Gratis business coaching voor coaches & therapeuten. 
4 dagen – 4 trainingen – 4 opdrachten

20 – 23 maart 2023

Let’s do this! Meld je aan voor mijn  gratis 4-daagse als je klaar bent om in actie te komen en de dromen voor je bedrijf te realiseren en bereid bent om daarvoor excuses en aannames los te laten

JTNDZGl2JTIwY2xhc3MlM0QlMjJfZm9ybV8xODUlMjIlM0UlM0MlMkZkaXYlM0UlM0NzY3JpcHQlMjBzcmMlM0QlMjJodHRwcyUzQSUyRiUyRmplemFha3Zvb3JlbGthYXIuYWN0aXZlaG9zdGVkLmNvbSUyRmYlMkZlbWJlZC5waHAlM0ZpZCUzRDE4NSUyMiUyMHR5cGUlM0QlMjJ0ZXh0JTJGamF2YXNjcmlwdCUyMiUyMGNoYXJzZXQlM0QlMjJ1dGYtOCUyMiUzRSUzQyUyRnNjcmlwdCUzRQ==JTNDZGl2JTIwY2xhc3MlM0QlMjJfZm9ybV8xODUlMjIlM0UlM0MlMkZkaXYlM0UlM0NzY3JpcHQlMjBzcmMlM0QlMjJodHRwcyUzQSUyRiUyRmplemFha3Zvb3JlbGthYXIuYWN0aXZlaG9zdGVkLmNvbSUyRmYlMkZlbWJlZC5waHAlM0ZpZCUzRDE4NSUyMiUyMHR5cGUlM0QlMjJ0ZXh0JTJGamF2YXNjcmlwdCUyMiUyMGNoYXJzZXQlM0QlMjJ1dGYtOCUyMiUzRSUzQyUyRnNjcmlwdCUzRQ==

Ik stel potentiele klanten vaak de vraag ‘als ik je grootste wens voor je praktijk met een toverstafje zou kunnen vervullen, welke zou dat dan zijn?’ Het antwoord is dan 10 van de 10 keer dat ze heel graag meer klanten zouden willen hebben.

Is ook logisch, dat is tenslotte waarom we onze business gestart zijn toch? Alleen; business bouwen is geen sprookje en een toverstafje is niet de oplossing. Al hopen we daar stiekem vaak wel op………….. herkenbaar?

 

Maar hoe krijg je ze dan wel?

Dat ga ik je leren tijdens deze 4 dagen. Op z’n ‘Veronique’s’ (daarover later meer) Maar laat ik het zo zeggen, het is niet voor de faint-hearted en/of als je heel gelukkig wordt als je praktijk op hobby niveau blijft . Dan vind je deze 4 dagen ’too much’ dan word je niet gelukkig van mij. Just saying. Ben je echter serieus, ambitieus en klaar met heel veel nadenken wat niets oplevert, dan geef ik je vleugels deze 4 dagen. Beloofd!

 

‘Hoe kom ik nu aan klanten’ of ‘ik zou zo heel graag meer klanten willen hebben’, zijn uitspraken die ik méér dan ‘zo nu en dan’ hoor.

En ik denk dan; ‘dan moet je iets doen’. Want uiteindelijk is een business daarin niet anders dan het ‘gewone leven’; als je een steviger lijf wilt zul je meer moeten trainen, als je beter Spaans wilt leren spreken (ik roep maar wat) zul je vaker moeten oefenen, als je meer klanten wilt hebben zul je daar mee aan de slag moeten. Want met alleen verzoekjes aan het universum afgeven kom je er op het algemeen niet. Ik heb er mijn agenda in ieder geval niet vol mee gekregen.

De reactie daarop is vaak één van de volgende:

  • ‘Maar WAT moet ik dan doen, ik heb echt geen idee?’ Maar dan wel al je baan hebben opgezegd of je website hebben gebouwd??
  • ‘Moet ik niet eerst meer weten voordat ik in actie kan komen?’ En het antwoord daarop is ‘néééééé!’
  • ‘Is het niet nodig om te wachten op een teken van boven voordat ik echt ga starten?’ Uhm, lijkt me niet tenzij iemand  van boven ook jouw kosten voor je betaald.
  • Of ze geven aan dat ze juist al zoveel doen en dat het echt niet aan de hoeveelheid acties ligt die ze ondernemen. Die uitspraken roepen nogal wat protesten op bij mijn innerlijk kind, maar daar gaan we het nu niet over hebben. Daar gaan we het in deze 4 – daagse nog wel een keer over hebben.

