sharp! Om écht de 4 beste maanden van het jaar neer te zetten. Deal?

Schrijf je gratis in en ontvang direct al een waardevolle opdracht zodat je vandaag al in actie kunt komen!

3 dagen lang ben ik jouw ‘persoonlijke’ businesscoach tijdens de Back to Business Bootcamp

Om ook jouw ‘booty’ in beweging te krijgen en nu écht een succes te maken van de laatste 4 maanden van dit jaar

3 dagen lang gaan we samen aan de slag.

Op z’n “Veronique’s”.

Dat betekent: No excuses én naast woorden ook volop in actie!

 

Wat gaan we doen?

Waarom ik nu zo’n uitslag krijg van die uitspraken als ‘ik ga er vol voor, deze laatste 4 maanden’ als we weer bruin en uitgerust terug zijn van vakantie? Omdat het een wens is en geen besluit. En dat maakt dat 90% ergens halverwege deze 4 maanden afhaakt of iig zijn/haar dromen niet waarmaakt. En dat doet wat met me. Ik weet ook dat ik er, samen met jou, wat aan kan doen om het wél waar te maken!

 

Daarom deze 3 dagen vol inspiratie, mijn energie, mijn kennis en de zorg dat je focus krijgt en houdt en ook echt in actie komt om te knallen deze 4 maanden. Met iedere dag een live Masterclass waarin ik je na laat denken, mijn kennis en ervaring deel, je een spiegel voorhoud en de opdracht van de dag met je bespreek. Waarin je me vragen kunt stellen.

Waarmee we de juiste mindset voor de dag zetten om vanuit focus je doel voor de dag, de maand en dus dit deel van het  jaar te halen. En dat 3 werkdagen lang! Aan het einde van die dagen heb je vleugels en kun je niet wachten om te beginnen en geloof je er ook in. Echt!

 

Enneh, wat ik dan zelf interessant vind als dochter van een kruidenier, het is ook nog eens gratis. Voor niets. Het kost je dus niks, noppes, nada. Alleen je tijd, je commitment, mogelijk wat pijnlijke inzichten en je bereidheid om je eigen verantwoordelijkheid te nemen. Deal?

 

Wil je het optimale uit deze 3-daagse training halen? Reserveer dan van 5 -7 september iedere werkdag tussen 19.30 – 20.30 uur vast een klein uur in je agenda voor de live training om vol focus aan je dag te starten. En reserveer ook een uur per dag om AAN je bedrijf te werken. Want van ‘nu horen en dan implementeer ik het later wel’ komt in de praktijk niets terecht! Jij en ik weten allebei dat het dan niet meer gaat gebeuren.

Enneh, ik ben niet doorsnee. Dat zijn mijn doelen ook niet en dat is deze 3-daagse dus ook niet!

Schrijf je in en ontvang direct al een waardevolle opdracht van een vorige challenge zodat je per vandaag al in actie kunt komen!

Ben jij klaar voor om deze 4 maanden echt tot een succes te maken? Doe dan mee. Maar doe dan ook écht mee, geen halfbakken commitment. Daarvoor is dit té waardevol.

Veronique Prins, aangenaam

Als dochter van een melkboer is het ondernemerschap mij letterlijk en figuurlijk met de paplepel ingegoten. En alhoewel ik als puber riep dat ik ‘nooit ondernemer zou worden’, ben ik inmiddels al ruim 25 jaar ‘eigen baas’. Sinds 7   jaar gebruik ik al mijn ondernemerskennis en -ervaring om zoveel mogelijk coaches en therapeuten te leren hoe ze een gezonde boterham kunnen verdienen met dat wat ze het liefste doen. Ik heb zelf in amper 2 jaar een zeer succesvolle praktijk opgebouwd, binnen 5 jaar draaide ik een miljoen omzet.  Waarvan ik ieder jaar weer het grootste deel realiseer in de laatste 4 maanden van het jaar.

Ik weet dus uit ervaring wat daar voor nodig is, ik roep niet zomaar wat omdat ik ergens een cursus heb gevolgd of het boek van Stephen Covey heb gelezen. Mijn klanten noemen mij ‘liefdevol confronterend’, je bent dus gewaarschuwd als je je inschrijft. Ik ben altijd eerlijk. Niet altijd aardig als dat nodig is om jou succesvol te maken. Want dat is mijn missie en daar leef ik voor.

Wat levert het je op?

