Yes, boek gelezen. Wat nu?

Yes, het boek is uit. Dat is het goede nieuws en ook mijn complimenten. Er is onlangs een onderzoek gedaan wat uitwijst dat slechts 40% van de mensen hun boek(en) ook uitleest. Je bent dus eigenlijk al een winnaar. Gefeliciteerd.

Echter......... 🙂 Ja, de Kick Ass coach zou geen Kick Ass coach zijn als ze nu niet met een nieuw inzicht komt. Of eigenlijk niet nieuw, ik geloof dat ik dit in het voorwoord van mijn boek al heb gedeeld; dat het lezen van een boek alleen niet voldoende is om succesvol te worden. Ik had er ook al bijgezet dat dat vast geen heule goede zin is voor in je boek, maar ik ben nu eenmaal altijd eerlijk.

Mogelijk heb je ook nog alle oefeningen gedaan, dan is de kans dat het gaat slagen al vele malen groter. Het zegt in ieder geval iets over je commitment en doorzettingsvermogen en zoals ik in ditzelfde boek al zeg; dat is belangrijker dan kennis.

Het gaat er echter om dat je het nu ook echt gaat doen. Stopt met denken, start met ondernemen van actie. In de praktijk. In jouw praktijk!

Nou kun je dat natuurlijk helemaal zelf gaan uitvogelen en doen, of je zoekt er een beetje hulp bij. Van iemand wiens boek je kennelijk hebt uitgelezen en die ook nog eens bewezen heeft dat ze weet hoe het werkt. Zou dat niet superslim zijn?

Daarom heb ik de training Slim en Snel Succesvol ontwikkeld (niet direct kopen, eerst verder lezen anders mis je de korting die je als lezer van mijn boek krijgt en dat zou heel jammer zijn 😊). Megapraktisch, barstensvol tips en een plan om je droom te realiseren. Aan het einde van 2 (intensieve) dagen weet je:

  • ‘Exact wie je bent en wat jou uniek maakt in deze markt en wie op basis daarvan je ideale klant is. ’
  • ‘Ik leer je een productaanbod te bouwen dat exact aansluit bij de pijnen en verlangens van je ideale klant. ’
  • ‘Ik ga je leren hoe je doelen moet stellen, jouw doelen en met welk van dag tot dag actieplan je die doelen ook kunt verwezenlijken. De eindbestemming én de route! ’
  • Hoe maak je van je website nu een klantenmagneet waardoor bezoekers ook klanten worden.
  • Ík ga je leren dansen met je ideale klant. Je gaat begrijpen waar marketing écht over gaat en dat verkopen niets met aansmeren maar met het oprecht willen en kunnen helpen van je ideale klant te maken heeft.

Deze training ontneemt je al je excuses

Of het nu is dat je niet weet wat je moet doen of dat je aanneemt dat je nog niet kan beginnen omdat je ideale klant nog niet helder is; allemaal van de baan als je 2 dagen bij mij in de zaal hebt gezeten. Het zijn dus ook wel 2 hele intensieve dagen, ook confronterend hier en daar. Voor de balans ook barstensvol humor, dat ook.

Dus, ben jij er klaar voor om je dromen werkelijk waar te maken. En snap je ook dat dit boek een belangrijke stap is maar dat je niet leert koken uit een boek en ook niet ondernemen, zorg dan dat je er op de volgende editie bij bent.

En, voor jou als lezer van dit boek heb ik een mega mooi aanbod. In plaats van € 197,- exclusief BTW voor deze 2 dagen (wat al een belachelijke prijs is), betaal je slechts € 147,- exclusief BTW. Maar liefst € 50,- korting. Absolute no brainer.

Alle informatie over de training vind je hier: www.veroniqueprins.nl/slimensnelsuccesvol

Als je gebruik wilt maken van deze korting maak dan gebruik van onderstaande groene betaallink (niet die op de website)

Ja, ik wil verder en kom daarom naar Slim en Snel Succesvol!

Als er vragen zijn, mail ons dan op team@jezaakvoorelkaar.nl Weet dat je blij en stuiterend van enthousiasme weer de deur uit zult gaan.

Succes!

‘Het behalen van een doel begint met het stellen ervan’

Heel veel succes!!

Scroll naar boven