Herken jij jezelf hierin? Dan heb ik iets gaafs voor je. Want in deze gratis 4-daagse Business Coach Intensive gaan we slim en snel gas geven voor meer klanten in je praktijk. Want ja, zonder pro-actief op zoek te gaan naar klanten is de kans niet zo groot dat ze je vinden. En om  gelijk aan verwachtingenmanagement te doen; als ik het heb over aan de slag om aan klanten te komen, dan heb ik het niet over flyeren…………… Of een quote plaatsen op Instagram en verwachten dat de telefoon gaat rinkelen………

Dus als je klaar bent om ‘hopen’, ‘proberen’, ‘manifesteren’ of volledig rekenen op mond tot mond reclame te vervangen door acties die je de regie over je omzet geven waardoor ook jij een praktijk kunt hebben waar impact kunt hebben én geld kunt verdienen, doe dan mee en laat mij je het leren.

 

Van 20 – 23 maart. Ook nog gratis. Een waarschuwing is dan echter wel op zijn plaats;  Ik sta bekend om mijn snelheid, mijn directheid, mijn eerlijkheid en het feit dat ik enorm  concreet ben en niet van excuses hou. En oh ja, ik sta er ook om bekend om één van de beste businesscoaches van Nederland te zijn. Ik ga je niets vertellen wat ik zelf ook niet doe. Ik ga je niet leren wat niet werkt. Ik neem je mee in de dingen die mij en honderden van mijn klanten, succesvol hebben gemaakt.

Schrijf je gratis in en ontvang direct al een waardevolle opdracht van een vorige challenge zodat je per vandaag al in actie kunt komen!

JTNDZGl2JTIwY2xhc3MlM0QlMjJfZm9ybV8xODUlMjIlM0UlM0MlMkZkaXYlM0UlM0NzY3JpcHQlMjBzcmMlM0QlMjJodHRwcyUzQSUyRiUyRmplemFha3Zvb3JlbGthYXIuYWN0aXZlaG9zdGVkLmNvbSUyRmYlMkZlbWJlZC5waHAlM0ZpZCUzRDE4NSUyMiUyMHR5cGUlM0QlMjJ0ZXh0JTJGamF2YXNjcmlwdCUyMiUyMGNoYXJzZXQlM0QlMjJ1dGYtOCUyMiUzRSUzQyUyRnNjcmlwdCUzRQ==

4 dagen lang ben ik jouw ‘persoonlijke’ businesscoach tijdens deze 4 daagse Business Coach Intensive om klanten en dus  omzet te krijgen door ACTIE!

Omdat er nog nooit een ondernemer succesvol is geworden door te hopen………….

4 dagen lang gaan we samen aan de slag.

Op z’n “Veronique’s”.

Dat betekent: No excuses én naast woorden ook volop in actie!

 

Wat gaan we doen?

Van 20 – 23 maart gaan we samen aan de slag en ga ik je leren dat je omzet en je klanten je niet ‘overkomen’, dat je daar zelf invloed op hebt. Zelfs als je denkt dat je (te) weinig tijd hebt. Zelfs als je niet weet waar je moet beginnen. Zelfs als je nu al heel hard werkt maar dat geen fluit oplevert. Het kan wél.  Als je maar de juiste acties doet op de juiste manier en ze vooral blijft doen en niet al na 2 dagen zegt ‘jeetje, heb ik nu nog geen klanten of 7842 volgers?’

Het is echt niet moeilijk alleen is niets doen altijd makkelijker…………..

 

Daarom deze 4 dagen vol inspiratie, mijn energie, mijn kennis en de zorg dat je in actie komt en blijft. Doordat ik niet alleen simpel filmpjes upload in een Facebookgroep (wat ik overigens ook wel doe). We gaan in deze periode namelijk iedere werkdag SAMEN beginnen. Met een live Masterclass waarin ik de opdracht van de dag met je bespreek. Waarin je me vragen kunt stellen. Waarmee we de juiste mindset voor de dag zetten om vanuit focus je doel voor de dag, de maand en het jaar te halen. Dit jaar en de volgende jaren.   En dat 4 werkdagen lang! Aan het einde van die dagen heb je vleugels en kun je niet wachten  te beginnen en geloof je er ook in. Echt!

