Bij een event hoort een bonus.

En natuurlijk ook bij dit event. Dus daar komt ‘ie.

 

Movers en Shakers bonus alleen vandaag: 

Bonus 1: Voor iedereen die vandaag instapt in Movers en Shakers geldt maar liefst € 500 korting. Je betaalt voor deze 6 intensieve 😊 maanden geen € 4.997 maar slechts € 4.497. Vanaf de start van het programma gaat de prijs overigens naar € 5.555

Bonus 2: Als je nu denkt; ik wil dit geen half jaar (wat ik een heel goed plan vindt) dan heb ik nog een ander uniek aanbod. Als je vandaag intekent voor een jaar Movers en Shakers, dan betaal je de huidige 2 x ½ jaar prijs. Plus; je ontvangt er dan als bonus een extra live  2 daagse bij (medio maart/april volgend jaar) in een kleinere setting.

Dat is maar liefst € 2.000 korting op de reguliere prijs plús een extra  live 2 daagse!!

 

Voor iedereen die binnen 24 uur besluit om mee te doen aan willekeurig welk programma nog een extra super bonus

‘Blauwdruk van een miljoenenbedrijfje’

Ik krijg zo vaak de vraag ‘hoe dan’. Hoe kun jij een miljoenen omzet draaien? Met zo’n klein team. En toch ook nog een privéleven hebben? Hoe.Doe.Je.Dat?

Daar over ga ik een 2 uur durende live online Masterclass geven aan iedereen die binnen 24 uur besluit te kopen (en iedereen die al ingestapt is in MS2.0 en de deelnemers van VWJWB)

2 uur lang neem ik je mee in hoe ik de dingen doe, deel ik hoe mijn agenda er uit ziet (die vraag wordt me al 7 jaar gesteld), hoe ik prioriteiten stel, mijn team functioneert en alles wat je verder nog weten wilt want je mag me alles vragen.

Ik wilde namelijk nooit verder groeien dan 1 miljoen vanwege het gedoe met een team. Omdat veel omzet en veel klanten heel zwaar voelden. Dat hoeft dus niet zo te zijn, dat bewijs ik iedere dag.

Wil je überhaupt geen miljoen (of nog niet) ook dan is deze training van onschatbare waarde. Wat als je 1/10 zou doorvoeren van wat ik je leer? Moet je je eerste klant nog maken? Welke voorsprong denk je dat je hebt als je deze kennis nu al hebt; regeren is vooruitzien.

Waarde van deze bonus; minimaal € 1.997

Druk hier op de knop:

Scroll naar boven