Weet jouw klant dat jij dé oplossing voor zijn prolbeem hebt? Echt? Weet je het zeker?

Veroniqueprins.nl_

Nieuwe dag met nieuwe kansen.Daarvoor is het belangrijk dat de klant die zo heel hard nodig heeft wat jij biedt weet dat jij de oplossing voor ze hebt. En weten ze dat? Is je boodschap duidelijk? Anders zijn al je acties voor niets!

 

Je zaak voor elkaar - ondernemerscoach voor het kleinbedrijf en ZZP'ers

 

Doe vandaag eens een hele korte test. Vraag of iemand je wil helpen met de groei van je bedrijf. Vertel ze je ‘elevator pitch’ (wat doe je en voor welk probleem heb/ben jij het antwoord in max 3 minuten). Vraag ze vervolgens aan jou te vertellen wat ze gehoord hebben wat je doet en luister goed. Is het verhaal dat ze je vertellen precies wat je doet? Zou je het zo op je website kunnen plaatsen? Of zit er een essentieel verschil tussen wat je doet en wat je vertelt wat je doet cq wat jouw potentiele klant hoort?

 

Moeilijk? Nee super makkelijk, kost maar 3 minuten en je kunt het VANDAAG nog doen. Om zo snel mogelijk je verhaal in orde te hebben voor de potentiele klant die morgen op je pad komt, hard op zoek naar een antwoord voor zijn/ haar probleem. Zou toch jammer zijn als deze klant na het gesprek met jou teleurgesteld thuiskomt omdat de dag hem weer geen oplossing heeft gebracht. Gemiste kans en we weten allemaal dat sommige kansen maar 1 keer voorbij komen. Dus gewoon voor de zekerheid, doe je testje vandaag….. heb jij zo “je zaak voor elkaar”

 

Mooie dag! Want kansen houden geen rekening met regen 🙂

Veronique Prins (1968) is expert-ondernemer voor het kleinbedrijf en ZZP’ers. Door opleiding, ervaring en persoonlijke eigenschappen (direct, resultaatgericht, praktisch en concreet)  spreekt zij de taal van deze ondernemersgroep als geen ander en (h)erkent ze hun problematiek. Haar Quick Scan is speciaal gericht op zelfstandige werkende vakexperts, die een kei in hun vak zijn maar daarmee (nog) geen steengoede ondernemer. De Quick Scan licht de onderneming op 4 kernpunten door. Het rapport komt met een praktisch verbeterplan voor de gebieden waarop wordt onder gepresteerd inclusief actieplan. Tevens omvat het rapport aanwijzingen om de positieve kanten van het bedrijf verder uit te nutten. Direct en eenvoudig meer omzet/ winst. https://veroniqueprins.nl/index.php/quick-scan/

Veronique Prins

Dé Kick Ass Businesscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten die een serieuze praktijk willen opbouwen

Scroll naar boven