 

Enneh, wat ik dan zelf interessant vind als dochter van een kruidenier, het is ook nog eens gratis. Voor niets. Het kost je dus niks, noppes, nada. Alleen je tijd, je commitment, mogelijk wat pijnlijke inzichten en je bereidheid om je eigen verantwoordelijkheid te nemen. Deal?

 

Wil je het optimale uit deze 4-daagse doen training halen? Reserveer dan van 20 – 23 maart iedere werkdag tussen 09:00 – 10:00 uur vast een uur in je agenda voor de live training om vol focus aan je dag te starten. En reserveer ook een uur per dag om AAN je bedrijf te werken. Want van ‘nu horen en dan implementeer ik het later wel’ komt in de praktijk niets terecht! Jij en ik weten allebei dat het dan niet meer gaat gebeuren.

Enneh, ik ben niet doorsnee. Dat zijn mijn doelen ook niet en dat is deze 4-daagse dus ook niet!

 

We gaan in deze periode namelijk iedere werkdag SAMEN beginnen. Iedere werkdag van 09:00 – 10:00 uur een live online training waarin ik mijn kennis met je deel en de opdracht van de dag met je bespreek. Daarbij gaat het over het hoe en wat van het krijgen van klanten en het ontwikkelen van een (actie)plan. Waarin ik met je deel hoe ik dit doe en waarbij jij me alle vragen daarover kan stellen. Live. Mijn enorme berg kennis en ervaring waar jij gratis van kunt tanken. En dat 4 dagen lang! Aan het einde van die dagen heb je een compleet nieuwe kijk op de toekomst en de omzetmogelijkheden van je praktijk. Echt!

 

Kun je daar niet live bij zijn? Heel jammer natuurlijk. maar ‘No problem’. Ik stuur ook iedere dag een korte (maximaal 10 minuten) video met de opdracht per mail en ik plaats hem in mijn Facebookgroep. Je mist dan alleen wel het persoonlijke coachmoment en de berg energie die ik aan het begin van de dag over je uitstrooi. Ik heb me laten vertellen dat dat voelt als een turbo injectie en dat alleen al genoeg is om heel eenvoudig in actie te komen die dag. Dus je kunt altijd meedoen, of je nu wel of niet bij de live (online) trainingen kunt zijn . Maar als ik jou was blokte ik nu gelijk iedere werkdag tussen 20 – 23 maart van 09:00 – 10:00 uur in mijn agenda om er niets van te hoeven missen. Een goed begin van de dag is het halve werk toch?Schrijf je in en ontvang direct al een waardevolle opdracht van een vorige challenge zodat je per vandaag al in actie kunt komen!JTNDZGl2JTIwY2xhc3MlM0QlMjJfZm9ybV8xODUlMjIlM0UlM0MlMkZkaXYlM0UlM0NzY3JpcHQlMjBzcmMlM0QlMjJodHRwcyUzQSUyRiUyRmplemFha3Zvb3JlbGthYXIuYWN0aXZlaG9zdGVkLmNvbSUyRmYlMkZlbWJlZC5waHAlM0ZpZCUzRDE4NSUyMiUyMHR5cGUlM0QlMjJ0ZXh0JTJGamF2YXNjcmlwdCUyMiUyMGNoYXJzZXQlM0QlMjJ1dGYtOCUyMiUzRSUzQyUyRnNjcmlwdCUzRQ==

Ben jij klaar voor  het realiseren van je dromen door niet langer over dingen na te denken maar vooral te DOEN?

Veronique Prins, aangenaam

Als dochter van een melkboer is het ondernemerschap mij letterlijk en figuurlijk met de paplepel ingegoten. En alhoewel ik als puber riep dat ik ‘nooit ondernemer zou worden’, ben ik inmiddels al ruim 25 jaar ‘eigen baas’. Sinds 7   jaar gebruik ik al mijn ondernemerskennis en -ervaring om zoveel mogelijk coaches en therapeuten te leren hoe ze een gezonde boterham kunnen verdienen met dat wat ze het liefste doen. Ik heb zelf in amper 2 jaar een zeer succesvolle praktijk opgebouwd en draaide ik in mijn  5de jaar voor de eerste keer een miljoen omzet.  Inmiddels draai ik al meerdere jaren meer dan 2 miljoen omzet. Ik weet dus uit ervaring wat daar voor nodig is. Ik maak het voor mijn klanten mogelijk om hun dromen te realiseren en daardoor leef ik iedere dag mijn eigen droom. ‘Walk the talk’ is mijn motto. Ik hou veel van praten maar nog meer van doen, van actie. Ik ben direct, gedreven, gek op chocola, zwart/wit ballen en mijn gezin en hou niet van ruzie en excuses. Ik maak ondernemen simpel, het is namelijk een kwestie van logisch nadenken. Mijn klanten noemen mij ‘liefdevol confronterend’, je bent dus gewaarschuwd als je je inschrijft Ik ben altijd eerlijk. Niet altijd aardig als dat nodig is om jou succesvol te maken. Want dat is mijn missie en daar leef ik voor.