Focus en dat maakt dat je niet meer door iedere voorbij vliegende mug wordt afgeleid maar echt met de acties voor je praktijk aan de slag gaat. Niet meer denken maar doen! Je maakt alleen maar klanten door in actie te komen, niet door er heel veel aan te denkenVertrouwen. Vertrouwen dat ook jij het kunt. Vertrouwen dat het ook voor jou mogelijk is. Als je dat hebt ben je onoverwinnelijk. Want nu denk je nog wel eens ‘heb ik wel, kan ik wel, is het wel?’ Als je echter een plan hebt, dan snap je dat dit jou ook gaat lukken. En acties die je uitzet vanuit vertrouwen zijn net een tikkie krachtiger in energie dan die vanuit angst…De juiste mindset. Omdat een succesvol ondernemer goed is in wat hij doet, acties onderneemt om mensen te laten weten dat hij er is én de mindset heeft om bij tegenslag en als het even moeilijk is zichzelf weer op te rapen en door te gaan. Dus wat er ook gebeurt, je doet gewoon wat je moet doen. Het is gewoon een business!Je gaat inzien dat het realiseren van je doelen niets te maken heeft met geluk. Of met gunnen. Maar dat het een juist plan vraagt én een consistente uitvoering. En daar ga ik je mee helpen. En als jij nu met dat plan ook echt aan de slag gaat, moet je kijken wat er dan gebeurt.En nog veel meer als het gaat over het slim en snel bouwen van een bedrijf. Ik praat namelijk op dubbel tempo en je krijgt dus dubbel zoveel kennis in dezelfde tijd.Ik maak in deze 3 dagen geen betere coach of therapeut van je, dat moet je zelf doen. Ik help je wel om een betere ondernemer te worden door je anders na te laten denken over geld verdienen, doelen stellen en het maken van een plan. En guess what, wat ik je leer werkt ook na deze 3 dagen. Dus…….. Waar wacht je nog op?

Er komt geen beter moment dan nu. Het is namelijk nooit het moment.
En altijd het moment om te starten met het waarmaken van je dromen.

Ben je echter:

Klaar met het gemuts. En dan vooral je eigen gemuts………. Die miljoenen plannen in je hoofd waar nooit wat van terecht komt omdat…… Je snapt me :)Ontevreden met middelmatig en wil je nu ook wel eens gewoon geld verdienen of meer geld verdienenZiek van je eigen excuses en je eigen verhaal dat geld niet belangrijk voor je is, dat je nu wel eens wilt gaan verdienen wat je waard bentBereid om de verantwoordelijkheid voor jouw succes in eigen hand te nemenVoel je aan alles dat het NU jouw tijd is. Heb je alleen een zetje nodig? Een beetje hulp? En misschien wel een schop onder je kont? Dan ben ik er deze 3 dagen voor jou. Start door je hieronder in te schrijven! En dan zie ik je heel graag vanaf 7 september om 19:30 uur. Ben je er klaar voor om niet te dromen van deze laatste 4 maanden maar het echt waar te maken en zelfs meer dan dat? Zorg dan dat je er bij bent!

Jazeker. Dit is juist voor starters die zich afvragen waar te beginnen, of maar ‘wat doen’ of eigenlijk niet eens weten wat ze moeten doen en daarom absoluut niet effectief met hun tijd om gaan, heel druk zijn, een vol hoofd hebben en toch geen klanten. Daar maken deze 3 dagen een einde aan.Jazeker. Ik zie namelijk ook bij coaches en therapeuten die al klanten hebben dat ze nog lang niet slim genoeg werken. Dat ook zij nog veel tijd verliezen met dingen die er eigenlijk niet toe doen. Dat ze bijna bang zijn voor nóg meer klanten omdat ze het dan mogelijk te druk krijgen. Dat is echter niet het geval, als je je business maar meer als een ‘boss’ gaat runnen. En dat ga ik je leren tijdens deze 3 dagen.In de basis niets, het gaat over hetzelfde onderwerp. Maar de live duurt 45 minuten, daar ga ik er dus veel uitgebreider op in. Mijn energie is live ook altijd beter dan in een video

😊 (je kunt me alleen niet stilzetten tijdens een live, dat is wel een dingetje 😊). En tijdens de live (waarbij je overigens zelf niet in beeld komt dus no worries als je een bad hairday hebt) heb je de gelegenheid om me vragen te stellen. Plus, als je met mij de dag start sta je gelijk ‘aan’, je dag zal automatisch al meer focus hebben. Als je me ’s avonds om 23.00 uur bekijkt is dat mogelijk iets minder ‘handig’ 😊Als dit je probleem is dan moet je JUIST mee doen. Ik geloof namelijk dat het merendeel van de (startende) ondernemers teveel tijd heeft. Alleen gebruik je die niet effectief genoeg en daardoor lijkt het alsof je niet genoeg tijd hebt. Maar geloof me, je houdt straks tijd over. Als je bereid bent om keuzes te maken.Daarop heb ik 2 antwoorden:

1. Een groot deel van het ondernemen is voor ieder bedrijf gelijk; ongeacht wat je doet of verkoopt. Iedere ondernemer heeft een omzetdoel nodig, iedere ondernemer een marketingstrategie, bij ieder bedrijf moet er aan sales gedaan worden. Dit is niet mijn eerste bedrijf, ik heb oa ook 2 supermarkten gehad, en weet dus veel van ondernemen. Die algemene kennis is ook onderdeel van deze 3 daagse training

2. Ik werk vooral met kennis ondernemers. Dus verkoop je schilderijen, heb je een webshop met Ibiza spullen, een dakdekkersbedrijf of een slagerij; tuurlijk welkom. Een deel van wat ik vertel is dan alleen iets minder voor jou geschikt. Ben je echter VA, tuinarchitect, interieur- of kledingstyliste, mediator; deel je kennis in ruil voor een factuur, dan ben jij dé ideale klant voor deze 3 daagse.

Scroll naar boven