Wat levert het je op?

Duidelijkheid over waar je nu eigenlijk echt heen wilt met je bedrijf. Want hoe kun je nu gas geven als je niet eens weet waar je heen wilt. Je maakt alleen maar klanten door in actie te komen, niet door er heel veel aan te denken.Vertrouwen. Vertrouwen dat ook jij het kunt. Vertrouwen dat het ook voor jou mogelijk is. Als je dat hebt ben je onoverwinnelijk. Want nu denk je nog wel eens ‘heb ik wel, kan ik wel, is het wel?’ Als je echter een plan hebt, dan snap je dat dit jou ook gaat lukken. En acties die je uitzet vanuit vertrouwen zijn net een tikkie krachtiger in energie dan die vanuit angst…Kennis over ondernemerschap. Want om een lekkere appeltaart te kunnen bakken moet je wel weten hoe dat werkt. En als je een succes van je bedrijf wilt maken lukt dat ook niet door maar ‘iets’ te doen.  Ze zeggen niet voor niets ‘kennis is macht’. Als je beter weet kun je beter doen. En als je dat nu ook toe gaat passen, dan staan ze niet gelijk in rijen van 10 bij je voordeur maar zul je wel klanten maken.De juiste mindset. Omdat een succesvol ondernemer goed is in wat hij doet, acties onderneemt om mensen te laten weten dat hij er is én de mindset heeft om bij tegenslag en als het even moeilijk is zichzelf weer op te rapen en door te gaan. Dus wat er ook gebeurt, je doet gewoon wat je moet doen en bent niet 4 dagen van je pad omdat iemand ‘nee’ heeft gezegd. Omdat die ‘nee’s’ jouw missie niet wijzigen; je wilt klanten maken en omzet draaien en dus moet je door.Je gaat inzien dat het realiseren van je doelen niets te maken heeft met geluk. Of met gunnen. Maar dat het een juist plan vraagt én een consistente uitvoering. En daar ga ik je mee helpen. En als jij nu met dat plan ook echt aan de slag gaat, moet je kijken wat er dan gebeurt. Dan is het geen kwestie van of er klanten komen maar waar je ze moet laten.En nog veel meer als het gaat over het slim en snel bouwen van een bedrijf. Ik praat namelijk op dubbel tempo en je krijgt dus dubbel zoveel kennis in dezelfde tijd. En als jij dat nu ook allemaal toe gaat passen in deze 4 dagen durf ik niet te beloven dat je geen klanten krijgt in deze 4 dagen samen.Ik maak in deze 4 dagen geen betere coach of therapeut van je, dat moet je zelf doen. Ik help je wel om een betere ondernemer te worden door je anders na te laten denken over geld verdienen, doelen stellen en het maken van een plan. En guess what, wat ik je leer werkt ook na deze 4 dagen. Dus…….. Waar wacht je nog op?

Er komt geen beter moment dan nu. Het is namelijk nooit het moment.
En altijd het moment om te starten met het waarmaken van je dromen.

Ben je echter:

Klaar met het gemuts. En dan vooral je eigen gemuts………. Die miljoenen plannen in je hoofd waar nooit wat van terecht komt omdat…… Je snapt me :)Ontevreden met middelmatig en wil je nu ook wel eens gewoon geld verdienen of meer geld verdienenZiek van je eigen excuses en je eigen verhaal dat geld niet belangrijk voor je is, dat je nu wel eens wilt gaan verdienen wat je waard bentBereid om de verantwoordelijkheid voor jouw succes in eigen hand te nemenVoel je aan alles dat het NU jouw tijd is. Heb je alleen een zetje nodig? Een beetje hulp? En misschien wel een schop onder je kont? Dan ben ik er deze 4 dagen voor jou. Start door je hieronder in te schrijven! En dan zie ik je heel graag vanaf 20 maart om 09:00 uur. Ben je er klaar voor om niet te dromen van je doel maar het echt waar te maken en zelfs meer dan dat? Zorg dan dat je er bij bent!

 

Ready when you are. En ook als jij dat niet bent overigens ????.

 

Kun jij het je permitteren om niet mee te doen? Nee toch? Daarom tot 20 maart!JTNDZGl2JTIwY2xhc3MlM0QlMjJfZm9ybV8xODUlMjIlM0UlM0MlMkZkaXYlM0UlM0NzY3JpcHQlMjBzcmMlM0QlMjJodHRwcyUzQSUyRiUyRmplemFha3Zvb3JlbGthYXIuYWN0aXZlaG9zdGVkLmNvbSUyRmYlMkZlbWJlZC5waHAlM0ZpZCUzRDE4NSUyMiUyMHR5cGUlM0QlMjJ0ZXh0JTJGamF2YXNjcmlwdCUyMiUyMGNoYXJzZXQlM0QlMjJ1dGYtOCUyMiUzRSUzQyUyRnNjcmlwdCUzRQ==Jazeker. Dit is juist voor starters die zich afvragen waar te beginnen, of maar ‘wat doen’ of eigenlijk niet eens weten wat ze moeten doen en daarom absoluut niet effectief met hun tijd om gaan, heel druk zijn, een vol hoofd hebben en toch geen klanten. Daar maken deze 4 dagen een einde aan.Jazeker. Ik zie namelijk ook bij coaches en therapeuten die al klanten hebben dat ze nog lang niet slim genoeg werken. Dat ook zij nog veel tijd verliezen met dingen die er eigenlijk niet toe doen. Dat ze bijna bang zijn voor nóg meer klanten omdat ze het dan mogelijk te druk krijgen. Dat is echter niet het geval, als je je business maar meer als een ‘boss’ gaat runnen. En dat ga ik je leren tijdens deze 4 dagen.In de basis niets, het gaat over hetzelfde onderwerp. Maar de live duurt een uur, daar ga ik er dus veel uitgebreider op in. Mijn energie is live ook altijd beter dan in een video

😊 (je kunt me alleen niet stilzetten, dat is wel een dingetje 😊). En tijdens de live (waarbij je overigens zelf niet in beeld komt dus no worries als je een bad hairday hebt) heb je de gelegenheid om me vragen te stellen. Plus, als je met mij de dag start sta je gelijk ‘aan’, je dag zal automatisch al meer focus hebben. Als je me ’s avonds om 23.00 uur bekijkt is dat mogelijk iets minder ‘handig’ 😊En of!! Als je een dag moet missen heb je altijd nog 66% en dat is altijd meer dan 0% En je hoeft nooit iets te missen. Als je niet live erbij kunt zijn in de ochtend, dan ontvang je altijd een videootje van me met de training van die dag en ook gewoon het werkboek. Dus nothing on the hand. Oké?Zoals ik hierboven al aangeef; geen probleem.  Je krijgt de opdracht ook in een video via de mail, dus dat komt altijd goed. Je hebt de kans om de video’s tot en met 27 maart te bekijken, daarna haal ik ze offline.Als dit je probleem is dan moet je JUIST mee doen. Ik geloof namelijk dat het merendeel van de (startende) ondernemers teveel tijd heeft. Alleen gebruik je die niet effectief genoeg en daardoor lijkt het alsof je niet genoeg tijd hebt. Maar geloof me, je houdt straks tijd over. Als je bereid bent om keuzes te maken.Daarop heb ik 2 antwoorden:

1. Een groot deel van het ondernemen is voor ieder bedrijf gelijk; ongeacht wat je doet of verkoopt. Iedere ondernemer heeft een omzetdoel nodig, iedere ondernemer een marketingstrategie, bij ieder bedrijf moet er aan sales gedaan worden. Dit is niet mijn eerste bedrijf, ik heb oa ook 2 supermarkten gehad, en weet dus veel van ondernemen. Die algemene kennis is ook onderdeel van deze 4 daagse training

2. Ik werk vooral met kennis ondernemers. Dus verkoop je schilderijen, heb je een webshop met Ibiza spullen, een dakdekkersbedrijf of een slagerij; tuurlijk welkom. Een deel van wat ik vertel is dan alleen iets minder voor jou geschikt. Ben je echter VA, tuinarchitect, interieur- of kledingstyliste, mediator; deel je kennis in ruil voor een factuur, dan ben jij dé ideale klant voor deze 4 daagse.

Scroll naar boven